Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zase ta fr.dakolikrat man psat ze to nebylo vubec o tom,byla sem nenaplnena citove a mela jsem z toho deprese…kdybych chtela tak si to udelam I sama
asi tak
Bla bla bla. Po roce přemýšlíš, že se vrátíš k bývalému. To je láska jako trám. Vydržela bys 16 let?!
@Evelýna 1 píše:
Za mě asi tak, že jestli se chceš vrátit, tak si to pořádně rozmysli. Vem to z pohledu dětí, rodiče se dají znovu dohromady, jsou šťastné a ty si za 2 roky zase řekneš, že exmanžela nemiluješ a odejdeš. To by pro ně bylo hodně těžké.
Hlavně si vyřešte bydlení, pokud nechceš bydlet s tchýní, zkuste jít do podnájmu. Chlap těžko vyhodí rodiče z baráku, takže to bude na vás se přestěhovat.
Jestli v tom opravdu není jen kalkulace s penězi, barákem a zabezpečením a ty cítíš, že by vám to mohlo klapat, tak tomu šanci dej
No jenze to neni tak jednoduche…kdyz ma pritel cely barak napsany a nikdo mu uz nepujci ani korunu kdyz uz si bral hypoteku na spraveni…a nikdo nam nic nevrati..to by se jedine musel barak prodat a rozdelit penize
@Russet píše:
Bla bla bla. Po roce přemýšlíš, že se vrátíš k bývalému. To je láska jako trám. Vydržela bys 16 let?!
Co to je za otazku proboha?
to prece nikdo nemuze vedet jak dlouho s nekym vydrzi…bud si dva sednou a jsou spolu do konce zivota,nebo bohezel ne a nebo na tom musi jooo zapravovat aby jim to klapalo..
@Anonymní píše:
Co to je za otazku proboha?to prece nikdo nemuze vedet jak dlouho s nekym vydrzi…bud si dva sednou a jsou spolu do konce zivota,nebo bohezel ne a nebo na tom musi jooo zapravovat aby jim to klapalo..
Jasně, může za to tchýně, jinak byste spolu byli ![]()
@Russet píše:
Jasně, může za to tchýně, jinak byste spolu byli
Proboha nikdo netekl ze za to muze tchyne…ale samozrejme to tomu taky neprida…co si budem povidat..kdyz se nekde necitite dobre,tak se to prenasi do vseho..
@Anonymní píše:
Proboha nikdo netekl ze za to muze tchyne…ale samozrejme to tomu taky neprida…co si budem povidat..kdyz se nekde necitite dobre,tak se to prenasi do vseho..
A kdo jako důvodek rozpadu vztahu tchýni uvedl?
S tchýní se vidím denně, má klíče od bytu a fakt by mě nenapadlo, že může za kvalitu našeho vztahu
Vlastně jo, hlídá nám potomka. A vzhledem k tomu, že mi porodila před časem milého partnera, kterého mám již 16 let (proto zrovna ta cifra), jsem jí neskonale vděčná ![]()
@Russet píše:
A kdo jako důvodek rozpadu vztahu tchýni uvedl?S tchýní se vidím denně, má klíče od bytu a fakt by mě nenapadlo, že může za kvalitu našeho vztahu
Vlastně jo, hlídá nám potomka. A vzhledem k tomu, že mi porodila před časem milého partnera, kterého mám již 16 let (proto zrovna ta cifra), jsem jí neskonale vděčná
No vy jste psala ze za to muze tchyne..no vidis vy mate to stesti ze vam hlida dite a ze jste si sedly I povahove,bohuzel kazdy to tak nema…nevim cemu se divis??
to ses jako prisla vychloubat?
@Russet píše:
A kdo jako důvodek rozpadu vztahu tchýni uvedl?S tchýní se vidím denně, má klíče od bytu a fakt by mě nenapadlo, že může za kvalitu našeho vztahu
Vlastně jo, hlídá nám potomka. A vzhledem k tomu, že mi porodila před časem milého partnera, kterého mám již 16 let (proto zrovna ta cifra), jsem jí neskonale vděčná
Urcite jsem nepsala ze je to duvod rozpadu vztahu..hlavni duvod byl ten ze jsem pritele nemilovala
@Anonymní píše:
No vy jste psala ze za to muze tchyne..no vidis vy mate to stesti ze vam hlida dite a ze jste si sedly I povahove,bohuzel kazdy to tak nema…nevim cemu se divis??to ses jako prisla vychloubat?
Ale ne. Každý má své mouchy. Vycházet jsme se spolu naučily. Prostě nepalím mosty po pár letech. Navíc s dětmi. S kolouchem. Vzpamatuj se, chováš se jak puberťačka a to jsi máma od dětí. Hlídá nám proto, abych mohla do práce. Jinak bych se s mužovými směnami nechytala. A dělá to ráda, protože má vnouče ráda. V rodině je to takové normální, že se lidi mají rádi a vycházejí si vstříc. Kdybych od jejího syna odešla za devatenáctiletým chlapečkem, ťukala by si na čelo. Je mi totiž už 40. Takže mám pochopení i pro vrtochy tchýní ![]()
@Anonymní píše:
No jenze to neni tak jednoduche…kdyz ma pritel cely barak napsany a nikdo mu uz nepujci ani korunu kdyz uz si bral hypoteku na spraveni…a nikdo nam nic nevrati..to by se jedine musel barak prodat a rozdelit penize
Ty si fakt myslíš, že on ti něco dá?
A proč by tchyně je měla hlídat? Vy jste rodiče, vy nesete odpovědnost za vašeho potomka, ona MŮŽE pohlídat a nemusí.
@someargue píše:
A proč by tchyně je měla hlídat? Vy jste rodiče, vy nesete odpovědnost za vašeho potomka, ona MŮŽE pohlídat a nemusí.
Nikdo nerekl ze musi,ale je to pak cloveku celkem lito..prijde mi to prirozene si navzajem pomahat…rodice nam a my pak na stari jim,doktori nakupy atd…
@Kobliha51 píše:
Ty si fakt myslíš, že on ti něco dá?
No me nee,myslela jsem ze by si ty penize rozdelil pritel s rodici..
@Russet píše:
Ale ne. Každý má své mouchy. Vycházet jsme se spolu naučily. Prostě nepalím mosty po pár letech. Navíc s dětmi. S kolouchem. Vzpamatuj se, chováš se jak puberťačka a to jsi máma od dětí. Hlídá nám proto, abych mohla do práce. Jinak bych se s mužovými směnami nechytala. A dělá to ráda, protože má vnouče ráda. V rodině je to takové normální, že se lidi mají rádi a vycházejí si vstříc. Kdybych od jejího syna odešla za devatenáctiletým chlapečkem, ťukala by si na čelo. Je mi totiž už 40. Takže mám pochopení i pro vrtochy tchýní
No zase nepredbihej…taky nemuzes vedet co bylo u nas doma…byvaly se taky nekdy nechoval nejlip,ale to nechci rozebirat…rikal ze se anu nedivi ze sem odesla..a ze to bude vsechno jinak kdyz se vratim n
@Anonymní píše:
No zase nepredbihej…taky nemuzes vedet co bylo u nas doma…byvaly se taky nekdy nechoval nejlip,ale to nechci rozebirat…rikal ze se anu nedivi ze sem odesla..a ze to bude vsechno jinak kdyz se vratim n
Vybrala sis ho sama ![]()