Zanedbávání dětí u sousedů?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8449
22.5.13 20:58

Máš recht. I když tady se i na začátku našly odvážlivkyně, co se zakladateky zastávaly. Moc pěkná diskuze je tato https://www.emimino.cz/…rcka-151233/, i když to byla chyba i zakladatelky, měla uvést víc faktů.

@radúna píše: :palec:

Ono to bude nejspíš tím, že jakmile jeden proud v diskuzích zasáhne, ten druhý má obvykle strach. Strach z toho, že jde proti proudu. Málokdo tady totiž umí obhájit svůj postoj.
A davová psychóza, která se tady (nejen v téhle diskuzi) přehnala je potvora.
A určité nicky opět nezklamaly…
:lol: :lol: :lol:
No a když se pak nějak situace vyřeší nebo vysvětlí, tak ty, které se bály zakladatelku podpořit, ty pak vylézají jako ti s pochopením.

Jen škoda (tedy spíš klasické pro…)ty, které tu mávaly hesly (stalking, šmírování…), že už nemají odvahu vylézt ven a nějak se omluvit.
  • načítám...
15977
22.5.13 20:59
@adam755 píše:
@Elilen Tak to jsme zjevně každá z jiného těsta.
No nic, jdu dělat něco užitečného, sousedi už jdou spát, takže mi končí můj denní program… (ironie)
Ahoj, holky!

Vždyť nemusíme být všichni stejní. Ahoj.

• načítám...
K-Black
22.5.13 21:00
@adam755 píše:
No nic, jdu dělat něco užitečného, sousedi už jdou spát, takže mi končí můj denní program… (ironie)
Ahoj, holky!

já myslela že jsi chlap 8o zase ženská :roll: :mrgreen:

• Upravit
13073
22.5.13 21:00
@adam755 píše:
Ahoj, holky!

Tak to je přesný :D Já jdu zatáhnout závěsy, protože je naproti nám panelák, tak asi někomu zkazím večerní zábavu :D

• načítám...
12154
22.5.13 21:01
@tamata píše:
@radúna To o stalkingu jsem psala já a ozvala jsem se ještě před tvým příspěvkem, ale nevadí, jeď si svoje :mrgreen:
Já psala, že to co dělají sousedi asi nebude ok, stejně tak, že není ok to, co dělá zakladatelka. A za tím si stojím. Vnímat okolí je v pořádku, ale čumět lidem do chlebníku a jak mají vypraný prádlo je už přes čáru.
A ne prostě nevěřím, že se zakladatelka teď nezaměří zas na někoho jiného a že nebude zase vyhledávat, kde se co šustne :P

Já vím, že jsi psala ty o stalkingu, pamatuju si nicky ;).
A „spadla mi čelist“, že jsi se ozvala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.
A pořád si stojím zatím, že než by jsi se omluvila (a nejen ty), tak se radši budeš pořád ohánět tou svou pravdou o šmírování.
Nevíš asi nic moc o životě na vesnicích, malých vesnicích.
I já si pořád stojím za tím, co jsem psala pár stran zpět, že i když člověk nechce, je vtažen do soukromí sousedů.
Je tam jiné klima než ve městech, míň ruchu (auta, šaliny, davy lidí, prostě městský rušný život…), tak halt lidi slyší a vidí to, co je ve městech nevidět a neslyšet.

• načítám...
13073
22.5.13 21:05

@radúna Vím o životě na vesnici, psala jsem, že něco podobného byl u mě důvod k odstěhování. Řešili se moji smyšlení partneři, mé těhotenství v době, kdy jsem byla panna, slyšela jsem o nevěrách svých rodičů, kteří v inkriminované době byli spolu doma… možná z toho pramení moje alergie :lol: :lol:
A psala jsem, že vnímat okolí je ok, ale čumět někomu i na to, co nakupuje a jestli pere v Persilu anebo používá mýdlo s jelenem… tak to mi přijde moc :roll:
A jo, tak možná na vesnici bych do toho byla vtažená, to máš pravdu… ale já se odstěhovala a tím jsem to vyřešila, protože tohle jsem prostě pochopit nechtěla :nevim:

• načítám...
1553
22.5.13 21:11
@Elilen píše:
@tamata Ty by sis nezačala všímat víc sousedů, kdybys slyšela jen samý řev dítěte? Kdybys viděla matku, jak celý den civí do blba a děti nehlídá, nemluví na ně, nehraje si s nimi? Já bych teda byla sakra obezřetná!!

Prosím tě, já také a ještě možná víc… Pokud mám dojem, že se něco děje (kor s dětmi), zbystřím. A nechápu, co je na tom, že zakladatelka tráví dost času na zahradě, tak si všimne prádla.. Já také počumuji, když sousedka věší prádlo a co jako? A my když táhneme nákup, tak každý máme v každé ruce 3 tašky, je divné, když chlap občas donese jen Colu a rohlíky, ano, je to hodně divné!!! Já když budu mít čisté svědomí, tak mi bude úplně ukradené, jestli mě sousedka očumuje. Neřeknu, kdyby seděla za oknem a zírala nonstop dalekohledem, ale tohle je šmírování? Bože :zed:

• načítám...
12154
22.5.13 21:12
@tamata píše:
@radúna Vím o životě na vesnici, psala jsem, že něco podobného byl u mě důvod k odstěhování. Řešili se moji smyšlení partneři, mé těhotenství v době, kdy jsem byla panna, slyšela jsem o nevěrách svých rodičů, kteří v inkriminované době byli spolu doma… možná z toho pramení moje alergie :lol: :lol:
A psala jsem, že vnímat okolí je ok, ale čumět někomu i na to, co nakupuje a jestli pere v Persilu anebo používá mýdlo s jelenem… tak to mi přijde moc :roll:
A jo, tak možná na vesnici bych do toho byla vtažená, to máš pravdu… ale já se odstěhovala a tím jsem to vyřešila, protože tohle jsem prostě pochopit nechtěla :nevim:

Aha, leccos už chápu.

• načítám...
36556
22.5.13 21:16

Možná jsem paranoidní, ale sociálka takhle rychle fakt nefunguje :jazyk:

• načítám...
13073
22.5.13 21:17
@Petttulis píše:
Prosím tě, já také a ještě možná víc… Pokud mám dojem, že se něco děje (kor s dětmi), zbystřím. A nechápu, co je na tom, že zakladatelka tráví dost času na zahradě, tak si všimne prádla.. Já také počumuji, když sousedka věší prádlo a co jako? A my když táhneme nákup, tak každý máme v každé ruce 3 tašky, je divné, když chlap občas donese jen Colu a rohlíky, ano, je to hodně divné!!! Já když budu mít čisté svědomí, tak mi bude úplně ukradené, jestli mě sousedka očumuje. Neřeknu, kdyby seděla za oknem a zírala nonstop dalekohledem, ale tohle je šmírování? Bože :zed:

ale nééééé :lol: :lol:

• načítám...
12154
22.5.13 21:18
@brisco píše:
Máš recht. I když tady se i na začátku našly odvážlivkyně, co se zakladateky zastávaly. Moc pěkná diskuze je tato https://www.emimino.cz/…rcka-151233/, i když to byla chyba i zakladatelky, měla uvést víc faktů.

Díky za odkaz, počtu si. :palec:
S těmi fakty - jo, to je slabá stránka takovýchto dotazů. To jsem (myslím) zrovna tady (?) psala zakladatelce taky. Že kdyby to uvedla na pravou míru hned, nemusela by dostat takovou „sodu“. I když… :think: :lol:

• načítám...
13073
22.5.13 21:19
@Bábrdl píše:
Možná jsem paranoidní, ale sociálka takhle rychle fakt nefunguje :jazyk:

to byla akční policie shánějící po vesnici plíny a ubrousky :pankac:
Ve filmech to funguje, proč ne tady? :nevim:

• načítám...
1553
22.5.13 21:19
@tamata píše:
ale nééééé :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Kdyby tam měl pomeranče, tak by to zakladatelka zmínila!!!
  • načítám...
ShadowHunter
22.5.13 21:20

No jistě, zakl. po téhle diskuzi zavolá kamarádovi policajtovi a šup najednou se to řeší, dorazí policie, OSPOD a děti odeberou, rodiče zabásnou - trošku sci-fi ne?
Mít kamaráda policajta, tak mu volám hned a vykašlu se na celé emimino :roll: :roll:

• Upravit
12154
22.5.13 21:23
@Bábrdl píše:
Možná jsem paranoidní, ale sociálka takhle rychle fakt nefunguje :jazyk:

No, zakl. psala něco o tom, že na PČR už byl podán podnět (bez jejího přičinění). Takže je možné, že sociálka pohla zadkem, pokud to bylo s asistencí uniforem…
Ale nechci kecat, nikdy jsem nic takového nezažila, soc. prac. nejsem, takže postupy neznám.
Str.14 - 18:55

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová