Poradna duly
Jana Čurdová
http://www.beruska8.cz/…rwerk308.gif /> http://www.beruska8.cz/…stroj/34.gif Voche gratuluji
Voche- tak super zpráva
Takže další kluk, už začíná být převaha ne? ![]()
Ahoj holky a hlavne Voche,
tak to je super!!!!
Vitam mezi tehulky s chlapeckama v brisku! ![]()
Holky vcera ten kurz nic moc…ja nevim, ale skoro pokazde lekci jsem zmatena vice nez pred ni.....napr. tam byl pediatr…a ten rikal jake testy se miminkum budou delat az se narodi…a o kontrole nozicek a kycli se vubec nezminil…tak se na to jeste budu muset zeptat na praktickem kurzu…ach jo. Francesco mi moc nepomuze pro neho je vsechno normalni…
Mozna mam jen obavy, protoze neduveruju italskym nemocnicim… ![]()
Prebalovaci pult…zatim vybirame…i ja bych chtela ten dreveny s vanickou a budeme ho muset dat do pokojicku, protoze v koupelnach neni misto.
Na test cukrovky jdu pristi tyden v patek, tak mam ted porad chut na sladke, kdyby mi to nahodou potom zakazali…bohuzel u nas v rodine ji ma jak babicka tak tatka…
Hezkou slunickovou stredu!
Ahojte,
teeda, ja si vezmu jeden den dovolenou a vy toho tolik napovidate! Pul hodiny docitam ![]()
Voche - gratulace!!!!!!! Myslela jsem na tebe!
Zubař - Luci ja myslim ze tvoji kartu nepotrebuje, mne tam razitko davala sestricka aniz by se mi do karty podivala jeste pred tim co jsem vlezla na kreslo… Malem by mi ani nespravili zkazenej zub, kdybych dvakrat nezopakovala ze me to tam fakt boli, pak az teda rikala ze tam asi kaz bude. ![]()
Prebalovaci pult - do koupelny se mi nevleze, tam se asi za chvili neotocim ani ja s brichem
. Takze budu prebalovat bud na posteli s podlozkou, mame docela vysokou postel, tak snad me nebudou bolet zada. A nebo na maserskym lehatku, ktery nevim jestli se do pokoje vejde az tam bude postylka.
Alino - tak to me mrzi i za tebe. Ja mam asi na doktory stesti, myslela jsem si ze jsou vsichni takovi jako ti tri co jsem u nich byla a koukam ze ne. Vsichni mi vzdycky vsechno pomalu ukazali, tak abych na to videla (dva z nich meli specialni obrazovku i pro maminku) a krome toho pohlavi, kdy dr. tvrdil ze tam neco vidi a ja nepoznala ani kde jsou nohy, tak jsem byla moc spokojena. A s tim For Kids si myslim, ze to bude lepsi nez Baby Expo, tak nezoufej… ![]()
Luci - s klicema bud v klidu, PA nam na kurzu rikala, ze tehotenska demence je vedecky dokazana. Pozoruju to i na sobe - jeste jsem vam nepsala jak jsem varila spagety a vubec jak blbnu? Obcas mam takovej vypadek, ze vubec nechapu, jak jsem neco takovyho mohla provizt (hodit do tasky flasku vody bez uzaveru, zapalenou sirku do vody na spagety, mackani resetu misto tlacitka na vysunuti CD u pocitace atd.). Takze nefoufej, uz bude jen hur.
![]()
No a ta moje demence muze za to, ze jsem ostatni veci zapomnela, tak snad priste. Jo asi taky podekovat za tip na volnou vstupenku - diky Zuzi !
Dnes jsem se byla podivat na kocarky a jsem zmatenejsi nez predtim… Ale vybrala jsem si krasnou postylku ![]()
Hezky den vsem!
Hanucha
Haňucho, pobavila jsi mě
![]()
Mmch. dneska jsi začala 6 měsíc těhu ![]()
Já teda zajdu k nějaké jiné zubařce, ale už teď se klepu ![]()
Ahoj holciny,
tak takhle si predstavuji veget : jsem jeste v posteli, dojidam 200-tigramovou Studentkou Pecet a brouzdam po netu
![]()
Vcera do noci jsem zavislacila na netu, brouzdala po mimi-bazaru a pak i ve snu jsem celou noc neco porad nakupovala a hledala ![]()
Voche -take gratuluju! Nevim, co jste si prali, ale po precteni vsech vyhod chlapecku (o tom, ze usetris za antikoncepci v 15-ti
a tak podobne), to neni tak spatne! ![]()
K motorkam. Luci, neni to nase motorka, je to motorka…kemaradky.
Takze to, ze nekdo cekate holku jeste nezarucuje, ze nebude motorkarka. Tehdy na te fotce (jo, je to na Kunce Lenko , da se to poznat dle te skaly a dle toho odpadaku) jsem jeste ridicak nemela, ale hodne me to natchlo. Vypada to fakt efektne – krehka holka na takovym silnym stroji. My (pritel, ja jsem planovala take na leto koupit neco mensiho, ale ted kupuju vetsi dvojikocar
) mame takoveho chcipacka chopra Yamaha Virago 560 nebo tak neco, proste slaby (pro nej, mne uplne staci). Je to jeho prvni motorka, take vymysli nejake nesmyslne tisicovky a ctrnactistovky, ale ja jsem za:,–(ne proti. My nejsme zadne blazni, ani darci organu, proto jsem rada, ze se mu libi spis chopri, na kterych se jezdi tech 100km/hod.
Jinak o holkach na motorce. Pritel, jak si preje ty dve holky, tak uz ted si predstavuje, ze az jim bude 15, a jak bude na stridacku vozit dve pekne stihle blondyny s dredami a v maskacich na svym nejakym Herleyi.
Sam pry bude vypadat porad na 30-35 ![]()
Chysta se nektera z vas na 3D (4D)-ultrazvuk? Je to ted nove i u nas v Hradeci, tak nad tim uvazuji, ze by to konecne bylo to „kino“.
Zatim ahoj, zkusim vstat a dat se dohromady. Jdeme s holkami z prace na Bestiare, tak abych to do 18 h stihla ![]()
Jo, a kdyz uz umim davat ty fotky, tak tohle je ta pritelova motorka (jedina, kterou jsem zatim ridila, mimo moto v autoskole).
dobre ranko! ![]()
Voche ,
super zprava!
, tak budes mit doma 3 chlapy
.. co tomu vlastne rikali?
ted si muzes dat nohy nahoru a uzivat si ![]()
Mybe ,
libi se mi vase jmena
… bohuzel s takovymi bych se tady u nas neuplatnila ![]()
Barco ,
sice nevim, jak v italii, ale po zkusenostech tady od nas bych zadnou specialni kontrolu na nozicky necekala. mam pocit, ze takovy humbuk kvuli kyclim, dvojimu baleni atd. se dela jenom v CR. jo .. pediatr adamovi ty kycle prohlidnul pri kazde kontrole, ale pokazde bez komentare. na zadnou specialni kontrolu jsme nesli, proste vsechno v klidu. mozna to tak bude i u vas. ![]()
ja jsem tady ze zacatku taky koukala jak z jara, byla jsem z CR zvykla uplne na neco jinyho, ale zvykla jsem si a nekdy mi naopak prijde, ze mene je vice, takze to nehrotim. ![]()
Hanu ,
tak ja jsem se tedy take pobavila … dodej jeste nejake vesele historky, prosim
… se mi to smeje, ale kdybych si hodila do tasky ja nezavrenou lahev, tak bych se asi zvencla ..
na druhou stranu, bud rada, ze to byla jenom voda a ne treba neco lepivyho nebo nejakej jogurtovej drink ![]()
Alino ,
tak pak napis, jak se ti Bestiar libil .. ja jak jsem byla v CR, podlehla jsem reklamam a koupila si 2 knizky od Nesvadbove … cekala jsem tak trochu neco jako od Viewegha, ale byla jsem zklamana… je to porad jedno a to samy, skoro zadny dej …
… nekdo tady uz vlastne rikal, ze na tom filmu byl nebo ne?
jo .. a moc ti to na tech motorkach slusi ![]()
jinak pro zajimavost … statisticky je dokazano, ze se rodi vice chlapcu nez devcat … bohuzel behem zivota se to vyrovnava a pak v dospelosti je to naopak. chlapi jsou holt slabsi pohlavi ![]()
Ahojky holky,
Voche tak to je super že výsledky dopadly dobře a gratuluji k chlapečkovi.
Luci a Hanu
tak vy to ještě mate s tou těhotenskou demencí dobry ale ja sem od začatku tehotenství ztracenej připad a jestli to bude horší tak nevím nevim.V 8tydnu kdy my mudr potvrdila tehotenství jsem byla z toho tak paf že sem odešla s ordinace bez bot a zjistila sem to až venku kdy me začali mokrý nohy studet když sem se tam proty boty vracela tak mudr ze me nemohla,o 2tydny pozdeji sem zapomela uvazanyho psa pred lekarnou,cekal tam na mě 2hod chudak.No a nedavno sem si chtela přepnout televizi a ono furt ne a ne se te přepnout,přepínala sem to mobilem.Minulej tejden sem byla nakupovat a když sem přišla z nakupu ne a ne najit peneženku,přitel ji pak našel večer v lednici.
Jinak jsem změnila lekaře ke kterymu dochazim z tlakem ,pač sem dochazela k apolinaři a mam odtud otřesne zažitky.Začala sem chodit do podolí tam my napsali Lekoptin na tlak nemate s nim nektera zkušenosti?V přibalovím letaku je že prochazi placentou a tak mam trochu obavy.
Jinak u obvodaka sem už byla,ten me poslal na ekg a dal my razitko.Zubaře už mam take za sebou,jenomže sem tam byla naposledy na zakladce a tak to podle toho dopadlo,vrtal my dva zuby.
Ahojte,
Adys - nejhorsi na te demeci je, ze si ty hrozny veci nepamatuju…
Me nejvic vydesilo to s tou sirkou, pac jsem chtela varit vodu na spagety a pak jsem sla na zachod. No a prijdu za pet minut ze zachodu a divim se, ze se voda nevari a citim plyn! Ja jsem totiz vubec ten plyn nezapalila a ta sirka skoncila v te vode
. Jo a jeste si vzpominam jak jsem si jednou vecer sla cistit zuby a na kartacek jsem si nalila roztok na cocky
, predevcirem jsem zase jednu cocku vylila malem do odpadu, jeste ze netekla voda, uz bych byla jednooka.
Proc se ma jit taky k obvodakovi??? Ja tam byla, ale nic nerikal a gyndr taky ne..
Ja myslela ze jen k zubari.
No a s tema chlapeckama a jejich slabosti to je jedna z veci, proc bych radsi holcicku. Kdyz se tak zamyslim, tak 2 z kluku, se kteryma jsem chodila, uz jsou po smrti (jeden lezl nekam ozralej a spadnul, druhej sel ozralej z hospody po kolejich a rozjel ho vlak na x kusu), dalsi dva kamaradi horolezci zarvali ve Spanelsku a v Tatrach a tak bych mohla pokracovat. A z kamaradek nic. Ale to nic nedokazuje, kazdopadne mit holku jako jsem byla ja, tak to radsi dva „normalni“ kluky..
![]()
Hanucha
Hanucho
k obvodakovy zrejme proto aby potvrdil že si zdrava a hlavne aby ti natočil ekg ktery by si mela nosit v prukazce pro připad že by se ti neco přihodilo nebo v porodnici si nahle musela rodit cisarem,alespon me to tak bylo řečeno.
Hm, tak to ja se teda zitra zeptam, jdu rano na kontrolu. Snad na to nezapomenu
Diky!
H.
Ahojky, tak už jsem zase doma. Mates obrečel, že bude mít bráchu ( má dvě nevlastní ségry ) Od tatínka, jenže ty se nepočítaj, prcek bude prostě JEHO. Vůbec mu je jedno, že taky nebudou mít stejnýho taťku. Z toho mího chlapa dneska vypadlo, že to věděl, že si myslí na tom UTZ jak byl se mnou, že tam pindíka viděl. A pořád se se mnou bavil o Marušce nebo Haničce, had jeden zákeřná. Fakt jsem ale zvědavá, jestli ukecám toho Šimona k Matoušoj, manža pořád dneska mele o Honzíkoj.
Jinak já jsem chtěla raděj kluka, protože holce by se trošku hůř možná vysvětlovalo, že spát mezi mravencema pod širákem je krásný, a šmajdat v kanadách po skalách s báglem na zádech je nejlepší dovolená pod sluncem. Já jsem dost tvrdá na sebe, takhle to budu mít lehčí i já, jsem takovej samorost vyrostlej v lese mezi dvěma bráchama. Jak taky ne, když táta je hajnej a na samotě v lese jsem se i narodila. Když jsem se měla loni vdávat, tak ze mě všechny svatební půjčovny měli haló, protože jsem tvrdila, že moje nejoblíbenější strojení jsou maskáče a kanady.
Jinak u obvoďáka jsem byla taky, prý tam dopisují případná sledování něčeho a alergie.
Zubaře mám za sebou už měsíc a byla to brnkačka, i když ji chudinku, sama za to nemůže je to skvělá mudra, nesnáším.
Adys- na tom Bestiáři jsem už byla. Mně se to líbilo, je to takový hodně podobný Románu pro ženy, řakla bych. Aspoň stylově. Mně se takové filmy líbí, kort teď takové pohodové ![]()
Berenice-ty máš teda dobrý zážitky, ty boty v ordinaci mě fakjt pobavily a chudák pejsek ![]()
Tak jsem si dneska vyrazila k ordinaci zubaře, že si opíšu číslo, abych se mohla konečně bjednat, někde jsem ho zašantročila a oni ho tma nemají napsané, tka tam budu muset jindy v ordinačních hodinách a objednat se rovnou ![]()
VOCHECHULE MOC GRATULUJI K DOBRÝM VÝSLEDKŮM A TAKÉ K CHLAPEČKOVI
![]()
Voche gratuluji ![]()
Teda holky…ja dnes trpím s bolestma břicha. Snad to bude ok.
Luci..........okukovala jsem x-lander korbu. S jednou super prodavackou jsme do ni daly i fusak Emitex bez spodniho dilu…a musely jsme vyndat jeste tu hygienickou vlozku…a myslím,že takhle se tam to mimco v 4-6 mesíci vejde. Kazdopádne…dyztak nebude problem ho dat ve fusaku i nalezato do sportaku. Jo a porovnavala jsem XA s XT(jestli je to ten se 4 kolama). Ma kazdej jinej mechanismus napr. pri polohovani zad u sportaku a jinej skladaci mechanismus. Ten 4kolak klasik je i o neco delsi…nebo tak pusobi, ale stejne jsem se rozhodla asi pro XA…kvuli tomu kompromisu…mala kolecka s aretaci. Je to fakt neco jako trojkolka se 4 kolama ![]()
do seznamku…kontrola 7.6.....
a mam doma uz i glukozni prasek. Ble ble. Dr. rikal vymackat do toho nejmin 2 citriny. To teda asi bude sracka
fuj…a jeste to musim vypit presne hodinu pred odberem…a to budu zrovna nekde na ceste…takze jestli se pobleju v autobuse…tak to bude fakt posusnanicko
![]()