Vztah na dálku a perspektiva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
25.8.21 20:36

Já bych se za chlapem jako dětná do zahraničí nepřestěhovala. Po půl roce vztahu bych se touhle otázkou ani nezabývala.

Kdyby vztah držel dalších pár let, tak bych si o sestěhování promluvila. Ale on nemá děti, ty ano a jeho otce v ČR, takže bych to dítěti ani bývalému neudělala a očekávala bych chlapa tady s námi. Jinak bych ten vztah pustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 21:02
@Tarjei píše:
Myslim tak pred dvema az tremi lety..neni to takhle jednoduchy ale nemenila bych.

Takže po cca roce až dvou? No to mi přijde velmi rozumné…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.21 21:04
@Zeoli píše:
Já bych se za chlapem jako dětná do zahraničí nepřestěhovala. Po půl roce vztahu bych se touhle otázkou ani nezabývala.Kdyby vztah držel dalších pár let, tak bych si o sestěhování promluvila. Ale on nemá děti, ty ano a jeho otce v ČR, takže bych to dítěti ani bývalému neudělala a očekávala bych chlapa tady s námi. Jinak bych ten vztah pustila.

Nejedná se o zahraničí…. To bych nešla… ale jen třeba mimo velké město, ale ne nějak extra daleko….

• Citovat
  • Upravit
21111
25.8.21 21:31
@Anonymní píše:
Nejedná se o zahraničí…. To bych nešla… ale jen třeba mimo velké město, ale ne nějak extra daleko….

Super vytáhnout dítě z jeho prostředí kvůli motherfuckerovi, co se nechce stěhovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.8.21 14:52
@Anonymní píše:

To je snad jedno ne? Ta podstata se stejná. O stránku vpřed jsi psala o zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.21 19:33
@Zeoli píše:
To je snad jedno ne? Ta podstata se stejná. O stránku vpřed jsi psala o zahraničí.
@Zeoli píše:

Naopak to jedno není a je to mimo mísu…. A určitě jsem nic o stěhování do zahraničí nepsala…. podstata je jiná. Přejet z jednoho konce města na druhý může trvat i déle než hoďku což sjet za město může být i rychlejší….
Vlastně se to mého dotazu spíš netýká než naopak … podobně jako u toho druhého uživatele pohleduzdruhéstrany…. Ale třeba je to i má chyba, že jste dotaz nepochopili a řešíte tu zahraničí a brání děcka ze školky…. Proto nepíšu raději detaili, aby se to nezvrhlo do různých teorií…. Šlo mi spíš o zkušenosti těch co to zažili :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.21 14:34

To je těžké říct. My máme vzdálenost skoro 500 km, jezdím za ním jen já už 5 let. Nejdříve to nevypadalo na vztah, až poslední rok se to mezi námi prohloubilo. Myslím, že u vás je to krátká doba, měli byste zažít běžné situace. Začít třeba společnou dovolenou, prodloužit si pobyt u sebe, ať se vidíte jak reagujete na každodenní situace, pokud se shodnete, tak je reálné přemýšlet nad tím, co dál.
A ještě, já tedy svému příteli řekla, že stěhovat by se musel on, moje děti z jejich prostředí vytrhávat nechci a nebudu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky