Vysmívá se mi, že jsem hloupá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.12.19 21:14

@Náměsíčná To právě nevím. Občas mám pocit, že ano. Když se mě zeptal na něco a aj to vím, pochválí mě, že jsou lidi a někdy ne to většina, kteří to nrvi… KdU jsem mu párkrát řekla, že prostě mi vadí, že nemám inteligenci jako dřív ( brala jsem se a prostě mi dělají problém už některé věci ) tak řekne že to nevadí, že mám dokolanou intuici. Řekla jsem mu, že mi přijde, že mě shazuje, zkouší…prý to tak není.

• Citovat
  • Upravit
8451
@Náměsíčná píše:
Já to taky nevím. Když to budu potřebovat tak si to najdu. Pokud tě zhazuje záměrně tak ho pošly do… Nemáš zapotřebí být s někým kdo z tebe schválně dělá vola. Si tím něco kompenzuje?

Mi to taky tak přijde. nechápu, co má být rajcovního na tom, když se budeme navzájem zkoušet z Přemyslovců :nevim: Ať se přihlásí do AZ kvízu, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Kubula.K Je to můj pocit.

• Citovat
  • Upravit
7006
31.12.19 21:19

Jaka je tvoje specializace? Pracovni, zajmova, to je jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.12.19 21:20

Muj manzel ma prehled obrovsky. Vzdy, ldyz z neho neco neuveritelnyho vypadne, tak uz tocim oci nahoru a smeju se. Driv jsem si pripadala vedle nej trochu jako lama, ale ono to cloveka nakopne. Ted uz mu to delam taky. :mrgreen: Prd na to, o nic nejde. Debilni postuchovani.

• Citovat
  • Upravit
19986
31.12.19 21:21

Ten odjezd byla reakce malého urazeneho spr.atka. Kdyz víš, že ten všeobecný přehled nemas a vadi ti to, tak si ho rozšiřuj. Jo a ty palce a galony vím, ale jen díky serialum v aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
31.12.19 21:24
@Anonymní píše:
Ahoj, konec roku jsem si představovala jinak. Včerejší den s přítelem, byl úžasný. :srdce: Dnešek stál za úplný… :zed:

Prostě a zkrátka. Přijela jsem k němu. Jako vždy kolem mě hopsal s jídlem/pitím. Koukali jsme na film, povídali si… Jenom že pak se ne zeptal. Kolik je litrů v galonů, kolik je cm v palci apod. No, prostě asi jsem blbá. Nemám základy, ale prostě holky já to nevím. A on mi řekl, ty taky nic nevíš,. Dotklo se mě to, nevím, zda je to tím, že mám své dny, ale prostě… O pár minut později, aniž bych dala něco najevo, jsem odjela. Jsem dom, cestou jsem si trochu zabulela. A je mi líp…

Přijdu si teď k ničemu. Nic jsem nedokazala. Mám vos v oboru, ve kterém nepracují, teď jsem bez práce, hodně jsem polevila ve sportu, který mi jako hobbikovi šel víc, než dobře…

Přijdu si k ničemu… Kdyby věděl co mi motá v hlavě. :? :,( Snazim se a stejně nic se nedaří, viz prace

jezišmarja…kolik Ti je 17? tyhle starosti :mrgreen: :lol: :D blbej j on…proč bys takový blbosti měla nosit v hlave…když mas google :oops: kdyby Ti ji radsi pořádne vylizal :mrgreen: to umí??? nebo je to milenec k ničemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
31.12.19 21:25

Myslím, že aspiruješ na budoucí bývalou.. :think:
Přehnaný reakce si myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.19 21:26

@Kubula.K sociální práce. Pečovatelé dělat nemůžu, se svýma kg neutahnu lidí. :zed:

Hobby: sport, rekonstrukce na bytě, psi, cestování.
Pracovala jsem převážně manuálně a jednu dobu na dobu určitou jako administrativní pracovník.

PC není pro mě problém, umělá jsem aj, certifikát. Ale od školy jazyk nepoužívám, tak že teď sotva základy. Předtím ještě němčina - to už vůbec.

Bydlím ve svém, Středočeský kraj, 18 tisícové město, asi.

• Citovat
  • Upravit
4367
31.12.19 21:26

Tak změn reakci. Ne stahuj se, ale řekni dík, to jsem potřebovala vědět. Nebo ho zaskoc - tolik? To není možný, ty si že mě utahujes.. Prostě něco, co nečeká. Jinak to bude pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.12.19 21:27

Já bych se nenechala zkoušet. Proč jako? Je trapné, jestli to dělá průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
31.12.19 21:29
@Anonymní píše:
@Náměsíčná To právě nevím. Občas mám pocit, že ano. Když se mě zeptal na něco a aj to vím, pochválí mě, že jsou lidi a někdy ne to většina, kteří to nrvi… KdU jsem mu párkrát řekla, že prostě mi vadí, že nemám inteligenci jako dřív ( brala jsem se a prostě mi dělají problém už některé věci ) tak řekne že to nevadí, že mám dokolanou intuici. Řekla jsem mu, že mi přijde, že mě shazuje, zkouší…prý to tak není.

Chápu, ale pokud dojde k poškození mozku, tak ta oblast všeobecných vědomostí je zasažena nejméně. Spíš bývá problém s krátkodobou pamětí, pozorností, v řešení neobvyklých situací. A to platí pro poškození různými způsoby - úraz, stáří, porod, drogy…takže nechápu, co si milostpán myslí, že dělá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
31.12.19 21:30
@g.sandova píše:
Já bych se nenechala zkoušet. Proč jako? Je trapné, jestli to dělá průběžně.

Přesně, nenechala bych se takhle zkoušet, nebo bych ho pro změnu vyzkoušela z mých témat, to by valil bulvy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.12.19 21:31

Kurňa fix, je to cyp. Ale ty zas víš strašně moc toho, o čem on nemá páru. Normálně bych si v takové chvíli připravila otázky ze svého oboru- se ukaž, chlapče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.19 21:31

@brisco u mě ad způsobily, že najednou znalosti jsou pryč. Něco zůstalo, něco je pryč.

Paměť se zlepšila po pár letech neužívání, už si pamatuji co zažívání teď. Soustředění je o dost lepší. Ale čtení a učení se - špatný :zed:

Časopisy ještě zvládnu, z knihy nrvim nic. Byla doba kdy se se mnou učil… Docela to šlo. Ale sama hlavu netrenuji a prostě… Cítím, že už to nebude asi jako dřív. :zed:

Nechápu jak sjem mohla spouští věcí že zs i SŠ zapomenout :? Přitom dřív jsem měla paměť jako slon

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky