Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@rozmary píše:
Tak to jsi trochu mimio, už víc než rok tu řešíme cosi se sociálkou a to je daleko drsnější kalibr než tu popisuje zakladatelka, tam jsou děti opravdu týrané a zanedbané a co se děje? Vůbec nic, občas příjde sociálka na kontrolu a představ si, že nejen že děti neodeberou, ale dokonce si rodinka pořídila další v pořadí už čtvrté miminko, které sociálka živí. Tak ze mě prosím nedělej nějakou bezduchou zrůdu.
Hlavně když máš vždycky jasno. ![]()
@rozmary píše:
Tak to jsi trochu mimio, už víc než rok tu řešíme cosi se sociálkou a to je daleko drsnější kalibr než tu popisuje zakladatelka, tam jsou děti opravdu týrané a zanedbané a co se děje? Vůbec nic, občas příjde sociálka na kontrolu a představ si, že nejen že děti neodeberou, ale dokonce si rodinka pořídila další v pořadí už čtvrté miminko, které sociálka živí. Tak ze mě prosím nedělej nějakou bezduchou zrůdu.
Tak to bych na tu sociálku a policajty volala každý den…
Zakladatelko, super, že jsi zavolala!
Snad už bude dětem lépe.
A ostatní, které psaly o špehování a… No zkrátka -
![]()
@Elilen píše:
Zakladatelko, super, že jsi zavolala!Snad už bude dětem lépe.A ostatní, které psaly o špehování a… No zkrátka -
![]()
Ty co kladly důraz na špehování a zájmy dětí jim byly u prd… jsou prostě krávy. Bohužel se to nedá jinak říct.
@Petttulis píše:
Tak to bych na tu sociálku a policajty volala každý den…
Se sociálkou je spojená i škola, vlastně všechno učitelka řeší přes sociálku a ta to potom řeší s rodiči, fakt nevím co už by se muselo stát aby jim ty děti odebrali
Policie je u nich dost často, ale většinou odváží tatínka, strýčka nebo jiného člena rodiny za napadení, děti stále zůstavají ![]()
@Kobliha51 píše:
Hlavně když máš vždycky jasno.
Netvrdím že mám vždycky jasno a už vůbec nechápu čím jsem tě tak nakrkla, ale jak myslíš ![]()
No jo, klasická slepičárna, nejdřív tu zakladatelku všichni hanili a teď jí plácají po ramenou ![]()
Holt po bitvě je každý generál.
@rozmary píše:
Netvrdím že mám vždycky jasno a už vůbec nechápu čím jsem tě tak nakrkla, ale jak myslíš
Neřeš to, ale když to chceš vědět, tak svými předchozími příspěvky k tomuto tématu. Mohla bych ti je vyhledat, ale nechce se mi.
@adam755 píše:
No jo, klasická slepičárna, nejdřív tu zakladatelku všichni hanili a teď jí plácají po ramenou
Holt po bitvě je každý generál.
Tak tak ![]()
@Kobliha51 píše:
Ty co kladly důraz na špehování a zájmy dětí jim byly u prd… jsou prostě krávy. Bohužel se to nedá jinak říct.
Já hlavně nechápala, kde se to v nich bralo?? I kdyby dětem nic nechybělo, ale měla silné podezření, tak se přece nic nestane, když to prozkoumá sociálka. Vždyť týraných dětí je tolik! Na nově vidíme, jak několik let nějaké dítě trpí a sousedi to neřeší. Hnus!! Pardon. A ještě jí obviní, že je špehuje! ![]()
Víc všímavých sousedů.
@Kobliha51 píše:
Neřeš to, ale když to chceš vědět, tak svými předchozími příspěvky k tomuto tématu. Mohla bych ti je vyhledat, ale nechce se mi.
Vím co jsem psala, nevidím na tom nic pohoršujícího ![]()
@rozmary píše:
Vím co jsem psala, nevidím na tom nic pohoršujícího
Vždyť říkám, že máš jasno.
@Elilen Teď už je to nerelevantní, ale ono je všímat si a všímat si. Pokud paní sedí 8 hodin denně na kameni, zatímco děti řvou, tak by si toho všiml asi každý. Ale málokdo by asi řešil, že sousedi věší na zahradu špinavé prádlo nebo že nejezdí s dětmi na výlety. Na tom totiž apriori nic špatného není.
Většina lidí se tu nepozastavila nad tím, že si zakladatelka všímá a naopak téměř všichni poradili, ať se obrátí na sociálku - což je určitě dobře, že nakonec udělala, nicméně i tak to nechala vyhnít 7 let a pak se ještě pro jistotu zeptala tady ve slepičárně. Takže pro mě to zas taková hrdinka není.
Spíš tady diskutérky zarazilo, do jakých podrobností má nastudováno všechno od obsahu nákupů po frekvenci mužových vyjížděk. To už je totiž opravdu trochu moc a pokud to někdo zkritizuje, automaticky to neznamená, že je ignorant.
@adam755 píše:
@Elilen Teď už je to nerelevantní, ale ono je všímat si a všímat si. Pokud paní sedí 8 hodin denně na kameni, zatímco děti řvou, tak by si toho všiml asi každý. Ale málokdo by asi řešil, že sousedi věší na zahradu špinavé prádlo nebo že nejezdí s dětmi na výlety. Na tom totiž apriori nic špatného není.
Většina lidí se tu nepozastavila nad tím, že si zakladatelka všímá a naopak téměř všichni poradili, ať se obrátí na sociálku - což je určitě dobře, že nakonec udělala, nicméně i tak to nechala vyhnít 7 let a pak se ještě pro jistotu zeptala tady ve slepičárně. Takže pro mě to zas taková hrdinka není.
Spíš tady diskutérky zarazilo, do jakých podrobností má nastudováno všechno od obsahu nákupů po frekvenci mužových vyjížděk. To už je totiž opravdu trochu moc a pokud to někdo zkritizuje, automaticky to neznamená, že je ignorant.
Díky, přesně tohle jsem se snažila říct, ale neměla sílu to sepsat
Souhlasím se vším.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak zakladatelko gratuluji