Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
27.2.07 21:25

Ahojky.

Mybe - to je super, že se to všechno lepší. Pro mimíska to ležení stojí za to. Vytuneluj nějakou půjčovnu s filmama a užívej si povalování.

Zuzi - to ti pustěj špunta do ordinace porívat se na UTZ, možná bych taky Matesa vzala, ale on mi vždycky dělá vnitřní, tak se mi to zdá divný, aby mi koukal až tam, i když se žádná nahota u nás nezakazuje a koupáme se spolu ........... Nějak nevim, přemýšlím o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.2.07 02:12

Těhulky září 2007

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 13+6 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 13+5 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 2.9. / 13+3 / KO 1.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 12+6 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 12+5 / UTZ 1.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 12+5 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 12+4 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 12+2 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 12+1 / UTZ 2.3. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 12+0 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 12+0 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 12+0 / KO 1.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 12+0 / KO 23.2. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 11+5 / UTZ 14.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 11+2 / KO 8.3. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 11+0 )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 10+5 / KO + UTZ 27.2. )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 10+4)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 10+0 / dvojcatka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 9+6 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 9+5 / KO 8.3. )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.2.07 02:20

ahoj holky,

tak koukam, ze se to tady dobrymi zpravami jen hemzi :-) .. doufam, ze se pridam i ja … v poledne jdu na sijove projasneni, sice mi vysledky jeste nereknou, ale doufam, ze i tak to bude vsechno v poradku.

no jo.. snih porad mame. sice uz se udelalo teplo a tak to vsechno pekne taje, ale snehu je tady porad habadej. snad se ale blyska na lepsi pocasi a pristi tyden uz bude zase lip.

Zuzko,
tak jsem se divila (i vlastne Lenka byla, ze?), ze na utz te pusti i s malym ditetem … tady je vylozene napsana cedule, ze deti tam deti nesmi. teda, to se tyka tech vylozene specializovanych utz pracovist. jinak v ordinaci u dr. je to jedno …

Voche ,
ja jsem prodelala nespocet vnitrnich utz s prckem v ordinaci :-) .. vzdycky jsem ho dala do pozice, ze mel stejny vyhled jako ja ;-) , takze vylozene zadny problem nebyl nebo aspon ja jsem se necitila blbe a dr. taky nic nenamitala… :-)

zatim se mejte … jeste se snad ozvu behem dne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.2.07 09:47

Ahoj holky,
tak jste mě tak zblbly :) , že jsem si zavolala do Gennetu, jestli tam můžu přijít na ten UTZ s Davídkem. Může tam jít se mnou, vůbec to není žádný problém :D :D :D . A UTZ ve 13tt se tam dělá již přes bříško. Pamatuji se, že když jsem čekala Davídka, tak mi ho v tom 13tt dělali také přes bříško. A to jsem chodila k Apolináři. U normální gynekoložky je to možná jinak, tam zase nemají až tak dobré UTZ (ale asi jak kdo..).

Mybe, to jsou bezva zprávy, tak teď už snad brzy zmizí ten neřád úplně :) :) :)

Mějte se krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.2.07 12:43

Ahoj
tak zase špinim.....v neděli to přestalo…už jsem jásala…a večer v úterý zase začlo. Ach jo :-( Se toho strachu snad nezbavim.
Docela bych chtěla už mít pohodové těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.2.07 13:01

Ahoj,

dneska u nás bylo dopoledne takové příjemné jarní dopoledne. Tak jsem vyrazili ven do města s kočárem. Jsem teda pěkně ucouraná, od propuštní z nemocnice jsem takhle daleko ještě nebyla :lol: Ale musím se hejbat, než úplně zlenivým a nakynu :wink:

Adys - držím pěstičky, ať je vyšetření Ok.

Radik - to věřím, že to špinění je nepříjemné. :( U mě naštěstí od toho zakrvácení, se špinění už neobjevilo (ťukťuk). Doufám, že už se ani neobjeví.

Zuzo - mně už dělali utz přes břicho někdy 11+4 nebo tak nějak. Ale je fajn, že ti řekli narovinu, že to není žádný problém. Já bych řekla, že by jim to i mohlo vadit, když kolikrát vidím tu ochotu okolo. :roll:

Já jdu zítra v poledne na genetiku s utz, asi to je to šíjové projasnění, ale nejsem si úplně jista. Ale už mám nervy. :( Jsem fakt na todle hrozná v tomto těhotenství. :roll:

Tak se mějte.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.2.07 14:31

Ahoj holky,
stíhám vás jen přečíst a jsem moc ráda že jste všechny a i miminka v pořádku.

Chtěla jsem vám jen napsat ať se kouknete v pátek večer na čt2 - Obrazy prenatálního života, psala mi o tom dneska švagrová že na to viděla ukázku.

Opatrujte se.
pa
Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
28.2.07 16:08

radiku to bude dobre, ale mela bys asi byt v klidu :-) ja spinim taky, ale kdyz to neni krvaceni tak je to dobre :-) ale urcite o tom rekni doktoroj :-)

Vochechule ja zatim ani ty filmy nepotrebuju, po tech praskach bych furt spala nebo jsem mimo, takze se stihnu trochu probrouzdat pokecat se znamyma, neco malo precist z knizky a jsem zas tuhon, jeste se teda mezi tim musim najist :-D ale jestli budu lezet cely tehu tak se k naky filmotece budu muset nabourat :-D

Zuzo tak manzel pujde priste :-) ted je fajn, ze tam pujdes s Davidkem :-)

adys, lenak at vam to sijove projasneni dopadne dobre :-)

Koutecka dik za tip :-)
ja pridam link
http://www.ceskatelevize.cz/…20:00-2.html

Jinac koncem tydne hlasili z 17 stupnu, tak se tesim ze bude krasne a budu si moct lehnout ven.

Mejte se krasne a at vam je dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.2.07 17:09

Ahoj holky!
Hlasim opet, ze ziju. Nic noveho u me neni, vcera jsem byla v Praze, takze cely den na cestach, ale kupodivu ani nebylo zvraceci extempore. Nekdy si vazne rikam, ze vedet co me ceka, tak do toho snad ani nepujdu… :wink:
Jsem moc rada za vsechny vase pozitivni zpravicky, jen tak dal!
Koutecko diky za tip na telku, ja ji moc casto nezapinam, uz se tesim!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.2.07 18:53
radik píše:
Ahoj
tak zase špinim.....v neděli to přestalo…už jsem jásala…a večer v úterý zase začlo. Ach jo :-( Se toho strachu snad nezbavim.
Docela bych chtěla už mít pohodové těhu :-)

Ahoj radiku !
Já jsem to své špinění probrala včera s Dr. a ta mě ujistila, že je to opravdu běžné. No a to to prožívám podruhé. U mě je to prý pouze z překrvení dělohy, žádný jiný nález nebyl a to jsem opravdu špinila celý měsíc. Taky už jsem si myslela, že je konec a začala jsem znovu. Takže držím palečky ať se to i u tebe uklidní a je vše v nejlepším pořádku :! Jo a posledně mi doporučila vit C denně 500/ jeden šumivý každé ráno.

Všechny moc zdravím, hladím bříška :lol: Joula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.2.07 21:26

ahoj holky,

tak mam za sebou sijove projasneni a jsem moc spokojena, ba primo nadsena. necekala jsem, ze mi vysledky reknou hned, ale doktor jeste vetsinou kontroluje zmerene udaje a zbezne udela sam utz na zaklade toho puvodniho, ktery dela utz technik/cka …
no a podle dr. jsou vsechny hodnoty v norme, nevidi zadny problem a i kdyz se musi jeste pockat na vysledky krve, aby se zhodnotily vsechny ty hodnoty, byl velice pozitivni, takze jsem z toho mela velkou radost. :-) :-) :-)

navic ten samotny utz byl skvely … obrazky se nam (manzel tam byl se mnou) promitaly na velkou obrazovku primo pred nami, takze jsme mimco krasne videli. no a v okamziku, kdy jsem si postezovala, ze jsem ho/ji jeste nikdy nevidela hybat, ze porad spi, tak nam zacalo predvadet artisticke cislo :-) kmitalo sem a tam, nadskakovalo, obracelo se, delalo kotrmelce, fakt jak nejaky gymnasta :-)

takze dnesni den byl zatim supeeer … :-) na dalsi normalni kontrolu jdu 15.3. a na dalsi velky utz me dneska objednali uz rovnou na 20tt a to 25.4. .. jinak merime porad stejne, vsechno podle ‚planu‘, mimis ma od hlavicky k zadecku neco malonko pres 5 cm, TP tak zustava 12.9. a ja 12+0 :-) . fotky jsem dala do galerky.

Zuzo ,
tak fajn, ze Davidek muze jit s tebou. ja bych toho naseho raracha ale sebou teda ani nechtela. on je desnej sroubek a vic nez miminko by ho zajimaly vsechny ty tlacitka a kolecka a hlavne to, co muze rozebrat :-) uz se mi jednou stalo, ze v normalni ordinaci odsrouboval jednu ‚nohu od kozy‘ .. a to asi behem 2 min, co jsem neco resila s dr. :o .. takze bylo jistejsi, ze cekal dneska s tchyni v cekarne :-)

radiku ,
doufam, ze se toho spineni brzo zbavis … ono to je opravdu hodne bezne a nemusi to nic znamenat, ale cloveka to otravi a zbytecne si pak dela starosti … nejlepsi je na to fakt byt v klidu a nic moc nedelat… ale to se lip rekne, nez udela, co?

Lenko ,
drzim palce na zitra, neboj, urcite to dobre dopadne… :-) a diky za podporu.

mybe ,
ti zavidim, ze muzes spat … ja bych spala, az bych brecela, ale nemam kdy .. krome noci teda .. a to taky neni zrovna nic moc… tak si to uzivej :-)

zdravim ostatni … preju hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
1.3.07 02:46

Těhulky září 2007

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 14+0 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 13+6 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 13+4 / UTZ 15.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 13+0 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 12+6 / KO 21.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 12+6 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 12+5 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 12+3 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 12+2 / UTZ 2.3. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 12+1 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 12+1 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 12+1 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 12+1 / KO 23.2. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 11+6 / UTZ 14.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 11+3 / KO 8.3. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 11+1 )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 10+6 / KO + UTZ 27.2. )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 10+5)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 10+1 / dvojcatka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 10+0 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 9+6 / KO 8.3. )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.3.07 08:49

Ahojky…

adys…krasny fotecky…a muselo byt krasny, jak vam mimco ukazovalo akrobacii :) …ted si jeste muze vyskakovat, kdyz tam ma tolik mista… :) . Jsem rada, ze dr. mluvil pozitivne..je to super.

mybe, dalsi super zpravicka, ze se hematon zmensuje a mimi roste…jen tak dal… :)

hanucho, snad uz ti je lip…

koutecka, taky dekuju za tip..urcite se na to podivam…

lenak, jak ti dopadla genetika?

radik, snad uz se to spineni zlepsilo…nebo ne?

zuzi, to je fajn, ze jde Davidek taky… :P

jinak..v praci me to bavi cim dal tim min…vubec bych se nezlobila, kdyby mi dr. napsala treba jen na tyden neschopenku......od vcerejska me boli zuby. Vzdycky jsem to mela jako prvni signal, ze na me neco leze, tak snad to nic nebude…uz se tesim na pristi ctvrtek na ko… :) …

mejte se vsechny moc hezky!!!!!! Davejte na sebe a na briska pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.3.07 09:03

Ahoj holky,

MonaP, Lenko, Radiku, holky ať Vám dnes dobře dopadne kontrola u doktorů :)

Radiku, snad už Tě to špinění brzy přejde a bude bude to vše ok. Hlavně že je to jen špinění, dnes to má plno holek. Vše bude dobré a brzy budeš mít ten svůj malý uzlíček v náručí :lol: :lol: :lol: . Uteče to jako voda :wink:

Lenko, já jsem hrozně ráda, že mě doktorka poslala právě do Gennetu, všichni jsou tam moc milý a příjemní. Sama jsem to již poznala a hodně jsem o tom slyšela i od jiných maminek. Už se toho zítřka nemohu dočkat. A když jsem řekla davídkovi, že se půjdeme v pátek podívat na miminko, tak mě přemlouval, aby jsme tam šli již dnes :lol:

Koutecka, děkuji za tip :) , v zítra se budu určitě koukat

Adys, to je dobře, že Ti to projasnění dobře dopadlo. To už budou určitě v pořádku i ty krevní testy :wink: . Jinak je skvělé, že jste viděli miminko, jak se hýbe :lol: . Já také doufám, že se ten náš mimísek zítra předvede, když už se na něj půjde brácha podívat :wink:. Když jsem byla na UTZ minulý týden, tak se také pěkně vrtělo a bylo to něco úžasného :lol:

Mějte se moc hezky a opatrujte bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.3.07 09:46

adys tak to je bezva :-) uplne ta radost preskocila na me :-D ono kdyz ctu vsechny vase dobre zpravy, tak je mi lip :-)
no a s tim lezenim… vsechno ma svoje, ja nikdy moc nelezela, byla jsem spis v pohybu, ale verim, ze byste si vsechny radsi prispali, ale ja vam zas zavidim, ze muzete v podstate delat to co jste delali pred tehu. pohyb. Ja se ted musim vystehovat z prazskeho bytu, teda ja to samozrejme delat nebudu, je to vse na priteli, ale celkem me to stve, vsechno to baleni a pripravy, byla jsem zvykla si veci zarizovat sama (tak trochu puntickar) a ted si po sobe nemuzu ani uklidit, normalne je mi trapne, kdyz vidim jak muj mily denodenne kmita zatim co ja tu lezim, ale zas je fakt, ze kdyz to dobre dopadne dobre, tak od zari budu kmitat ja :-D no tak asi tak muj maly povzdech, vsechno ma sve :-)

Mejte se fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital