Vrátit se k bývalému příteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
22.11.18 14:32
@Anonymní píše:
Zase ta fr.da :roll: kolikrat man psat ze to nebylo vubec o tom,byla sem nenaplnena citove a mela jsem z toho deprese…kdybych chtela tak si to udelam I sama :oops: asi tak

Bla bla bla. Po roce přemýšlíš, že se vrátíš k bývalému. To je láska jako trám. Vydržela bys 16 let?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 14:35
@Evelýna 1 píše:
Za mě asi tak, že jestli se chceš vrátit, tak si to pořádně rozmysli. Vem to z pohledu dětí, rodiče se dají znovu dohromady, jsou šťastné a ty si za 2 roky zase řekneš, že exmanžela nemiluješ a odejdeš. To by pro ně bylo hodně těžké.
Hlavně si vyřešte bydlení, pokud nechceš bydlet s tchýní, zkuste jít do podnájmu. Chlap těžko vyhodí rodiče z baráku, takže to bude na vás se přestěhovat.
Jestli v tom opravdu není jen kalkulace s penězi, barákem a zabezpečením a ty cítíš, že by vám to mohlo klapat, tak tomu šanci dej :palec:

No jenze to neni tak jednoduche…kdyz ma pritel cely barak napsany a nikdo mu uz nepujci ani korunu kdyz uz si bral hypoteku na spraveni…a nikdo nam nic nevrati..to by se jedine musel barak prodat a rozdelit penize

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.18 14:37
@Russet píše:
Bla bla bla. Po roce přemýšlíš, že se vrátíš k bývalému. To je láska jako trám. Vydržela bys 16 let?!

Co to je za otazku proboha? :roll: to prece nikdo nemuze vedet jak dlouho s nekym vydrzi…bud si dva sednou a jsou spolu do konce zivota,nebo bohezel ne a nebo na tom musi jooo zapravovat aby jim to klapalo..

• Citovat
  • Upravit
53518
22.11.18 14:38
@Anonymní píše:
Co to je za otazku proboha? :roll: to prece nikdo nemuze vedet jak dlouho s nekym vydrzi…bud si dva sednou a jsou spolu do konce zivota,nebo bohezel ne a nebo na tom musi jooo zapravovat aby jim to klapalo..

Jasně, může za to tchýně, jinak byste spolu byli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 14:40
@Russet píše:
Jasně, může za to tchýně, jinak byste spolu byli :zed:

Proboha nikdo netekl ze za to muze tchyne…ale samozrejme to tomu taky neprida…co si budem povidat..kdyz se nekde necitite dobre,tak se to prenasi do vseho..

• Citovat
  • Upravit
53518
22.11.18 14:49
@Anonymní píše:
Proboha nikdo netekl ze za to muze tchyne…ale samozrejme to tomu taky neprida…co si budem povidat..kdyz se nekde necitite dobre,tak se to prenasi do vseho..

A kdo jako důvodek rozpadu vztahu tchýni uvedl? :jazyk: S tchýní se vidím denně, má klíče od bytu a fakt by mě nenapadlo, že může za kvalitu našeho vztahu :zed: Vlastně jo, hlídá nám potomka. A vzhledem k tomu, že mi porodila před časem milého partnera, kterého mám již 16 let (proto zrovna ta cifra), jsem jí neskonale vděčná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 14:54
@Russet píše:
A kdo jako důvodek rozpadu vztahu tchýni uvedl? :jazyk: S tchýní se vidím denně, má klíče od bytu a fakt by mě nenapadlo, že může za kvalitu našeho vztahu :zed: Vlastně jo, hlídá nám potomka. A vzhledem k tomu, že mi porodila před časem milého partnera, kterého mám již 16 let (proto zrovna ta cifra), jsem jí neskonale vděčná :jazyk:

No vy jste psala ze za to muze tchyne..no vidis vy mate to stesti ze vam hlida dite a ze jste si sedly I povahove,bohuzel kazdy to tak nema…nevim cemu se divis?? :roll: to ses jako prisla vychloubat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.18 14:56
@Russet píše:
A kdo jako důvodek rozpadu vztahu tchýni uvedl? :jazyk: S tchýní se vidím denně, má klíče od bytu a fakt by mě nenapadlo, že může za kvalitu našeho vztahu :zed: Vlastně jo, hlídá nám potomka. A vzhledem k tomu, že mi porodila před časem milého partnera, kterého mám již 16 let (proto zrovna ta cifra), jsem jí neskonale vděčná :jazyk:

Urcite jsem nepsala ze je to duvod rozpadu vztahu..hlavni duvod byl ten ze jsem pritele nemilovala

• Citovat
  • Upravit
53518
22.11.18 15:00
@Anonymní píše:
No vy jste psala ze za to muze tchyne..no vidis vy mate to stesti ze vam hlida dite a ze jste si sedly I povahove,bohuzel kazdy to tak nema…nevim cemu se divis?? :roll: to ses jako prisla vychloubat?

Ale ne. Každý má své mouchy. Vycházet jsme se spolu naučily. Prostě nepalím mosty po pár letech. Navíc s dětmi. S kolouchem. Vzpamatuj se, chováš se jak puberťačka a to jsi máma od dětí. Hlídá nám proto, abych mohla do práce. Jinak bych se s mužovými směnami nechytala. A dělá to ráda, protože má vnouče ráda. V rodině je to takové normální, že se lidi mají rádi a vycházejí si vstříc. Kdybych od jejího syna odešla za devatenáctiletým chlapečkem, ťukala by si na čelo. Je mi totiž už 40. Takže mám pochopení i pro vrtochy tchýní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.11.18 15:01
@Anonymní píše:
No jenze to neni tak jednoduche…kdyz ma pritel cely barak napsany a nikdo mu uz nepujci ani korunu kdyz uz si bral hypoteku na spraveni…a nikdo nam nic nevrati..to by se jedine musel barak prodat a rozdelit penize

Ty si fakt myslíš, že on ti něco dá?

• Citovat
  • Upravit
4311
22.11.18 15:06

A proč by tchyně je měla hlídat? Vy jste rodiče, vy nesete odpovědnost za vašeho potomka, ona MŮŽE pohlídat a nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 15:14
@someargue píše:
A proč by tchyně je měla hlídat? Vy jste rodiče, vy nesete odpovědnost za vašeho potomka, ona MŮŽE pohlídat a nemusí.

Nikdo nerekl ze musi,ale je to pak cloveku celkem lito..prijde mi to prirozene si navzajem pomahat…rodice nam a my pak na stari jim,doktori nakupy atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.18 15:15
@Kobliha51 píše:
Ty si fakt myslíš, že on ti něco dá?

No me nee,myslela jsem ze by si ty penize rozdelil pritel s rodici..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.18 15:19
@Russet píše:
Ale ne. Každý má své mouchy. Vycházet jsme se spolu naučily. Prostě nepalím mosty po pár letech. Navíc s dětmi. S kolouchem. Vzpamatuj se, chováš se jak puberťačka a to jsi máma od dětí. Hlídá nám proto, abych mohla do práce. Jinak bych se s mužovými směnami nechytala. A dělá to ráda, protože má vnouče ráda. V rodině je to takové normální, že se lidi mají rádi a vycházejí si vstříc. Kdybych od jejího syna odešla za devatenáctiletým chlapečkem, ťukala by si na čelo. Je mi totiž už 40. Takže mám pochopení i pro vrtochy tchýní :jazyk:

No zase nepredbihej…taky nemuzes vedet co bylo u nas doma…byvaly se taky nekdy nechoval nejlip,ale to nechci rozebirat…rikal ze se anu nedivi ze sem odesla..a ze to bude vsechno jinak kdyz se vratim n

• Citovat
  • Upravit
53518
22.11.18 15:20
@Anonymní píše:
No zase nepredbihej…taky nemuzes vedet co bylo u nas doma…byvaly se taky nekdy nechoval nejlip,ale to nechci rozebirat…rikal ze se anu nedivi ze sem odesla..a ze to bude vsechno jinak kdyz se vratim n

Vybrala sis ho sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria