Zánět šlach v ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9452
22.8.13 06:59

Jo a delal mi doktor nejaky obstrik-bolel jak blazen.Ale ten ulevil dost. Jinak z masti mi trochu pomoh ibalgin mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanyyyyy
22.8.13 07:05
**@nikynkaa
Ahoj Niky, tak já doufám že bude dobře, nemohu si dovolit nemocenskou a jestli jo, tak to bude gol s tím mým platem. Jestli budou možnosti, tak to snad nějak radikálně půjde, než by to skončilo sádrou a podobnými věcmi a nakonec i ta operace.
Tak přejí pohodové těhotenství, odpočívej :-)
  • Citovat
  • Upravit
9452
22.8.13 07:23

Hanyyyy dekuju.Taky ti preju hlavne zdravicko! Tak mas brzy rucku zdravou. Fixuj si tu ruku aspon doma.At ji mas v klidu co nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
22.8.13 09:20

Já jsem trpěla na záněty šlach docela často…a vždy jsem to léčila docela dlouho…při prvních příznacích jsem nedávno zkusila domácí konopnou mast a ťuk ťuk ťuk mám klid. Tak můžete taky vyzkoušet, třeba pomůže… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanyyyyy
22.8.13 10:49
@nikynkaa
Tak se zjístilo že mám KT, zanět v žilách. Nejsou to šlachy. Když se to pry nevýleči, tak operace. Tak že mě čeká trať na dlouhou cestu. Vyfasovala jsem nemocenskou a minimálně měsíc doma,ne.li déle :,( :,(
Tak taky děkují a přejí jenom úspěšné léčby všem :-)
  • Citovat
  • Upravit
9452
22.8.13 12:13

Hlavne at se brzy vykuryrujes! Mesic bude malo na lecbu.Me taky strasili operaci.Tak daleko to snad u tebe nedojde.To je az to posledni reseni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.9.13 12:45

Holky obnovuji diskusi. Bolí mně hrozně ruka v zápěstí, hlavně v noci, stáhla jsem to ale nic moc. Asi zánět šlach. Mám dotaz kam s tím mám jít k obvodní nebo kam? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
11.9.13 12:50

Spíš na chirurgickou ambulanci…Ale počítej, že pokud nezabírají masti proti zánětu a bolesti a stahování, dají ti asi sádru. Před týdnem ji sundavali manželovi - taky zánět šlach. Teď už má jen ortézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
11.9.13 12:51
@Mišela1 píše:
Holky obnovuji diskusi. Bolí mně hrozně ruka v zápěstí, hlavně v noci, stáhla jsem to ale nic moc. Asi zánět šlach. Mám dotaz kam s tím mám jít k obvodní nebo kam? díky.

já na tohle taky trpím na obou rukách a je zbytečné s tím kamkoli chodit pokud nechceš na 3 neděle sádru. Nic jiného se s tím neděla…chce to klid. Já si koupila v lekárně ortézu místo sádry je od prstu do půli ruky a má na spodní straně výstuž…takže když mě to chytne namažu Ibalginem a nasadím ortézu. Už mi na ortopedii dělali i 3× obstřik šlachy na palci u ruky…stejně se to vrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.9.13 12:53
@alien21 píše:
Spíš na chirurgickou ambulanci…Ale počítej, že pokud nezabírají masti proti zánětu a bolesti a stahování, dají ti asi sádru. Před týdnem ji sundavali manželovi - taky zánět šlach. Teď už má jen ortézu.

no neblázni:-(.
Syn začal chodit do školky - vozím ho, a tak tahám s sebou i ročního - do kočáru, do sedačky… v noci mně ta ruka bolí, že nemůžu ani spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
11.9.13 12:58

@Mišela1 Manžel si to udělal na stavbě - tahal sám hroznou fůru tvárnic na barák… Bolelo ho to skoro měsíc, pořád jsme stahovali, mazali, snažil se ruku šetřit. Pak už se mu tam udělala boule jak kráva, ale pořád odmítal jít k dr. No a když se začal sám shánět, jestli se dá koupit ortéza bez lékařského doporučení, bylo mi jasný, že už ho to bolí fakt moc, tak jsem ho vyštvala na tu chirurgii a on jim odtamtud utekl, že sádru nechce :zed:!!! Doktorka se mu vysmála, že je stejně do 14 dnů dobrovolně zpět a měla pravdu, za týden si tam pro to šel. Dostal ji od ramene až po prsty (zánět měl na předloktí za zápěstím), naštěstí jen na 10 dní, k tomu ještě Diclofenac a Aescin (proti otokům, bolesti a zánětu). Pak mu to sundali, ale pořád mažeme, stahujeme a nosí ortézu až k lokti. je to lepší, ale pořád ne úplně stoprocentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanyyyyy
11.9.13 12:59

Ahoj zajdi si ke své obvodní, ona bude vědět kde tě poslat, já to taky tak udělala a skončila jsem první u neurologa :roll:

• Citovat
  • Upravit
143
11.9.13 13:02

Já mám taky za sebou (asi z tahání malé dcerky).Nejdřív jsem byla u obvodacky, dostala nejaké léky+mast+bandáž ruky…nepomáhalo a bolelo dost dlouho. Takze pak navsteva ortopeda a orteza, ale ani to mi nepomohlo. Myslim, ze to bolelo vic jak pul roku, tak jsem se rozhodla pro operaci. Byla to rychlovka, jen ambulantne a pak teda na 14 dni sadra. Bylo to narocne neb mala jeste nechodila, takze jsme to naplanovali na 27.prosince, aby byl manzel co nejdele doma. Az tohle mi pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.9.13 13:03

@alien21 - no to je radost:-(, chudák manžel.
@Pce - díky a lze koupit v lékárně to jsem netušila a jsou různé druhy? poradí mi nebo coo? fakt bych nevěřila, že to tak může bolet. Hlavně já ty děti ctahám furt, nevím jak to vyřešit aby byla ruka v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
11.9.13 13:12
@Mišela1 píše:
@alien21 - no to je radost:-(, chudák manžel.
@Pce - díky a lze koupit v lékárně to jsem netušila a jsou různé druhy? poradí mi nebo coo? fakt bych nevěřila, že to tak může bolet. Hlavně já ty děti ctahám furt, nevím jak to vyřešit aby byla ruka v klidu.

já ji kupovala ve zdravotních potřebách…je na suché zipy od konců prstů až do půlky ruky a na spodní straně uvnitř je cosi tvrdého jako dlaha…bude tě to v tý ortéze ještě chvilku bolet o dost víc než když ji mít nebudeš ale to je normální že to bolí víc když je to vklidu.
Mě tedy na zánět šlach nikdo niky žádnou operaci nenabídl…pokud by to byly Karpální tunely tak to pak jo…ale to by jsi nemohla hýbat prstama na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí