Vyvrcholení partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
15.4.26 23:25

Bez vyvrcholení

Někdy ženy simulují orgasmus, ale muži také. Mladi zřídka kdy spíš je potká neočekávaně brzký výstřik semene. Po 40r. života u některých mužů se prostě nekoná orgasmus při ùnavě, stresu ale i v stále stejných polohách. Chce to změnu u muže i u tebe. Sex neni jen šup sem šup tam ale i sváďění a to je umění. Kde se můžeš naučit. Chodily jsme s kamarádkou považované jsme byly za lesby, ale jsme vyhraněně hetero, na sexy výstupy děvčat aby se naučit, peep show, potom na kurzy tantry. Zaujal nás magický kruh a právě oddalování orgasmu. Stoji to za to. Proč? Máme děti, pracujeme, jsme unavené a někdy doma neutvořime situaci k výšinám. Partner manžel také přijde unavený. Proto jezdíme na sexy výlety do hotelů, do spa. Dokonce blízko bydliště. Doma sex většinou bez toho odvázání křiku rozkoše, protože děti, babička, zvířata (pes a kočka). A v hotelu řádime. Doma neměl orgasmus ani radost ze sexu i když se mu postavil, rychle klesal. Také já jsem se těžko relaxovala stále naslouchala atd. Koupili jsme i pomůcky paví brko na šimrání a nebudu se rozpisovat co všechno. Hodně, dokonce mám i kostým francouzské číšnice která je nêkdy i pokojskou… Bavime se, hrajeme, sex je zábavnou hrou na začátku než nás smysly vezmou do tance.
Končim, tvůj partner potřebuje vášeň, dej mu jí. Je to lepší než modré tabletky. Ps. MILENEC: To máš tak, jiný partner jiná vůně jiné tělo jiný přistup k sexu jinak naučený jinak vybavený a i my se můžeme pobláznit z toho, nové koště nově lépe mete - je pro nás překvapením ale čas zase většinou obrousi tu metličku a zase je to samé nudné…JESTLI SAMA SE NEPOSTARÁŠ O ZMĚNU. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
16.4.26 00:04
@Černá Madonna píše: Více

Někdy je to fajn trochu upustit uzdu a nebrat se tak vážně. Je to jen sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.4.26 07:02
@Kantorek píše: Více

Haha, pobavilo :lol:
Jen pro tvou informaci, jsem právě v tom věkovém rozmezí které zmiňuješ, a orgasmu dosáhnu i několikrát během sexu :kytka: z lidí trpící PE bych si nikdy legraci nedělala.. ale v tomto případě byl na mě klučina pouze nadržený a nervózní, protože to byl náš první sex, byla jsem jeho teprve druhá sexuální partnerka, a říkal že je i teď po delší abstinenci :mrgreen: trocha tréninku a byl schopný pravidelně vydržet i 30+ minut.. :P :pankac:
Takže bych se příště nevyjadřovala k něčemu o čem nic nevím :P :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.4.26 08:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.4.26 08:27
@Veru899 píše: Více

Ano souhlasím, ale prezentovalas to v prvním příspěvku tak, jakoby vystříkání ještě před zásunem bylo něco žádoucího, což samozřejmě preferuje jen velmi málo zdravých čtyřicátnic :D hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36907
16.4.26 08:48
@Veselej kluk píše: Více

Neni to easy a může to kazit radost, ale…
Někdo umí… :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36907
16.4.26 08:50

Nevím, jak jsi poznal, že šlo o trvalý problém. :think: :nevim:
Nicméně i ten je řešitelný. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.4.26 08:52
@M_Vladim píše: Více

Tak to umí většina čtyřicátníků a starších, že se udělají kdy a za jak dlouho sami chtějí
Jejda plevelíme vlákno, ono je vlastně o neudělání se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36907
16.4.26 08:53
@Černá Madonna píše: Více

Ne :hug:
Když se budou prudérně chovat všichni, tak vlákno bude k ničemu. Nikdo se tu nic pro život nedočte. :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.4.26 08:55

Nepoznal, ale přispěvatelka to prezentovala jako téměř preferenční situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36907
16.4.26 09:01

Třeba se párkrát neudělal proto, protože s tím čekal, až bude ona…a ono to nevyšlo. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.4.26 09:08

Teda Vladime, taky jsem párkrát zažil, že se partnerka neudělala, ale že bych se kvůli tomu neudělal sám? :zed: To jako ze solidarity? Nebo se někdo může „přetáhnout“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106076
16.4.26 09:13

Podle mne jo… Slyšela jsem tuhle výmluvu víckrát… Ale spíše z ohledu erekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36907
16.4.26 09:45

@Venetia
Přesně. Brzdí, brzdí a za půl hodiny už neudržíte… :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.26 12:53
@Veru899 píše: Více

A po tom výstřiku na zeď už bylo po všem nebo se zmohl na druhý kolo a potom vydržel už víc?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová