Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Flejdy já nic nepřibrala v těhotenství a ani s UZ nebyl problém
@Veveruska87 za celé těhotenství jsi nic nepřibrala? A můžu se zeptat kolik jsi vážila? A jak to pak bylo s váhou po porodu? Máš holčičku nebo chlapečka? A co chutě v těhu?
@Flejdy Ahojky,mám nyní 8měs kluka a u něj jsem z váhy 116kg přibrala 10kg a vše bylo během těhotenství bez problémů, dokonce i cukrovka a tlak ![]()
Teď jsem znova nečekaně těhotná, začínám 5měsíc a zatím mi jdou kila dolů…po tomto těhotenství mám v plánu začít radikálně hubnout, protože si už fakt nepřijdu ve své kůži a kila mi jsou jen na obtíž…funím jak mašina tak ať si těch dětí taky trochu užiju ![]()
Holky nebojte moc nepřiberete
za celé těhotenství by jste měli přibrat mezi 7-11kg
já mám nahoře 8 kg a včera jsem měla termín porodu
jsem zvědavá kolik nechám v porodnici ![]()
@ChZuzka Já jsem za celé těhotenství nabrala kolem 10kg a to jsem vše nechala v porodnici, ale bohužel jsem to zase nabrala zpět během šestinedělí…nechápu ![]()
Ahoj holky, jsem teprve na začátku (ještě nemám potvrzené srdíčko) a už mě trápí váha. Vím, že na tohle jsem měla myslet dřív. Teď už je pozdě… Před otěhotněním jsem měla 106kg a teď už mám 110kg. Mám strach, že se v den porodu nevejdu do futer
Všem držím palečky, aby těhotenství probíhalo bez problémů ![]()
@Amálka.87 Ahojky nestresuj, to mimčo nejmíň potřebuje a neboj do futer se vejdeš i porodní lůžko má nosnost 150kg ![]()
Hubnout budeme až po porodu ![]()
Taky se chystám po porodu zhubnout
já jsem začínala na 89 a ted mám 97 nebo 98
jsem si říkala že nechci jít přes 100
mám z toho radost
že jsem se vešla
a jsem zvědavá kolik nechám v porodnici no a doufám že teda nenaberu ![]()
@terkom83 Snažím se v jídle hlídat, ale moc dobře to nejde
OK, platí
Po porodu se do toho dáme. Jsem zvědavá, jak to všechno bude probíhat. Nemůžu se dočkat kontroly ![]()
Jééé to je parádní diskuze tady
já jsem začínala s 94 kilama měřím 180 cm. Nikdy jsem nebyla kost a kůže…Mám i po tátovi mohutnější stavbu těla. Většina lidí mi těch 90 kilo nevěří
Ted mám teda jako 98 kg :/ a to jsem 12 týden, co bude pak fakt nevím.
Nejhorší je, že mi bylo od začátku zle a já jedla nepravidelně, proste jsem byla ráda, že mám vlastne konecne chut k jidlu na chvili..jsem typ co se koukne na knedlík v regálu v Tescu a má tři kila navíc :/
ale nehrotím to, ted je mi líp snažím se jíst zdravě a říkám si, že to po porodu snad půjde dolů, budu se snažit
nebo prostě třeba tolik nepřiberu
jsem optimista, tak doufám, že mi to vydrží do porodu ![]()
@Velaník
Tak s tím knedlíkem to máme podobný a bohužel né jen s tím… Ujíždím na sladkým a pak si dám klidně párek. Se divím, že mi z toho teď není na ![]()
Tak to já jsem se nikdy nějak nepřežírala, já i jedla zdravě, saláty, zeleninu ovoce miluju, i sladký a tak, jasně, že si taky něco dám, ale že bych plácala zákusky sušenky a já nevim, to ne. ale i přesto jsem dělala něco špatně no
u mě působí stres perfektně, nemám chut k jídlu, tak nejim a přibírám, jiní hubnou a já přibírám za všech okolností
ale vím, že to jde, jeden čas jsem chodila na vacushape a šlo to, jenže pak už na to jaksi nebyly peníze, byla jsem studentka, takže smůla
pak už byl přítel, končila jsem školu, zařizovali jsme byt, plus k tomu dvvě brigády a prostě jsem už hubnutí nedávala, neumím si zorganizovat čas
a spánek to nemluvím, když pracuju spím málo, jakmile mám volno, spím moc. Když toho mám hodně, ve volnu jsem pak lempl a ráda si přispím
s mimčem si ten čas, ale zorganizovat budu muset, takže hurá do boje
![]()
@Velaník Ahojky,mám to podobně jako ty, výška u mě 184cm a také mám rodově po tátovi mohutnou postavu, tak když jsem měla 90kg, tak jsem byla kočka, ale teď mám o 30kg víc
…můj cíl po porodu je dostat se min.pod 100kg a bude to OK…tak na tu vel.44/46 ![]()
Taky podobně jako ty jím vše, miluju saláty a snažím se vést rodinu ke zdravému stylu…u nich nadváha nikde a u mě to dopadlo takto, ale je pravda, že někdy hřeším…miluju zmrzlinky a kofilu
občas i KFC ![]()
Takže naše heslo půjdeme do boje a pak si písnem výsledky ![]()
@Amálka.87 Taky se těším na kontrolu čekám už celý měsíc a konečně zítra po 18hod jdu k DR. na prohlídku v 16tt a budu doufat, že už se dozvím pohlaví
Vypadá to na kluka, všichni mi ho i tipují, ale já pořád doufám, že by to mohla být krásná holčička
![]()