Výše kapesného u středoškoláka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
6.7.14 01:12

@dari74 Jo vsak kazdy ma jine priority a jine prijmy :kytka: I kdyz teda to jidlo co si kupuje muze mit i doma ne? :mrgreen: Dvakrat tydne nezdravy jidlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
6.7.14 07:28

Holky tak nás mladej si našel brigosku tak jsem řada. Nevím na jak dlouho ale snaha se cení. Pěkně se nám to tu rozdrbalo, že jo to je super. Jinak i kdybych našemu synovi dala měsíčně litr tak on je to schopnej do týdne rozfofrovat. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
6.7.14 07:28

Holky tak nás mladej si našel brigosku tak jsem řada. Nevím na jak dlouho ale snaha se cení. Pěkně se nám to tu rozdrbalo, že jo to je super. Jinak i kdybych našemu synovi dala měsíčně litr tak on je to schopnej do týdne rozfofrovat. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
6.7.14 07:43

@kaja00 mladí na to moc nehledí, jestli je to zdravý, hlavně že jim to chutná. Naši kluci si nelení zajet do mekáču taky 2× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
6.7.14 09:43

Můj nestarší syn jednu dobu pořád hudral, že není doma nic k jídlu, na co má chu´t, když jsme koupili salámy, který on jí, tak mi sdělil, že kupujeme to na co on zrovna nemá chut a podobný výstřelky. Až jsem se jednou zdravě na… a dala jsem mu poměrnou část, s kterou musím vyjít a to měl na snídaně svačiny, a večeře. oběd jsem mu dala. Měl zadarmo pečivo, což je velká úspora a mléko, u něj taky velká úspora. dostal 800 + 350 to svý kapesný. Za 3 dny přišel, že už sám hospodařit nebude, že ho nebaví chodit si na nákupy :mrgreen: a z celkové částky, co dostal i s těmi peězi na kapesný mi vrátil 150Kč. Oni ty korunky lítaj :lol: zatočil s tím rychle. Ale od tý doby nehudrá, že v lednici nic není. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
6.7.14 10:33

@Lenka 5dětí Tak to je dobře s tou brigádou, já jsem taky moc ráda, že náš mladý chodí, aspon si vyzkouší jaké to je než si nějaké peníze vydělá :lol: A to období, že se rozčiloval, že doma není nic k jídlu, co mu chutná měl taky :roll:
@mojmira No přesně a aby tahal z domova svačinu na dopoledne i odpoledne celý den v batohu a k tomu 2 litry pití a ještě v létě, to si neumím moc dobře představit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.7.14 14:02

@mojmira Ja jsem mlada a me to nechutna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.9.14 21:49
@dari74 píše:
@lola74 U nás 16ti letý dostává 100kč na týden, za to si kupuje pití a nějaké dobroty po škole a pak mu každý měsíc posíláme 500kč na účet a všechno ostatní paušál, obědy, jízdné a věci do školy mu platíme my.

zrovna řešíme to samé, kolik dávat dceři kapesné, je v prváku na intru, nejdříve jsem jí řekla, že bude mít 400 až 500 Kč měsíčně na účtu, ale je od neděle na intru a už utratila 120,–Kč, kupuje si prý hlavně odpoledne svačiny, mají snídani, svačinu dopoledne do školy, oběd a pak až večeři. Tak zvažuji, že jí budu dávat stovku týdně na svačiny a těch 400 až 500 na účet na to ostatní (chce si navíc na něco šetřit), ale víc určitě ne a bude s tím muset vyjít. Paušál, intr včetně stravy, jízdné a věci do školy jí platíme také my plus základní kosmetiku (šampon, balzám, krém apod.)Nevím, jestli je to tak správně a uvítám jiné názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
3.9.14 09:40

Já mám někdy pocit, že ty mlaďoši mají jinej názor co se dá koupit k svačině. Ono je rozdíl koupit si hambáč za 35 korun, nebo si koupit rohlíky a nějaký to deko salámu např. To pak peníze lítaj.
@akinom211 já si myslím, že je to rozumný, na intru musí mít nějaký peníze, když si bude chtít vyrazit s kámoškama do cukrárny např. nebo nevím kam ted mladý choděj, :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí