Začátky v Sanus - Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
14.5.11 18:03

Asi věk u obou, manžel spermiogram nic moc, já FSH v krvi už dost vysoký, ale 4 vajíčka se prý krásně oplodnily, jenže přirozeně už by to šlo těžko a utíkal nám čas, zkoušeli jsme to poslední dva roky a pak i ta IUI nic. DR říkala, že škoda že jsme nepřišli o rok dřív. A štítku mám taky trochu nemocnou, víc jak 10let, ale poslední 2 roky jsem bez léků, nedělaly mi dobře a je to lepší.
Našla jsi na diskuzích někoho, kdo otěhotněl díky IUI ? Já teda ne, ale nechci Tě vůbec odrazovat, jen mě to taky zajímalo, když jsem to podstupovala. Šance je prý 10 - 15 %. Jesli máš průchodný vejcovody, tak by neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.5.11 18:12

jj,koukala sem do par diskuzi.nekomu se to povedlo na poprve,ale vetsinou to pry vyjde az tak na ten 3.pokus.kdyz mi Dr.rekl,ze uspesnost je jen 10-15procent tak sem byla docela zklamana :-( nevim jestli mam dobre pruchodny vejcovody.doktor nic nerikal,takze nevim a ani nevim jak se to zkistuje..co je FSH?my prave nechali rok osudu a kdyz se nedarilo,tak hned jsme jeli do sanusu.ale nastesti me tam zatahla kamoska,ktera uz je tehu a povedlo se jim to pri 3.IUI a jeji pritel ma hoodne pomaly spermiky a povedlo se.mate naky vitamy a nebo naky caje?holky tu pisou o cajich,ze jim i pomohli.zensky caj je gravozen a chlapsky caj je don chuan..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.5.11 18:23

Tak to je dobře, že to vychází.
No ty vejcovody se zjistí jedině při laparoskopii.
FSH je hormon, který Ti taky nabírali z krve při vstupním vyšetření, ten může za růst folikulů v kterých jsou vajíčka, normální je do 10, já měla 12,5, což je už blbý. Čaje nemáme, jen manžel baštil vitamíny, spermií bylo hodně, byly i rychlý ale normálních jen 3%. No i tak je našli a píchli do vajíček a ty se oplodnily, takže dobrý, jen jestli se mimísek udrží.
Ty chodíš k Dr.Štěpánovi mladšímu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.5.11 18:31

tak pokud se povedlo oplodneni vajicek,tak zavedeni uz bude hracka a to ostatni snad taky.dali ti naky leky,ktery napomahaji k udrzeni a nasledne tehu :-) jj,chodim k Dr.Stepanovi mladsimu.pry tam pracuje,otec a pak 2synove.ja zapomela,napred laparka a pak kdyztak to profukovani.byla bych stastna i kdyby vysla uplne ta posledni IUI..ke komu chodis ty?kdyz ze tam jedes?ja 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.5.11 18:40

Já 20.ráno na krev. Chodím k DR.Novotný. Dr.Štěpán je sympaťák, myslím, že je tam jen jeden syn a otec, který Sanus zakládal, ale nevím to na 100%. ten otec tam asi jen slouží, v týdnu tam nikdy nebyl, když jsem ležele po ET, tak s ním setra mluvila po tel co ho čeká na víkend za výkony. Ale jsou tam bezvadný všechny.
Léků Ti dají až dost! Hlavně při stimulaci a pak po odběru vajíček se zavádí 6ks denně léku na udržení těhotenství, takže pak roste břicho i chutě a bolí prsa… :lol:
18.máš ultrazvuk nebo už IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6607
14.5.11 18:41

Ahoj holky, jen zdravím a přišla jsem vám dodat optimismus a naději, já jsem v Sanusu otěhotněla při 2. a 3. pokusu stimulovaný IUI, tak neházejte flintu do jetele :wink: … držím palce na testování po IUI aj IVF!L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.5.11 18:49

Ahoj Laduš :mavam: ,
děkujeme, to jsou super zprávy, takže máš dva drobečky díky IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.5.11 18:51
Káďule píše:
Já 20.ráno na krev. Chodím k DR.Novotný. Dr.Štěpán je sympaťák, myslím, že je tam jen jeden syn a otec, který Sanus zakládal, ale nevím to na 100%. ten otec tam asi jen slouží, v týdnu tam nikdy nebyl, když jsem ležele po ET, tak s ním setra mluvila po tel co ho čeká na víkend za výkony. Ale jsou tam bezvadný všechny.
Léků Ti dají až dost! Hlavně při stimulaci a pak po odběru vajíček se zavádí 6ks denně léku na udržení těhotenství, takže pak roste břicho i chutě a bolí prsa… :lol:
18.máš ultrazvuk nebo už IUI?

ty jo,nebejt tech prasku,tak za chvilku asi vymreme 8-) co sem byla naspoled u Dr.tak jsem mela jinyho doktora,pze Stepan tam nebyl a ten Dr.rikal,ze chodim k jeho bratrovi.tak tam je treba nove :-) jedu teprv na ultrazvuk a pak bud ctvrtek nebo patek na IUI.
a jak se citis ty?myslis,ze se zadarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.5.11 18:53
Laduša píše:
Ahoj holky, jen zdravím a přišla jsem vám dodat optimismus a naději, já jsem v Sanusu otěhotněla při 2. a 3. pokusu stimulovaný IUI, tak neházejte flintu do jetele :wink: … držím palce na testování po IUI aj IVF!L.

dekuju,obcas je potreba cloveka povzbudit a dat vedet,ze IUI pomaha :kytka: to je krasny,ze prckove takhle vysli 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.5.11 18:58

Aha, tak tam asi fakt jsou tři Štěpánové, to je dobré vědět :-D
Nevím nevím, cítím se nafouklá jak bublina, ale to dělá ten Utrogestan, je ještě brzy na nějaký závěry, ale mám čím dál větší strach a přitom nebude konec světa, když to nedopadne, ale řekni to svý duši a srdci, viď. Po IUI jsem to tak neprožívala, to se ale neužívají koňský dávky hormonů, který Ti rozhodí celý tělo, takže teď neustále bulím jak želva…a mám černý myšlenky.
Třeba se v pátek v Sanusu potkáme. Myslím, že budu muset čekat na výsledky. IUI dělají kolem 11h viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.5.11 19:06

ja po 1.IUI mela dost velky nervy a hodne sem to prozivala.sem cita,takze si vsechno moc beru a tak.nevim jestli na IUI pojedu ve ctvrtek nebo v patek.zalezi jak rekne doktor.nejhorsi ale je,ze ve ctvrtek musim na vysetreni ty stitky,tak doufam,ze nerekne at prijedem ve ctvrtek.protoze bych musela zrusit stitku a objednani trva docela dlouho.zhruba mesic a neco.tak by se mi nechtelo zase cekat :-( snad pojedeme az v patek.to je asi jedno v kolik se dela IUI,ne?prvni me dali ve 12h
kdy mas teda v planu testit?at vim,kdy drzet palce 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6607
14.5.11 19:07

První těhotenství nakonec zamlklo, ale hned za 3 měsíce se zadařilo při dalším pokusu a teď už jsem 23. týden :wink: … takže já na IUI věřím, i když má jen nízkou úspěšnost, ale u tebe K. je to něco jinýho, tam tlačí věk, takže držím palec na testování, já bych to zejtra už nevydržela a zkusila desítkovej mammatest, ale nechci tě pokoušet, … zklamání bolí, ale zas je fajn vědět, že máš ještě sněhuláky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.5.11 19:11

tak to gratuluji,ze uz 23tyden 8-)
sice vek hraje roli,ale kdyz muzou otehotnet 50lety zensky,tak nejvic asi zalezi na telu,jak se k tomu vsemu postavi a vyrovna.takze neztracej nadeji,umira posledni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.5.11 19:14

Ladi, mám přesně ten Mamatest 10, včera ho manža koupil, ale bojím bojím…
Testit budu nejdřív v pondělí. A to jsem říkala sestřičce v Sanusu, že test vůbec ani kupovat nebudu, že vydržím do krve, frajerka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.5.11 19:16

Laduš, gratuluju k miminku, víš co to bude? Prý v CARu se dělají víc kloučky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí