Zamilovanost v dlouhodobém vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
7.3.11 15:51
Anonymní píše:
Ahoj, já mám taky docela zapeklitý problém. S manželem jsme 15 let, máme dvě děti. Před dvěma lety to začalo být pro mě nesnesitelné a tak jsem se chtěla rozvést, tehdy jsme měli pouze jedno dítě. Zamilovala jsem se a řekla manželovi, že se rozvádím a že chci žít s přítelem. Tenkrát se manžel strašně změnil k lepšímu a prosil mě, ať se vrátím, jenže já zjistila, že jsem těhotná s přítelem. Nakonec jsem souhlasila, že se vrátím k manželovi (už kvůli našemu společnému dítěti) a on přijal druhé dítko za své. … Už jsou to dva roky, já stále myslím na přítele (miluji ho) a chtěla bych být s ním (on ví, že druhé dítě je jeho). I když je manžel skvělý (a také ho mám moc ráda), už mě nepřitahuje. Takže se v tom motám pořád dokola a přemýšlím, co udělat. Přítel na mě pořád čeká, oba mě milují stejně silně. Já miluji přítele, ale s manželem bych měla pohodový život… Takže na co vsadit? Na lásku a úžasné vzrušení nebo na vztah stavěný na vzájemné toleranci? (musím říct, že jsem typ, který je spíš na lásku než na hmotné statky, takže nedostatkem sexu dost trpím :) - řečeno humorně, leč bez legrace) Ja jednu stranu bych šla za přítelem, ale při představě rozvodu a toho všeho humbuku okolo mě to pořád vrací o krok zpět a říkám si, zda to za to stojí… na druhou stranu když to neudělám, nebudu si to časem vyčítat? nezačně mi manželství lést na nervy? na sex s manželem nemám ani pomyšlení, beru ho už spíš jako nejlepšího přítele… Navíc mě trápí další věc - a to že přítelovi rodiče netuší, že mají vnouče a já bych tak ráda řekla pravdu, ty lži a přetvářka už mě zmáhají. To že jsem zatím pravdu neřekla, je v tom, že nechci ublížit tomu malému drobkovi…
Co byste na mém místě dělaly vy?

8-o No já bych se šel asi odstřelit, ale to jsi asi slyšet nechtěla, tak třeba ti tady holky poradí víc než já… 8-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.11 12:05
Anonymní píše:
Ahoj, já mám taky docela zapeklitý problém. … … Co byste na mém místě dělaly vy?

No, to vobec netusim, co by si mala delat.
Ja nemam ani deti a zatial svoju situaciu tiez vyriesit neviem. Striedaju sa vo mne stavy „rozist sa s priatelom“ a „nerozist sa“.
Strasne sa bojim, ze si budem raz vycitat svoje rozhodnutie. :/

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria