XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
20.5.14 22:05

@milacekadelka @milacekadelka ja tez!!!a co cukr ja mivam rano trochu vyssi chodim do poradny ale po jidle a behem dne do hodinky max 5,5 tak nevim co to jako je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.5.14 22:13

Ja cukr vubec nevim. Odbery teprve budou.Pred tehu jsem mela opacnej problem. Glykemice prumerne 4,0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
28.5.14 10:14

Holky myslíte že má moje váha na ty první pohyby miminka nějaký vliv? jestli tím že jsem baculatější tak je budu cítit později? nebo jestli je vůbec poznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.5.14 10:25

@ChZuzka poznaš neboj:) vliv to muže a nemusi mit ja citim bublinky od 17 tydne ale kamoska se prvních dockala az 23 tyden je to i o tom jak mas aktivni mimco a kde mas placentu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
28.5.14 10:30

@phoma: tak se nechám překvapit :-) jinak já spím hlavně na břichu tak si někdy říkám jestli to není ono :-D ale to je že spím na balonku :-D co mě tlačí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.6.14 11:56

Ahoj holky :) chci se zeptat protože už z toho začínám mít depresi :) otěhotněla jsem když jsem měla 80kg jsem teď ve 22tt a mám 89kg…mno a chci se zeptat jestli budu mít to bříško taky natažené jako ostatní maminy porad tam mám špek vypadám spíš strašně tlustá než těhotná mám s toho hrozné deprese a ještě se chci zeptat jestli bude v pozdějším stádiu vidět jak mimi kope a jak se otáčí já už ho cítím docela silně ale nic vidět není :roll: :roll: jak jste to měli vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.6.14 12:32

@kessie ja jsem 24 tyden a ted jde malinko videt jak se hybe ale fakt malo a manzel to teprve vcera citil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.6.14 12:43

@phoma To můj manžel právě pořád nic :roll: ja ho sice malinko cítím do ruky ale vážně jen málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
2.6.14 13:22

@kessie : Ahoj, já mám o spoustu kil víc než ty, jsem ve 32. týdnu a pohyby miminka vidět jdou, ale spíš když ležím, to se mi fakt hýbe celé břicho :) někdy od 22. týdne přítel cítil pohyby, když mi dal ruku na břicho a teď se někdy až lekne :) Bříško mám bohužel spíš takového sádlíka než hezky vypoulené a trochu mě to trápí, protože vypadám jako hodně tlustá než jako tehotná, ale jak říkám, moje váha ukazuje o dost víc, takže se toho neboj a buď trpělivá, do 30. týdne na mě nebylo těhotenství vidět vůbec, pupík vyskočil až pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
2.6.14 14:37

@jsem.to.ja: jůů tak ted jsi potěšila i mě ;-) musím říct že já jsem sice teprve v 17tt ale už jsem na tohle teda myslela jestli to pujde cítit… jestli vůbec já je budu cítit :-( já teda zatím nemám nahoře nic :-) já jsem začínala na 89 ale zhubla jsem na 87 a těch 87 se mě zatím drží :-) ale jsem zvědavá jak dlouho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.6.14 14:42

@ChZuzka ja pohyby citila od konce 16tt ale hrozne nepravidelne treba dva dny bublinky obcas kopanecek a pak treba 5 dni nic dneska uz kazdy den ho citim ale je to videm malilinko.. ale citit to budes neboj :) toho jsem se taky bala
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.6.14 14:44

@jsem.to.ja a to teda vidis i jak se otaci jo jee tak to se tesiim moc taky vypadam jak tlusta nez tehotna neboj :) a dela se ti o to ze kdyz je na jedne strane tak mas sisatej pupik?? a mas tu hnedou caru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
2.6.14 14:46
@kessie píše:
@jsem.to.ja a to teda vidis i jak se otaci jo jee tak to se tesiim moc taky vypadam jak tlusta nez tehotna neboj :) a dela se ti o to ze kdyz je na jedne strane tak mas sisatej pupik?? a mas tu hnedou caru??

Hnědou čáru nemám a miminko už je nějakou dobu hlavou dolů, takže se neotáčí, ale cítím, jak sebou mele, kope a na jedné straně břiha mám často bouli (hlavička nebo ramínko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.6.14 16:29

@jsem.to.ja jeee tak to je super :) uz se na to tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 12:12

Ahoj, maminky odpoví mi tady ještě někdo? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky