Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karolina_a_betuska píše:
Ale on je jedináček, ne?
Není, dědili s bratrem na půl. To samé prý v případě, že by dědictví odmítli, přešlo by na jejich děti ![]()
@Les2311 píše:
Neodstřihne, zakladatelka už bude mít veškerý jeho majetek napsaný na sebe a chlap bude ten, kdo odkráčí s holou řití plodit další dětiFujtajbl. Já čekala nějaký drsný příběh nezvedeného potomka, které nepracuje, dělá dluhy, třikrát denně třískne s milující matinkou o futro, aby od ní získal nějaké peníze… a ono jenom chlap si zplodil dítě a děsí se závazků
@Elin29
myslím že se neděsí úplně závazků, platí alimenty a závazku se tedy nevzdává…tady jde spíše o dědění majetku
@Bábi Zlopočasná Víš Bábi ono je taky rozdíl, jestli se toho sama vzdáš, protože se toho chceš vzdát nebo jestli nechceš a někdo ti chce upřít tvoje práva. A v případě manžela zakladatelky mi to přijde tuplem na hlavu, když je to malý chlapeček, který by svojeho taťku třeba i vidět chtěl a normálně se s ním bavit a nemůže, protože taťka nechce…
@ArankaC. píše:
@Bábi Zlopočasná Víš Bábi ono je taky rozdíl, jestli se toho sama vzdáš, protože se toho chceš vzdát nebo jestli nechceš a někdo ti chce upřít tvoje práva. A v případě manžela zakladatelky mi to přijde tuplem na hlavu, když je to malý chlapeček, který by svojeho taťku třeba i vidět chtěl a normálně se s ním bavit a nemůže, protože taťka nechce…
Protoze ex nechce
.Zakladatelka to jiz nekde zminila.
![]()
Ta ženská, co čeká dítě s manželem sestry se tady dočkala většího pochopení ![]()
Nechápu, proč kamenujete zakladatelku, ona chce akorát ochránit svůj majetek - domek- a na to má plné právo! To, že manžel chce vydědit syna je jeho věc - jeho byt a jeho pozemek.
JSem zvědavá jak byste reagovaly, kdyby psala „mám tři malé děti a bojím se, že jednoho dne skončíme na ulici, protože polovina domu je na manžela a on má ještě jedno dítě z předchozího vztahu, sice se s ním nemůže vídat, ale bojím se, co by udělala ex, kdyby se manželovi něco stalo“
@PaníBovaryová tak by jí všichni moralizalky napsali že je uplně blbá že to nemá nijak opatřené. a ať se nediví že tam skončí. a ať s tím začne rychle něco dělat.
@jaaajaa
přesně tak a ještě by jí napsaly že přece věděla že si bere chlapa s děckem a jestli to byl levoboček at radši uvažuje proč s takovým chlapem je ![]()
@PaníBovaryová píše:
on má ještě jedno dítě z předchozího vztahu, sice se s ním nemůže vídat
Co to je za s prominutím debilní obrat? Proč by se dospělý člověk NEMOHL stýkat se svým dítětem. Samozřejmě, že může ale musel by taky chtít. To jestli to chce i matka dítěte zas až takovou roli nehraje, od toho jsou soudy.
@kattkka píše:
Protoze ex nechce![]()
.Zakladatelka to jiz nekde zminila.
![]()
No a co, že ex nechce? To nehraje žádnou roli, ex může chtít a nechtít co se jí zlíbí. Pokud by se otec stýkal chtěl, tak se stýkat bude..
@kinley píše:
@Kallkapa
ježiši vy ste zas chytrá jak radio, asi si všechno představujete jako Hurvínek válku…
A Ty si přečti nejdříve pravidla, než začneš rozdávat rozumy pod anonymem ![]()
@Kallkapa píše:
Co to je za s prominutím debilní obrat? Proč by se dospělý člověk NEMOHL stýkat se svým dítětem. Samozřejmě, že může ale musel by taky chtít. To jestli to chce i matka dítěte zas až takovou roli nehraje, od toho jsou soudy.
Tak s tímto má manžel zkušenost.
Má taky děti z předešlého manželství a platil a ještě platí alimenty a nestýkají se. Když byl na soudu a chtěl vycházky tedy soudně, tak ta soudkyně mu poradila ať žádost nedává, že by děti na ty schůzky chodily s nechutí, že ona má praxi přes 20let a ze mu chce poradit, že jednou ty děti určitě přijdou…Je to už 10 let, jedno dítě už má 19, druhému bude 18. Je to smutné, jsou z jednoho města a když se potkají ani nepozdraví…
@Kallkapa no tak to je upolě stejné jako že ex musí platit alimenty a kolik je tu lidí kterým neplatí a běhaj kolem toho už jakou dobu… toho času a peněz za cesty uplně k ničemu. sice v zákoně je že musí ale praxe je jiná to je to samí s tím stykem s dítětem.
@kometa32 píše:
Tak s tímto má manžel zkušenost.
Má taky děti z předešlého manželství a platil a ještě platí alimenty a nestýkají se. Když byl na soudu a chtěl vycházky tedy soudně, tak ta soudkyně mu poradila ať žádost nedává, že by děti na ty schůzky chodily s nechutí, že ona má praxi přes 20let a ze mu chce poradit, že jednou ty děti určitě přijdou…Je to už 10 let, jedno dítě už má 19, druhému bude 18. Je to smutné, jsou z jednoho města a když se potkají ani nepozdraví…
No tak já nevím, já bych si nenechala nikým poradit, že o styk s mým dítětem žádat nemám, že by se moje dítě se mnou možná stýkalo s nechutí..
. Snažila bych se pro to udělat maximum..- to je zas o povaze člověka, co mu za to stojí a co ne..Asi se do toho manželovi nechtělo, ale to neznamená, že se s nimi stýkat NEMOHL..
@kaczka89
No tak to asi blbě napsala ale podstatu věci to moc nemění, pak to tu trochu osvětlila…když tady bude každá slovíčkařit a lpět na slově „vydědit“ tak to je pak těžké…ano slovo je to hrozné ale evidentně jí šlo právě o to dědictví, domeček atd. atd… No bože, tak ji stejně všichni ukamenujou za jedno blbě napsané slovo