Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ynax píše:
Vykašli se na něj, tohle nemá cenu. Má manželku a možná se mu zachtělo jen se ujistit, že na to stále má. Rozhlédne se a vidí jednu, která by mu ráda dala. A co bude dál? Ve firmě se to hned roznese, o tobě budou říkat, že jsi kur. a, z něj si budou dělat srandu a až se to donese k manželce (a ono se to donese), možná přijdeš o práci - protože on je vedoucí, takže si něco najde, aby měl doma klid.
Sakra ženské, nebuďte tak kruté. Ona si chtěla ulevit a vypsat se tady, myslí si, že chudinka najde štěstí u ženáče, který se kvůli ní rozvede, přestěhuje si ji do hnízdečka a budou mít spolu hromadu dětiček, když s tím jejím to stojí za kulové a vy jí tady píšete takové hnusy ![]()
No brácha když se rozešel s ženou tak si našel novou babu. Vůbec nemluvila, vytáhl si ji ze skladu jejich firmy a dal jí místo obchodnice (jak může člověka co nemluví dát na tuto pozici aještě když všichni ví že s ní spí…)Noa teď mu chodí manželka s kterou nežije s děckama dělat scény do kanclu kde sedí on šéf + 10 obchodníků včetně jeho milenky…
to musí být prča ![]()
@jakanas píše:
No brácha když se rozešel s ženou tak si našel novou babu. Vůbec nemluvila, vytáhl si ji ze skladu jejich firmy a dal jí místo obchodnice (jak může člověka co nemluví dát na tuto pozici aještě když všichni ví že s ní spí…)Noa teď mu chodí manželka s kterou nežije s děckama dělat scény do kanclu kde sedí on šéf + 10 obchodníků včetně jeho milenky…
to musí být prča
a proč mu tam chodí dělat scény?
![]()
@Lima69 cítí se uražená a podvedená že ji opustil, ale mohla si za to sama.
Nejhorší na tom je že asi nejvíc chybí mě.
Byl to můj nejoblíbenější příbuzný, jezdili jsme s děckama na výlety, na bazén, večer jsme si dali dobré víno a pokecali. Je fakt že o děti nedbala toli kco já a v baráku měla binec, ale stejně se mi s ní dařilo.
@jakanas
ale stejně se mi s ní dařilo
si to napsal jak kdyby si s ní něco měl ![]()
@Lima69 nee, vubec není můj typ. Prostě dobrá kamarádka a u té je jedno jestli je tlustá, nebo skaredá. Jde o povahu.
Kdysi jsme u nás dabatovali ( hlidali 4 děti) a když už jsme měli každý za sebou láhev vína tak si pro ně přijel brácha, no a doma mu poblila celje obývák
od té doby se mě snaží bratr opít aby mi bylo taky zle. Potvorák jeden
Mě tak strašně chybí dospělí lidé. V práci komunikuji primárně po mailu, max telefon. žena je buď v práci nebo se učí na zkoušky a o švagrovou jsem přišel.
Jediné co vedu jsou prodejní rozhovory s buducíma maminama.
Ale asi tu kazím někomu pěkné téma o tom jak se chce nechat sbalit v práci.
Asi máš pravdu, chudák holka se zamilovala a my tu kecáme o blbostech. ![]()
@Anonymní píše:
Pěkný večer,
Už pár dní přemýšlím zda jsem příspěvek dát nechci být ukamenována, ale musím se s tím někomu svěřit. A protože sem chodí moc známých raději anonym. Pracuji v jedné práci už celkem dlouho, ale nedavno jsem se dostala na jiné místo u stejné firmy. Už první den jsem pokukovala po svém vedoucím, který byl milý a usměvavý…Ale nějak jsem to neřešila. Ale každý den za mnou chodil bavili jsme se o noční přestávce mi nosil jídlo..Usmíval se a měl takové dvojsmyslné narážky vykali jsme si sem tam tykali ted si spíš tykáme, ale začal se mi hrozně líbit a šíleně moc přitahovat nevím jak on, ale třeba ráno jdu proti němu řeknu dobrý den a on se usměje chytí mě za ruku, nebo přijde kontrolovat práci obejme mě kolem ramen, hodně si povídáme a nevím jak to mám brát jestli jako vtípky nebo v tom hledat víc..Má manželku já přítele se kterým to bohužel dlouhodobě nefunguje a proto to možná takto je. Třeba předával směnu stála jsem u stolu s kolegyní a on kouknul na stů viděl, že tam mám ruku a najednou mi na ní mačká jezdí a šimrá já nic a on pak jeežiš jsem myslel, že jste myš..Myslíte, že jen náhoda? stejně tak když přijde na kontrolu vždycky se mě dotkne at mě chytí za ruku, obejme kolem ramen, nebo dá ruku na rameno a povídá…K nikomu jinému se tam takto nechová…Se všema má takovej normální vztah zadá práci jde dál a řeší práci..Mě vždycky říká kde byl co dělal atd a ty dotyky včera kdy jsme šli proti sobě a mrknul a chytl mě za ruku jak jsem procházela zase pustil a šla jsem dál…Co by jste si o tom mysleli??číslo má volal mi pracovně ze služebáku, že si ho uloží, řešili jsme něco ohledně práce..Dneska jsme se v práci jen minuli a já mu psal na služebák sms jen co má udělat a že jsem si dala blbě odchod aby to opravil neodepsal na druhou stranu proč a co když jsem se ho na nic neptala na další mohl mi něco napsat ze svýho asi jsem to čekala a nic..Jsem z něj hotová celý dny na něj mylsím těším se do práce co bude nebo nebude a nevim jak dál pokračovat a co si o tom myslet? kamarádka tvrdí, že po mě jede, že se mu líbím, ale prostě nevím tak bych chtěla vědět váš názor..Děkuju moc..Jinak je mi 27 let jemu 35 děti nemá a manželku stejně starou jako já..Ale zas kdyby bylo vše ok proč by se ke mě choval takto?
Nesnáším tyhle obejdy a vometáky co na mě sahají, blééééé
Cíl jediný, dostat tě do pelechu ![]()
Tak co. Borcovi nastoupila do práce nová ovečka…Takže v plánu je dostat jí do postele a udělat si další zářez.
Pokud je chytrá jako její kolegyně tak jí-zakladatelce- to dojde. Pokud nedojde napíše to na mimino no???
Taky jsem to párkrát udělal. Ovšem nikdy ne coby ženáč a nikdy ne s vdanou a povětšinou teda tohle dělaly ženské mě??? Zajímavé??? Rozhodni se co chceš. Dát či nedát, toť otázka.
Po sedmi dětech je musela mít až u pasu.