Vyhodila jsem chůvu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5133
8.3.16 14:03

Vy jste si s pani tykaly, ze jsi rekla seber se a bez? Jestli ne, tak nevim, kdo je drzy…

Jinak jste mely smlouvu tak tam snad mela, ze ma zacinat v 9.30, ne? Mela jsi vsechny problemy resit s agenturou. Ale nechapu, jit do agentury, ktera chuvy neproveruje, to si uz snad radsi najdu nekoho na inzerat a proverim reference sama, ne? Kdyz agenturu tak prave proto, ze ty chuvy budou proverene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.3.16 14:04
@Mary.2015 píše:
Ano. Jsem na hranici hysterie. Kdo by nebyl.

Nevím, já?
Normálně bych situaci agentuře popsala, znovu zdůraznila, že chci hlídat od 9.30, nikoliv od 9.00 ani 10.00., vysvětlila jim, co se stalo a chtěla jinou chůvu. V klidu, racionálně.

Hysterie je velmi nekontruktivní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
@Mary.2015 píše:
Ano. Jsem na hranici hysterie. Kdo by nebyl.

Třeba já, nenapsala jsi nic, co by to zdůvodňovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
@jenny.fields píše:
@mahdalka Podle mne to jsou Hlídací babičky, zakladatelka už o nich psala v jiné diskuzi :think:

Každopádně to psaní mi taky přijde na hranici hysterie, moc se nedivím, že nějaká oprsklá bába si dovolí říct uklidněte se, ono to tak působí, že by jsi se potřebovala uklidnit.

Agentuře jsi měla popsat celou situaci a ne použít nějaké nic neříkající floskule. Taky bych jim napsala pěkné hodnocení třeba na FB.

Tak pres tuto agenturu chuvu mame taky, komunikuji s nimi casto a nikdy jsem nemela problem :nevim:

A maji presne definovana pravidla pro platbu i dochazku, takze debilita zakladatelky, bez pardonu

Příspěvek upraven 08.03.16 v 14:06

• Citovat
  • Upravit
19
8.3.16 14:05
@Knihomyš píše:
Kvůli tomu, že si na tebe otevře nějaká babka papulu? :think:
Jako ano, rozčilená bych byla, ale hysterii si schovávám pro jiné případy.
Zjisti si něco o asertivitě a nauč se s takovými přidrzlíky zacházet.

To máš pravdu, asertivita mi moc nejde. Tak já si o tom něco přečtu, abych s ní příště vymetla dříve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
@paola white píše:
to je teda přístup :roll: jednou jsem klient a i kdybych byla na hranici hysterie, tak si mi nějaká bába nemá právo dávat najevo její názory.Mě když jako sestře přijde na odběr krve nějaký posera tak mu taky neřeknu „Uklidni se magore, je to jen jehla“ :roll:

Holt oprsklá bába :nevim: To ji samozřejmě neomlouvá. Jen by bylo dobré znát názor druhé strany.
Jestli to jsou hlídací babičky, tak holt nějaká šedesátiletá ženská je drzá a od rány. To je problém agentury, které takové najímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@paola white píše:
to je teda přístup :roll: jednou jsem klient a i kdybych byla na hranici hysterie, tak si mi nějaká bába nemá právo dávat najevo její názory.Mě když jako sestře přijde na odběr krve nějaký posera tak mu taky neřeknu „Uklidni se magore, je to jen jehla“ :roll:

Dobře, ale představ si, že ti přijde „magor“, hysteicky ječí, že tvoje podřízená je neprofesionální, ale odmítá ti říct v čem. Potrestala bys tu podřízenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.3.16 14:06
@tartaletka píše:
Tak pres tuto agenturu chuvu mame taky, komunikuji s nimi casto a nikdy jsem nemela problem :nevim:A maji presne definovana pravidla pro platbu, takze debilita zakladatelky, bez pardonu

Děkuju za milá slova :srdce: Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.3.16 14:10
@paola white píše:

Jistě, tam spíš jde o to, že kdybys něco takového řekla, tak ona buď sdělí doktorovi (nebo vrchní nebo kdo ti šéfuje) suše a konkrétně, jak se chováš, a on to asi nějak pořeší (omluva, výměna apod.).
Nebo vletí do ordinace a řekne akorát velmi rozčileně, že jsi drzá a překračuješ kompetence a „víc z ní nedostane“. Tipla bych, že v takovém případě si doktor pomyslí něco o hysterce a tobě to projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.3.16 14:11

Zakladatelko, já nemám ráda, když se mnou někdo nehraje čistou hru. Ty jsi už před tímto problémem napsala, že jsi netušila, že ti bude přítomnost chůvy doma nepříjemná, ale nemůžeš se jí zbavit kvůli pokutě.

"zjistila jsem, že je pro mne VELMI nepříjemné, když někdo, kdo není z rodiny, „okupuje“ náš prostor. Samozřejmě ano, měla jsem s tím počítat, jak namítnete. Ale je to velmi citlivé, s člověkem, kterého máte doma, si prostě musíte stopro sednout, musí vás chápat a tolerovat. Ale nenapadlo mě, že z toho budu mít až takovou úzkost, mít doma někoho cizího. Služba se dá navíc zrušit s určitou výpovědní dobou (měsíc), nelze ji zrušit ze dne na den, jinak pokuta, takže není místo pro moc velkou flexibilitu.

Takže se ti tenhle „problém“ hodí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.16 14:16

Zakladatelko, nejedna se nahodou o „agenturu“ hlidacky.cz ??? Ti nabizeji sluzby hlidacek za par koruna damy na jejich serveru jen inzeruji sve sluzby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
8.3.16 14:18

Hnala bych ji svinskym krokem jen co by mi rekla, ze jsem ji dala malo penez. Ty jsi zakaznik, ty platis, ona ma byt v praci tak jak se stanovila doba. Udelala jsi dobre ta agentura je pekne debilni ze zamestnava s prominutim idiotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
8.3.16 14:22

@Mary.2015 tak v prvé řadě jsi platící klient a agentura by ti měla nabídnout jinou chůvu, měla by snad i být flexibilní v tom, od kolika hodin klient potřebuje hlídání ne? To snad není povinné začínat hlídání v 8 ráno 8o Moc to nechápu. Stejně tak to, že je snad logické, že chceš k dítěti někoho schopného, s kým se dá domluvit apod. Nechápu, co řešíš. Agentuře bych nic moc nevysvětlovala, uvedla stručný důvod a čau. Nabídněte jinou, pokud ne, tak hledat jinou agenturu. Proč jim tak podlízáš? Se jim budeš nakonec omlouvat ne? Jaký problémový klient?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.3.16 14:36

Diskuzi nectu, ale mela jsi to resit hned, chovas se neprofesionalne. Holku bych nepustila do bytu driv, nez bylo domluveno a jakykoliv dalsi problem, bych okamzite pisemne oznamila agenture

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
8.3.16 14:41

A neni uplně jedno, jestli je u agentury ted za problémového klienta :roll: to by mě osobně vůbec nezajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová