Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Občas nedojde vyvrcholení partner, občas já. Většinou tedy ano, ale - zkrátka není každý den posvícení. Buď přiložíme ruku k dílu, nebo to necháme být: občas člověk zjistí, že už je třeba docela podřený a styk nadále může bolet, nebo se ozve plný žaludek, občas křeč ve stehnu…
Anebo taky starosti v práci, orgasmus je totiž především v hlavě, jak známo. Neděláme z toho žádné drama, jsme lidi, ne roboti. Ale partner má obecně poměrně dlouhou výdrž, takže mám pochopení, když se to zkrátka v daný den nepodaří.
@Anonymní píše: Více
No to on právě zase jen tak rychle nemohl a mě to popravdě, celkem štvalo…
Než abych tím byla přímo polichocena.
Já jsem zažila snad všechno možné
že se udělal rychle, za dlouho, málo, nebo zase hodně..
Stalo se mi jednou že se udělal partner potřetí za jeden sex, to z něho už fakt jen vyteklo pár kapek, ale nikdy se mi nestalo že by z něho nic nevyšlo ![]()
S výstřikem i kondicí obecně by měl pomoct receptík:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
![]()
Příspěvek upraven 14.04.26 v 16:22
@Černá Madonna píše: Více
A to tak měl často? ![]()
Tak chlapi taky nejsou stroje aby mohli za 3 minuty znovu (leda že by jim bylo 18náct
).. ale hodinu by se mi na něj zas čekat nechtělo asi ![]()
@Veru899 píše: Více
No on měl bohužel problém celkově…
Měl nedostatečnou erekci a předčasnou ejakulaci, což bylo z dlouhodobého hlediska nevyhovující. ![]()
Ale když se to stalo u někoho jiného, tak tam to už zase až takový problém nebyl, protože pak mohl zanedlouho zase… ![]()
Jinak teda musím říct, že zrovna v tomhle ohledu, ty mužský opravdu lituju.
No je to pro ně smůla, když jim to nefunguje tak jak má nebo by mělo být… ![]()
A smůla zase pro nás, pokud nám ten chlap po ostatních stránkách vyhovuje…
![]()
Já zas mužské lituju, jak se někdy musí všemožně snažit, aby se moc rychle neudělali ![]()
@Veru899 píše: Více
Přesně tak…
Je to smůla, když třeba jinak celkem vyhovují. Ale ten uspokojující sexuální život, je ve vztahu zkrátka nutností, no… ![]()
@jege píše: Více
Já to taky znám jen takto… S výjimkou aktuálního… vzhledem k zmíněným vlivu
Jeden můj bývalý přítel měl takový trojboj - chudák po amputaci jednoho varlete, diagnostikovaná neplodnost po prodělaném velmi závažném onemocnění a do toho předčasná ejakulace… Co vám budu, bylo to neštěstí. Budiž mu lehká zem, klučina už není mezi námi, ale jsou muži, kteří takto opravdu fungují. Uvažuji, jak moc to ovlivní partnerské vztahy, my spolu randili velmi krátce, ale budoucnost by pro mě takový vztah asi neměl…
@Neboj píše: Více
Hmm, tak to mě opravdu moc mrzí… ![]()
A proto je tak moc důležité pravidelné samovyšetřování varlat asi stejně tak, jako je nutností, aby si i ženy samy kontrolovaly prsa.
No, přiznám se, že já to už zrovna pravidelně nedělám, protože si tam kolikrát něco nahmatám a pak jsem ve stresu. ![]()
Jinak teda máš pravdu, že dlouhodobě se bez sexuálního uspokojení partnera nebo konkrétně v tomto případě partnerem, žít asi tak úplně nedá…
Pokud si teda člověk nepomůže přímo sám nebo třeba s použitím nějakých těch sex. hraček. ![]()
Ale to už je asi o každém z nás, jestli se dokážeme smířit s tím, že si ohledně toho sex. uspokojení, budeme muset většinou poradit samy. ![]()
A teď do toho nepočítám nějaké ty orální hrátky, ale opravdu ten pravý sex s penetrací včetně všech těch oblíbených poloh… ![]()
Bohužel manzel se pri sexu, dokud jsme ho spolu měli, neudělal ani jednou. Do te doby se mi to nikdy nestalo. A to jsem mela partnera na vozíku s přerušenou michou, ktery si musel brát prášky aby mu stal trochu vic. S ní byl sex a vse intimní uzasne. Ale na partnersky život nepoužitelný. Manžel je zase partnersky přiměřený, ale sex hrůza.
A proč sis ho brala, když se s tebou nikdy neudělal? ![]()
@bigl píše: Více
No zřejmě ten sexuální život pro ni nebyl nebo není až tak moc důležitý a dala raději přednost jiným věcem, které v jejích očích splňoval…
![]()