X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
27.1.13 21:23

Ahoj, přemýšlím o tomto kočárku, ještě teda v kombinaci se sedačkou. Slyšela jsem, že obecně jsou X-landery dobré do terénu. Je to pravda? Máte s ním zkušenosti třeba na sněhu? Často jezdíme s mužem na hory, tak bychom chtěli do budoucna brát i prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
27.1.13 22:29

@Monca87 Na sněhu jezdí celkem dobře, ale třeba zatravňovačkám se radši vyhýbám… Polňačku jsme zatím nezkusili… Jinak hl. korba i autosedačka jsou malé… Jo a je docela těžký, takže bych řekla, že to moc není do velkého města, kde se tahá do MHD… My jsme teda na vesnici, tak je to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
28.1.13 08:32

Mě se s x landrem jezdí naprosto skvěle, nádherně se ovládá a navíc těžký mi nepřijde, řekla bych spíš tak normálka, je jasný že nic nebude lehký jak pírko, když člověk chce aby to bylo trochu bytelný… sedačku máme maxi cosi, ta je na našeho malýho veliká a korba je jak klasicky všechny korbičky který se prodávají na trojkombinaci… pač jsem si myslela, že porodím macíka, tak sem se na to hodně zaměřila… no a i když na taku třeba vypadají korbičky veliké, tak je to jen proto, že mají jiný design. Takže za mě… naprostá spokojenost… bydlím na vesnici, která už je spíš jak hory… takže tady každodenně zdolávám sníh momentálně… no a pokud nejedeš v neprohrnutých 15 cm tak jede skvěle… pač jinak do sněhu zapadneš a sice jedeš, ale kupí se ti to před předníma kolečkama a to je pak mazec tlačení, ale i tak jede:o) ale myslím že v neprohrnutých 15cm má člověk problém i na sáňkách:o)navíc je fajn, že sportovní korba je docela uzavřená a jde až do lehu, takže až začne být korba malá tak dítko lze dát tam…:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.1.13 16:48

OK, moc děkuju, já právě na internetu našla - (konkrétně tady http://www.kocarky-trojkombinace.cz/ ) že je docela těžký, to je to jediný co mě odrazovalo od koupě, poněvadž ta ovladatelnost a různé zdolávání překážek třeba v lese je pro mě celkem důležitý… Ale pokud vám to tak nepřipadá, tak supr :) Jdu do něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
28.1.13 16:58

@Monca87 ahojky, máme ho a jsem zatím na 100% spokojena, splnil moje očekávání, i když každý kočár má své pro a proti, spíš je na každím, co upřednostní :palec: Mome také trojkombinaci a normálně podvozekj dám a vytáhnu bez problému sama z auta, spíš mám problém trošku se strefit do držáků, nacvaknout korbu či sedačku s prckem, ale to bych asi u této kombinace měla všude, do terénu super, mám epolní cestu s kamením a pěknýma dírama a jede super, i přes sních, když ted je a není uklizený :palec: a co kámoška chválí, že podvozek a sportovní sedačka se může složit každé zvlášt a naložit, u některých to moc jednoduše nejde a to je potom zátěž:x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
31.1.13 17:17

Ahoj, tak my máme taky tento kočárek a jsem s ním velice spokojená. Ale pár výtek mám 1. hluboká korba je fakt mini malý tam byl 5 měsíců a 1 týden, pak už se bohužel nevlezl s fusakem a dekou naprd. Ale pokud bude miminko na zimu, tak paráda. A ještě by snesl nejaké odpružení, když byl úplně malinkatý, tak to s ním drnkalo teda hrozně, až si ublinknul. My máme všude kostky, takkže to fakt drncá. Ale už je na to zvyklý a teď líp usne. V terénu supr. Mám ho ozkoušený, jak na sněhu, tak na polní cestě a projedeme všude :). 2. podvozek je těžší, ale pocítím to jenom, když tlačím malého do velkého kopce, kterých tady máme požehnaně, nebo dávám kočár do auta. Jinak velmi lehce ovladatelný. Sporťák je velmi dobře chráněný proti větru, ale okýnko ve stříšce nejde zatáhnout, což v létě asi budu řešit plenkou. A taky, když mám malého otočeného směrem na mě, s kočárem se hůř manipuluje, ale až bude sedět, tak ho otočím obráceně, ať se dívá po okolí a to už pojede parádně. A ještě nevím, jestli se mi příští rok vejde ve fusaku a dece do toho nánožníku, to jsem zvědavá. A co se mi ještě nepodařilo přijít na to, jak se sundává stříška na sporťáku, vnávodu píšou, že jde celá oddělat, ale mě se to nepodařilo, nechci nic zlomit. A co oceňuju reflexní prvky a možnost rozsvítit podvozek. Teď je brzo tma a vaužívám to hodně. Takže, když to shrnu, koupila bych ho zase. Budu si ho určitě nechávat i pro druhé dítko. Přeju dobrý výběr :D

• Citovat
  • Upravit
Naima
31.1.13 17:21

Evinko, na slídu lze koupit krytku - dělají to paní na Mimibazaru, do dvou stovek :).

• Citovat
  • Upravit
evinka28
31.1.13 17:24

Jé tak to je supr. Díky za tip. a ještě jedna věc je, co mě jediné opravdu vždycky naštve. Když už mám sporťák, tak nic nedostanu do toho košíku, je tam pidi prostor, protože sporťák je níž, takže když tahám pláštěnku, tak kleju a i malý nákup musím tahat v ruce. To je už je opravdu vše :D

• Citovat
  • Upravit
evinka28
31.1.13 17:28

A prosím tě, kde to tam najdu? Ať to nemusím složitě hledat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
evinka28
31.1.13 18:19

Ještě jednou budu otravovat. Na předchozí staně jsem našla odkaz na tu stříšku, ale vidím, že to je jenom na starší x landry na x move bych to neuchytila. Tam nejsou ty „packy“ na stříšce. Dělá se i na x move něco takového?

• Citovat
  • Upravit
Naima
31.1.13 19:08

Holky tu už psaly, že by to mělo jít, zatím jsem ji nekupovala :nevim:. Zkus napsat té paní z odkazu, pokud je nedělají, tak je rozhodně na základě podnětu dělat budou, protože se ten nový xláč začíná hodně kupovat :). A do léta máme ještě čas :D. Jinak souhlasím, ten košík je špatně přístupný, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
evinka28
31.1.13 19:46

Díky už jsem to našla a napsala jsem jí, tak uvidím co napíše. Ptala jsem se tam jestli jde popř. ušít, tak pak dám kdyžtak vědět :)

• Citovat
  • Upravit
Naima
31.1.13 21:25

Paráda, takové info se bude hodit určitě všem :).

• Citovat
  • Upravit
evinka28
1.2.13 15:25

Ahoj, tak paní mi odpověděla, že to pasuje i na Move. Já si to budu dneska objednávat :)

• Citovat
  • Upravit
Naima
1.2.13 15:31
@evinka28 píše:
Ahoj, tak paní mi odpověděla, že to pasuje i na Move. Já si to budu dneska objednávat :)

Super, děkuji za zprávu, to jdu do toho také ;). Ať dobře slouží :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4