Vynucené návštěvy na chatě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
11.6.13 14:41

Čistě ze zvědavosti. Holky, vy máte tolik dovolené, že bez babiček pokryjete dva měsíce. Já mám ve svém okolí spíš případy zoufalých matek, které potřebují někoho na hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.6.13 14:46

@Bábrdl na materske urcite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.6.13 14:51

@Bábrdl tak musí to nějak jít… prostřídání s manželem, příměstský tábor, někde akceptují napracované hodiny, někdy kamarádka a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janatak
11.6.13 20:55

Dobrý večer, koukám že je vás víc kdo máte tyhle problémy. Já takhle zápasím s tchánovci už několik let. Oni mají svůj životní styl a prostě pro ně je chata nade vše, jinou dovolenou neuznávají a do toho nutí i druhé. navíc je tchán tak trochu „prasátko“ a jít po něm třeba na WC je jen pro silné žaludky. zatím jsem žádný účinný způsob, jak se z toho vymanit bez mrzutostí nenašla.

• Citovat
  • Upravit
1074
11.6.13 21:14

No já nevím, já prostě řeknu „miláčku, já tam nejdu“ a tím to hasne. NIkdo mě nedonutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v1
12.6.13 14:59

U mně zase tchánovci hrozně žárlí na mojí mamku. Kluk s ní vloni byl týden na dovolené, ale s tchánovci jet za žádnou cenu nechtěl. Byla z toho nakonec pěkná hádka protože si mysleli že jsem jim to udělala naschvál. Prostě jsem nebyla schopná jim vysvětlit, že s nima nechce jet a já ho v žádném případě nebudu nutit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová