Vyvrcholení partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.4.26 22:25
@bigl píše: Více

Protože sex s ním byl na začátku fajn. „Jen“ bez vyvrcholení. To byla jediná vada na kráse, tehdy.

• Citovat
  • Upravit
18144
14.4.26 22:32
@Anonymní píše: Více

A zakončili jste to čím? Tvým vyvrcholením? Nebo kdy jste poznali, že je konec?
Já jsem to zažila s jedním partnerem, ten s tím měl občas problém a mně to pak přišlo takové neukončené. Že se třeba 20 min snažil a když to nešlo, tak pak slezl a… nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
14.4.26 22:59

Tak to potom asi nebyl žádný velký vytrvalec… :lol:
To já měla tenkrát jednoho a ten to vydržel snad až tři hodiny s tak pětiminutovými přestávkami a pořád se nemohl udělat a to jsme jeli v různých polohách. :P
No, musím teda přiznat, že nastálo bych takovýho chlapa určitě nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
14.4.26 23:25
@Černá Madonna píše: Více

No ač mám sex ráda, tak pravidelně ho mít 3 hodiny, to už je podle mě utrpení pro všechny zúčastněné. Pro mě ideál těch 20 min, když mám čas a baví mě to, tak 30. Cokoliv víc už je pro mě zbytečné. :D
Bavím se teda o jednom čísle. Ne o těch začátcích, kdy si dáte pár kol opakovaně a nevylezete z postele půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
14.4.26 23:35

Jj, utrpení to tehdy fakt bylo…
No už jsem nevěděla co s ním mám dělat, aby byl už konečně hotovej a mohli jsme jít spát. :lol:
Jinak jak říkáš, ta půlhodinka úplně stačí, když už teda ten dotyčný přesně ví, co a jak na to… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
15.4.26 05:16
@drosna píše: Více

Proč je hodně špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.4.26 06:54

A to měl tak často? Já měla jednoho, a ten pokud to trvalo už moc dlouho a moc tvrdě, tak mu pak znecitlivěl, a nemohl se udělat :nevim: :lol: a to pak byly klidně hodinové su. kacky… no mazec… :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
15.4.26 07:04

Je to tak. Hračky a další praktiky pro zpestření jsou prima a vítám je, nejsem prudérní, ale asi si osobně nedokážu představit vzdát se styku jako takového (přesněji toho penetračního) nadobro.
A hodně taky záleží, jak se k tomu staví protějšek, bohužel jsem u některých zažila velmi svižný styk a následně vůli postarat se i o můj zážitek prakticky nulovou, a ještě se dost často chvástali, jak to bylo skvělé… :lol: Fakt, čím víc vzpomínám na úplné mladí, tím víc teď oceňuji veškeré kvality a nastavení mého partnera. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
15.4.26 08:14
@Neboj píše: Více

„velmi svižný styk“ to je hodně kulantně řečeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
15.4.26 08:20
@Kantorek píše: Více
:lol: Nechtěla jsem být úplně konkrétní, ale vlastně coby ne - pár vteřin až minuta je pro mě opravdu velmi svižný styk. :mrgreen:

PS: pokud se jedná o zdravotní indispozici, nelze se na dotyčného zlobit nebo se mu vysmívat, ale zase je pravda, pokud sám styk vyžaduje, nemělo by mu být jedno, že protějšek vlastně ani nemrkl, je po všem a frajer už pak ani nehne (třeba) prstem - doslova. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
15.4.26 08:21

@Neboj
No to teda je, ale nikdy jsem to nečetl/neslyšel takhle diplomaticky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 13:25

Ano, ja pak brala jako konec kdyz jsem byla sama. A ze jsem se pak dokázala udělat vzdy a nekdy az do mokra. Spis ted kdyz mam milence a končíme jeho vyvrcholením mi to prijde málo. A to dokáže vydržet asi déle nez je obvyklé. A s manželem to nebylo na hodiny. I kdyz mam ráda si zalézt do postele a nevylezt celý den.

• Citovat
  • Upravit
15908
15.4.26 13:37
@Veru899 píše: Více

Tak tomu opravdu věřím. :pankac:
Já jsem s ním dlouho nechodila, ale úplně mi to tehdy stačilo. Bylo to takový pořád, no…
Ono zase, čeho je moc, toho je příliš. Jak už se tak říká. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 13:42

Jakože opravdu úplně bez vašeho doteku nebo aspoň dotek nebo nějaká svůdná póza? U jednoho bych to mohla být porucha ale ono jich bylo víc takto?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová