Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Někdy i bez toho doteku, ale to byli asi jen dva. No a u těch ostatních jsem už třeba přiložila i ruku k dílu … ![]()
Ježiš, teď jak to tak po sobě čtu, tak to možná i trochu vypadá, jak kdybych snad byla někdy nějaká rozhoďnožka.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Prdlajs, musíš to brát jako kompliment
![]()
Pro mě bylo vždy největším oceněním, pokud byl ze mě hezký chlap ještě před akcí totálně hotový
jeden mlaďoch mi jednou vystříkl až na zeď
a to jsem mu ho sotva stiskla…
![]()
Mě zase partneři říkali, že jsem extra úzká a proto byli hned hotoví. Tak nevím, zda to nebyla jen výmluva
![]()
@drosna @Venetia
To není tak jednoduché. Když to bude mrtvola, dá se to změřit.
![]()
Ale jak změřit stahy při vzrušení? ![]()
@Anonymní píše: Více
Ano je to porucha, jde o těžkou formu předčasné ejakulace typu „ante portas“, v překladu „před branami“, česky „ještě před zásunem“. Postiženým se prosím nesmějte, mají to vrozené, trápí je to a prý si to ani oni sami moc neužijí
Že si moc neužije ani žena je jasné
@Veru899 píše: Více
Houby kompliment. Porucha typu PE. Počkej až Ti bude 35-40, až objevíš hluboký/vaginální orgasmus. (Místo toho dnešního šudlání Tvého klitorisu prstem.) Jsem zvědavý jak budeš potom nadšená že místo do Tebe po 20 min. šukání vystříkne po prvním stisknutí na zeď ![]()
@Kantorek píše: Více
No, já bych jí to určitě nepodávala až s takovou ironií.
Však vůbec nevíš kolik má let a hlavně, jaké jsou její sexuální zkušenosti, že jo? ![]()
Takže bych zase trochu brzdila v úsudku.
To, že někdy někdo ejakuloval předčasně, ještě nutně nemusí vypovídat o trvalejším problému PE… ![]()
Ale mohl být mladý, což ona přímo píše a nebo natolik nadržený, že to zkrátka a jednoduše neudržel. No, i to se může někdy stát a třeba i těm zdatnějším pánům. ![]()
Takže příště, pozor na jazyk. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Neeee nejsi, to jen tohle téma je holt pro tebe výživné a trochu ses rozepsala no ![]()
@drosna píše: Více
Dámy, ono je to k smíchu, ale chtěl bych vás vidět držet vyvrcholení přesně na ten okamžik, kdy je to “tak akorát”.
![]()
@Veselej kluk píše: Více
Asi to tak bude… ![]()
Příště se musím raději už trochu krotit.