Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čistě ze zvědavosti. Holky, vy máte tolik dovolené, že bez babiček pokryjete dva měsíce. Já mám ve svém okolí spíš případy zoufalých matek, které potřebují někoho na hlídání.
@Bábrdl tak musí to nějak jít… prostřídání s manželem, příměstský tábor, někde akceptují napracované hodiny, někdy kamarádka a tak.
Dobrý večer, koukám že je vás víc kdo máte tyhle problémy. Já takhle zápasím s tchánovci už několik let. Oni mají svůj životní styl a prostě pro ně je chata nade vše, jinou dovolenou neuznávají a do toho nutí i druhé. navíc je tchán tak trochu „prasátko“ a jít po něm třeba na WC je jen pro silné žaludky. zatím jsem žádný účinný způsob, jak se z toho vymanit bez mrzutostí nenašla.
No já nevím, já prostě řeknu „miláčku, já tam nejdu“ a tím to hasne. NIkdo mě nedonutí ![]()
U mně zase tchánovci hrozně žárlí na mojí mamku. Kluk s ní vloni byl týden na dovolené, ale s tchánovci jet za žádnou cenu nechtěl. Byla z toho nakonec pěkná hádka protože si mysleli že jsem jim to udělala naschvál. Prostě jsem nebyla schopná jim vysvětlit, že s nima nechce jet a já ho v žádném případě nebudu nutit.