Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pokud by teplota stoupala, tak jeď. Jinak ráno. Předpokládám, žes myslela čaj urologický ![]()
Jestli jsi ale těhotná, tak ten čaj urologický? by jsi myslím neměla pít. Mě to mudr. nedoporučovala… Jen jíst ty brusinky a hodně pít, aby se moč zředila…
Já myslím, že psala schválně neurologický ne? urologové ho moc nedoporučují, že ještě dráždí.
no a jinak. to poznáš sama, jestli je to k nevydržení, tak jeď na pohotovost. netrap se. pokud už se to rozjelo, tak to samo nepřejde
Já tady tohle bohužel díky své blbosti přechodila tyto projevy co popisuješ jsem měla měsíc (bez teplot),proti bolesti j
sem zobala ibalgin, pila čaj, a lítala na malou(také ta moč, nevábné aroma),jenže i když bolest přešla a cítím se dobře, sem tam tu moč mám stále takovou…a to je už 5měsíců, prostě jsem k mudr. nemela čas…hloupá vymluva, že?
ale radeji zajdi vím jaké to je bolest je silná a táhlo se to…no hrůza
Já jsem před 4rokama v začátcích těhu chodila pořád na záchod, furt mě to nutilo, při konání potřeby mě to hrozně pálilo. Pak se k tomu přidala bolest v podbřišku a nakonec neskutečné bolesti zad (v oblasti ledvin). Celou noc jsem protrpěla, ráno naklusala k doktorce a skončila jsem v nemocnici. Po 3dnech se nakonec ukázalo, že mám „jen“ zánět močových cest, ale ta bolest… to bylo neskutečné. Dostala jsem vyhubováno, že jsem tak dlouho čekala, že se s tím zahrávat nemá.
Já na záněty močových cest trpím odmalička, takže jsem myslela, že to jednou přetrpím, nepodařilo se a skončila jsem ještě dobře.
Tak jsem nakonec jela a taky zustala holky:-(…jsem na kapackach a zitra me ceka ultrazvuk ledvin.
@zuzulenda Děkuji už mám po a jsem v pořádku
takže je to jen močak a v neděli jdu domů. zrovna na volný víkend manžela musim trčet v nemocnici ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je možné mít zánět ledvin, i když CRP vyšlo v normě? Bolí mě od včerejška záda, myslela jsem, že to je od ledvin, na pohotovosti mi v noci akorát zkontrolovali moč a krev a prý je to OK. Ale tvářili se, že je strašně otravuju, tak z toho mám špatný pocit, jestli mě neodbyli. Je možné, že by se zánět poznal jenom z ultrazvuk? Popřípadě co jiného by to mohlo být? Žádné jiné příznaky nemám, kromě mírně zapáchající moči ráno, ale to se mi možná zdá, jak nad tím moc přemýšlím
Ta bolest je snesitelná, taková tupá, ale prostě je tam. Tak nevím, jestli mám čekat, že to třeba přejde, nebo to nějak dál řešit. Díky za rady:)
Ahoj před pěti dny jsem dostala menzes vždycky mě k tomu pobolívá v bedrech tak dva dny ještě když to dostanu ale tentokrát mě to bolí celých pět dní včera jsem měla apo ibuprofen a přestalo to a ve čtyři ráno mě vzbudila bolest nemohla jsem se otočit ani na bok tak jsem si vzala zase ten prášek a je to lepší a hřejivou náplast jsem si nalepila a vypila 2 litry vody je to lepší ale pořád to cítím mám si ještě na noc vzít ten prášek rADŠI A MŮŽE TO BÝT ZÁNĚT LEDVIN PORADTE bojim se…takovou bolest v bedrech mám opravdu každý menzes ale tentokrát je to silnější nikdy to není ani na apo ibuprofen a tentokrát jo…
U zánětu ledvin jsou často ale ne vždy teploty, je bolestivé i jen zaklepání na ledviny, je to spojené s problémy močovými atd. stačí si to zadat na netu
pokud si nejsi jistá, je lepší se nechat zkontrolovat, zánět ledvin je svinstvo a strašně rychle se bakterie množí.
Se mnou se těd momentálně zánět ledvin kamarádí beru atb od včera ve středu jsem byla u doktorky páč jsem nemohla dva dny před tím vůbec nic dělat dala mi injekci (už nevím co to bylo za injekci) ta pomohla tak na dvě tři hodiny a pak nanovo tak jsem tam šla včera znovu a hle zánět ledvin takže já bych mazala na pohotovost
Poklepem na okolí ledvin necítím žádnou bolest tak nevím klepala jsem se tam večer a dneska ráno a necítím žádnou bolest tak nevím právě…
Obnovuji diskusi, je možné, aby zánět ledvin způsoboval bolesti pod žebry, případně mezi nimi? Mám zánět diagnostikovaný, bolí mě bederní páteř, ale břicho tak nějak na různých místech. ![]()
@Nsoci je, mě to také bolí pod zebry. A vím, co to je
Ledviny jsou mrcha, tak buď opatrná a leč se..