Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@milacekadelka @milacekadelka ja tez!!!a co cukr ja mivam rano trochu vyssi chodim do poradny ale po jidle a behem dne do hodinky max 5,5 tak nevim co to jako je
Ja cukr vubec nevim. Odbery teprve budou.Pred tehu jsem mela opacnej problem. Glykemice prumerne 4,0
Holky myslíte že má moje váha na ty první pohyby miminka nějaký vliv? jestli tím že jsem baculatější tak je budu cítit později? nebo jestli je vůbec poznám ![]()
@ChZuzka poznaš neboj:) vliv to muže a nemusi mit ja citim bublinky od 17 tydne ale kamoska se prvních dockala az 23 tyden je to i o tom jak mas aktivni mimco a kde mas placentu
@phoma: tak se nechám překvapit
jinak já spím hlavně na břichu tak si někdy říkám jestli to není ono
ale to je že spím na balonku
co mě tlačí ![]()
Ahoj holky
chci se zeptat protože už z toho začínám mít depresi
otěhotněla jsem když jsem měla 80kg jsem teď ve 22tt a mám 89kg…mno a chci se zeptat jestli budu mít to bříško taky natažené jako ostatní maminy porad tam mám špek vypadám spíš strašně tlustá než těhotná mám s toho hrozné deprese a ještě se chci zeptat jestli bude v pozdějším stádiu vidět jak mimi kope a jak se otáčí já už ho cítím docela silně ale nic vidět není
jak jste to měli vy???
@kessie ja jsem 24 tyden a ted jde malinko videt jak se hybe ale fakt malo a manzel to teprve vcera citil
@phoma To můj manžel právě pořád nic
ja ho sice malinko cítím do ruky ale vážně jen málo
@kessie : Ahoj, já mám o spoustu kil víc než ty, jsem ve 32. týdnu a pohyby miminka vidět jdou, ale spíš když ležím, to se mi fakt hýbe celé břicho
někdy od 22. týdne přítel cítil pohyby, když mi dal ruku na břicho a teď se někdy až lekne
Bříško mám bohužel spíš takového sádlíka než hezky vypoulené a trochu mě to trápí, protože vypadám jako hodně tlustá než jako tehotná, ale jak říkám, moje váha ukazuje o dost víc, takže se toho neboj a buď trpělivá, do 30. týdne na mě nebylo těhotenství vidět vůbec, pupík vyskočil až pak…
@jsem.to.ja: jůů tak ted jsi potěšila i mě
musím říct že já jsem sice teprve v 17tt ale už jsem na tohle teda myslela jestli to pujde cítit… jestli vůbec já je budu cítit
já teda zatím nemám nahoře nic
já jsem začínala na 89 ale zhubla jsem na 87 a těch 87 se mě zatím drží
ale jsem zvědavá jak dlouho ![]()
@ChZuzka ja pohyby citila od konce 16tt ale hrozne nepravidelne treba dva dny bublinky obcas kopanecek a pak treba 5 dni nic dneska uz kazdy den ho citim ale je to videm malilinko.. ale citit to budes neboj
toho jsem se taky bala
![]()
@jsem.to.ja a to teda vidis i jak se otaci jo jee tak to se tesiim moc taky vypadam jak tlusta nez tehotna neboj
a dela se ti o to ze kdyz je na jedne strane tak mas sisatej pupik?? a mas tu hnedou caru??
@kessie píše:
@jsem.to.ja a to teda vidis i jak se otaci jo jee tak to se tesiim moc taky vypadam jak tlusta nez tehotna neboja dela se ti o to ze kdyz je na jedne strane tak mas sisatej pupik?? a mas tu hnedou caru??
Hnědou čáru nemám a miminko už je nějakou dobu hlavou dolů, takže se neotáčí, ale cítím, jak sebou mele, kope a na jedné straně břiha mám často bouli (hlavička nebo ramínko).