Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem na MD už od konce ledna. Identifikátor mi prisel okamžitě, co to sestra zadala do systému. Takže zakopany pes bude možna u doktorky. Zde jsem už na tohle téma jednou odpovídala.
https://www.emimino.cz/…orem-547594/?…
Hm, takze to ta moje doktorka udelala proste blbe nebo tam ma blbe moje cislo (i kdyz jsme ho 10× kontrolovali).
Diky za info.
Nevím, do počítače jim nevidím, ale jak PN, tak MD, ty identifikátory mi přišly hned..
Zrovna dneska jsem řešila nástup na MD, identifikátor přišel tak do 2h od té doby, co jsem odešla z ordinace. Doktorka říkala, že někomu přijde hned, někomu až do 3 dnů, že neví, každý to měl prostě jinak. Měla jsem kdyžtak volat kdyby do těch 3 dnů nepřišel.
Akorát nevím teda s tím dnem předem, já ho dostala dnes a to nastupuju až příští týden v pátek
Uz jste nektera zadala o MD, kdy letos nove gynekolog vydava ten tzv. identifikator misto nejakeho toho papiru? Ja mam nastup na MD zitra v patek, na gynde mi rekli, te mi to muzou vygenerovat jen den predem. Dnes rano to pry udelali a NIC mi neprislo. Za jak dlouho vam to prislo v te SMS? Akorat me to stresuje, zitra musim v praci na personalni donest ten identifikator, jinak si musim posunout materskou, fakt skvely…
co ted…