Výchova dítěte u rodičů přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
14.7.21 12:41

@Lucy75 No tak nevíme dispozice. My máme taky obrovský barák, ale místo pro zapojení vody, plynu a odpadu je v něm defacto jen jedno, pokud nechceš dělat velké stavební úpravy :nevim: A zase jako vařit někde v patře na plotýnce a pak chodit mýt nádobí k tchýni nebo do koupelny, to teda taky není šťastné řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.7.21 12:42
@Anonymní píše:
@unuděná ne, neřekla jsem nic. Nějak jsem doufala, že to pochopí, že pokud si to vracím zpět, tak že to tak logicky asi chci mít.

ne, tak to fakt nefunguje, druzí lidé ti nevidí do hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
14.7.21 12:44

@unuděná i kdybych to nádobí měla mýt v té „své“ koupelně!
a přívod elektřiny na vařič a konvici v každé místnosti je..
pokud chce mít zakladatelka aspoň trochu KLID a fakt se nehodlají stěhovat, tak přes vlastní kuch.kout nejede vlak..
ale kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.7.21 12:44
@vokishka píše:
A ten plynovy vařič si zapoji kam?

dvouplotýnkový, ne plynový,
ale dřív existovaly plynové vařiče na malé plynové bombě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.7.21 12:45
@unuděná píše: :nevim: Kdo chce kam. Když neumíš otevřít pusu a říct ani blbé „maminko neštelujte mi s tím sporákem, chci to mít takhle na malý stupeň“, tak těžko můžeš vymezovat nějaké hranice ;) To se teda ještě poměješ, až se narodí prcek :mrgreen:

no to jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
14.7.21 12:48

@stinga ten jsem záměrně nezmiňovala, protože v něm bývá jeden hořák a na tom oběd pořádně neuvaříš, kdežto běžný elektrický dvojplotýnkáč je za pár kč už jiný level a uděláš polívku i druhé zaráz…
blbé 400Kč a máš klid.. i kdybych to měla mít položené na nějakém starém stolku…
 https://www.tipa.eu/…4k/d-224366/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
14.7.21 12:49

Po 9 letech podobného soužití radím odejít co nejdřív a trvejte na tom před přítelem. Teď po tolika letech je těžší odejít a myslím si, že se to na našich dětech výchovně podepsalo. Dvojí výchova, když před tou druhou výchovou nemůžu zabouchnout dveře a jít k sobě a jako se nesnesou dva kohouti na smetišti, tak dvě hospodyně taky nedělají dobrotu. Každý se mi diví, že jsem to tak dlouho vydržela

• Citovat
  • Upravit
53190
14.7.21 13:01

@Lucy75 Já myslím, že samostatná kuchyň nebude to správné řešení, byť pro normální lidi je to logické. Ale když se neumí ani ozvat ohledně polévky, natož si zamknout ložnici, tak jim bude babka vesele trajdat i do jejich kuchyně, to si piš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
14.7.21 13:01

Pro začátek bych si zamykala pokoje, ve kterých jste, aby Vám tam nemohla úřadovat a co nejrychleji hledat jiný bydlení - tohle neni dobrý a s dítětem to bude ještě horší.
Jsi těhotná asi teprv na začátku, měla bys taky trochu počítat s variantou, že se můžes dostat do situace, kdy ji nebudeš moc pomáhat se vším co píšeš a po narození miminka už vůbec ne, budeš mít svých starostí dost a nebude čas na to obstarávat velký barák a zvířata.
Je to hodně nepříjemná situace a rodině se má pomáhat, ale zase ne na úkor svýho života a možností :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 13:08
@Anonymní píše: … jde o rakovinu, bude chodit za chvíli na ozařování a tím pádem nesmí ke zvířatům, o to se budeme starat my.

Pokud se jedná o ozařování, tak muze ke zvířatům i lidem. Zeptam se ještě, jaka diagnoza? Jsem z oboru.

• Citovat
  • Upravit
1540
14.7.21 13:09

No to je zase ptákovina a vy tady zakladatelku akorát krmíte.
Tchýně doteď zvládala obstarávat hospodářství a velký barák sama a najednou to dva mladí lidí dělají celý den. A co teprve až naši Anonymní vyřadí z provozu pokročilejší těhotenství a následně starost o dítko?
Co je tam vlastně za práci?
Proč nemůžete bydlet půl hodiny od tchýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.7.21 13:13
@fíkofka píše:
No to je zase ptákovina a vy tady zakladatelku akorát krmíte.
Tchýně doteď zvládala obstarávat hospodářství a velký barák sama a najednou to dva mladí lidí dělají celý den. A co teprve až naši Anonymní vyřadí z provozu pokročilejší těhotenství a následně starost o dítko?
Co je tam vlastně za práci?
Proč nemůžete bydlet půl hodiny od tchýně?

no přesně tak, celé je to vykonstruované, aby zakladatelka vypadala dobře jako obětavá chudinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 13:23
@Anonymní píše:
"…Jelikož ji byla odebrána celá děloha kvůli rakovině, a následovat bude ozařování.

Ozařování se sfoukne za 5-6 týdnů +/-, za dalších 6 týdnů se da dokupy. Asi nebude úplná stařenka, kolik ji je?
Možná se tváří jako chudinka, a to pak rychle se zbavit zvířat a hospodářství a nemakat na cizím. Ale spíše taková chudinka není, když vam meni zaclony, takže nejpozdeji za 3 měsíce už můžete být ve svém.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.7.21 13:45
@vokishka píše:
A ten plynovy vařič si zapoji kam?

No ještě teď existují plynové bomby. I ty maličké.. já jednu velkou mám v baraku připojenou ke sporaku. :think:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.7.21 13:51
@Lucy75 píše:
@stinga ten jsem záměrně nezmiňovala, protože v něm bývá jeden hořák a na tom oběd pořádně neuvaříš, kdežto běžný elektrický dvojplotýnkáč je za pár kč už jiný level a uděláš polívku i druhé zaráz…
blbé 400Kč a máš klid.. i kdybych to měla mít položené na nějakém starém stolku…
https://www.tipa.eu/…4k/d-224366/?…

Ceny jsi trefila. My předělávali u nás starou hnusnou plesnivou kuchyň, kde byla linka z roku 1936, respektive komody plus umejvak. Kuchyň klasika olše 2000,–, kombinovana trouba z druhé ruky 1000,–. Kuchyň slouží, je jak nova, neodrbana. Sporák už jsme vyměnily, nový kombinovaný za 5500,–. Doma mám plynovou velkou bombu, a trouba frčí na klasickou zasuvku. Příští rok budeme rekonstruovat kuchyň, a bomba potahne za zeď ven. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová