Zánět ledvin - příznaky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
18.7.13 21:00

Pokud by teplota stoupala, tak jeď. Jinak ráno. Předpokládám, žes myslela čaj urologický :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
18.7.13 21:19

Jestli jsi ale těhotná, tak ten čaj urologický? by jsi myslím neměla pít. Mě to mudr. nedoporučovala… Jen jíst ty brusinky a hodně pít, aby se moč zředila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
18.7.13 21:24

Já myslím, že psala schválně neurologický ne? urologové ho moc nedoporučují, že ještě dráždí.
no a jinak. to poznáš sama, jestli je to k nevydržení, tak jeď na pohotovost. netrap se. pokud už se to rozjelo, tak to samo nepřejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.13 22:25

Já tady tohle bohužel díky své blbosti přechodila tyto projevy co popisuješ jsem měla měsíc (bez teplot),proti bolesti j :! sem zobala ibalgin, pila čaj, a lítala na malou(také ta moč, nevábné aroma),jenže i když bolest přešla a cítím se dobře, sem tam tu moč mám stále takovou…a to je už 5měsíců, prostě jsem k mudr. nemela čas…hloupá vymluva, že? :zed: ale radeji zajdi vím jaké to je bolest je silná a táhlo se to…no hrůza

• Citovat
  • Upravit
3910
18.7.13 23:45

Já jsem před 4rokama v začátcích těhu chodila pořád na záchod, furt mě to nutilo, při konání potřeby mě to hrozně pálilo. Pak se k tomu přidala bolest v podbřišku a nakonec neskutečné bolesti zad (v oblasti ledvin). Celou noc jsem protrpěla, ráno naklusala k doktorce a skončila jsem v nemocnici. Po 3dnech se nakonec ukázalo, že mám „jen“ zánět močových cest, ale ta bolest… to bylo neskutečné. Dostala jsem vyhubováno, že jsem tak dlouho čekala, že se s tím zahrávat nemá.
Já na záněty močových cest trpím odmalička, takže jsem myslela, že to jednou přetrpím, nepodařilo se a skončila jsem ještě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 00:48

Tak jsem nakonec jela a taky zustala holky:-(…jsem na kapackach a zitra me ceka ultrazvuk ledvin.

• Citovat
  • Upravit
3910
19.7.13 08:59

Tak držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 10:03

@zuzulenda Děkuji už mám po a jsem v pořádku :-) takže je to jen močak a v neděli jdu domů. zrovna na volný víkend manžela musim trčet v nemocnici :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.14 13:54

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je možné mít zánět ledvin, i když CRP vyšlo v normě? Bolí mě od včerejška záda, myslela jsem, že to je od ledvin, na pohotovosti mi v noci akorát zkontrolovali moč a krev a prý je to OK. Ale tvářili se, že je strašně otravuju, tak z toho mám špatný pocit, jestli mě neodbyli. Je možné, že by se zánět poznal jenom z ultrazvuk? Popřípadě co jiného by to mohlo být? Žádné jiné příznaky nemám, kromě mírně zapáchající moči ráno, ale to se mi možná zdá, jak nad tím moc přemýšlím :oops: Ta bolest je snesitelná, taková tupá, ale prostě je tam. Tak nevím, jestli mám čekat, že to třeba přejde, nebo to nějak dál řešit. Díky za rady:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.14 18:32

Ahoj před pěti dny jsem dostala menzes vždycky mě k tomu pobolívá v bedrech tak dva dny ještě když to dostanu ale tentokrát mě to bolí celých pět dní včera jsem měla apo ibuprofen a přestalo to a ve čtyři ráno mě vzbudila bolest nemohla jsem se otočit ani na bok tak jsem si vzala zase ten prášek a je to lepší a hřejivou náplast jsem si nalepila a vypila 2 litry vody je to lepší ale pořád to cítím mám si ještě na noc vzít ten prášek rADŠI A MŮŽE TO BÝT ZÁNĚT LEDVIN PORADTE bojim se…takovou bolest v bedrech mám opravdu každý menzes ale tentokrát je to silnější nikdy to není ani na apo ibuprofen a tentokrát jo…

• Citovat
  • Upravit
1398
10.5.14 20:19

U zánětu ledvin jsou často ale ne vždy teploty, je bolestivé i jen zaklepání na ledviny, je to spojené s problémy močovými atd. stačí si to zadat na netu :) pokud si nejsi jistá, je lepší se nechat zkontrolovat, zánět ledvin je svinstvo a strašně rychle se bakterie množí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.5.14 22:45

Se mnou se těd momentálně zánět ledvin kamarádí beru atb od včera ve středu jsem byla u doktorky páč jsem nemohla dva dny před tím vůbec nic dělat dala mi injekci (už nevím co to bylo za injekci) ta pomohla tak na dvě tři hodiny a pak nanovo tak jsem tam šla včera znovu a hle zánět ledvin takže já bych mazala na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 07:55

Poklepem na okolí ledvin necítím žádnou bolest tak nevím klepala jsem se tam večer a dneska ráno a necítím žádnou bolest tak nevím právě…

• Citovat
  • Upravit
1226
18.7.14 21:59

Obnovuji diskusi, je možné, aby zánět ledvin způsoboval bolesti pod žebry, případně mezi nimi? Mám zánět diagnostikovaný, bolí mě bederní páteř, ale břicho tak nějak na různých místech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
18.7.14 22:03

@Nsoci je, mě to také bolí pod zebry. A vím, co to je ;-) Ledviny jsou mrcha, tak buď opatrná a leč se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí