Zatajování a lži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
20.1.19 21:26
@Anonymní píše:
Kdyz mu cokoliv zakazu, tak on to na truc udela schvalne a o to horsi.. Aby mi jako ukazal, ze si nic zakazat nenecha. Proto ma takovou volnost.. Ptz ja s tim nic nezmuzu i kdyz se mi to nelibi. Myslela jsem si, ze kdyz bude mit co chce, tak o to min katastrof se stane nez zakazovat..

Tak zakazování do vztahu dvou dospělých lidí nepatří, já nechápu jak to může vůbec někoho napadnout. Nejsi jeho matka a on není malý parchant který tě bude poslouchat. Zkusili jste si o tom promluvit jako partneři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.1.19 21:27
@Anonymní píše:
@terien nerozciluju se na tebe.. No minulost ma pestrou a incident s neverou uz tu byl kdysi taky + chlast..

A proč s ním čekáš druhé dítě? Co tě přimělo si myslet, že to bude jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 21:29

@terien promlouvat o cem, kdyz se vsemu smeje a to pro nej kovbojka?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.19 21:30

@terien to se ted ptam i sama sebe

• Citovat
  • Upravit
14313
20.1.19 21:31
@Anonymní píše:
Jak by jste resili tuto situaci..? Manzel tajne jezdi po zabavach a vy se to dozvite uplnou nahodou a navic, ze to nebylo jednou ani dvakrat.. Vy jste doma s malym ditetem na rizikovem tehotenstvi.. Kdyz na nej uhodite, tak se vam vysmeje, otoci to proti vam, ze s toho delate kovbojku. A navic teda nevite co jeste nevite.. Diky za anonym!

Ach jo…za prvé by mi vadilo že coura po večerech to by u mě neprošlo,pokud by to dělal i přes můj nesouhlas dělala bych mu to samé…pokud by se nesrovnal rozešla bych se s ním!a druhé dítě bych s ním rozhodně nechtěla.Je to blbec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
20.1.19 21:33
@Anonymní píše:

Bud se s tim smiris anebo ho opustis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313

@cecetka A kdo ty kreteny vychovává?a hlavně jak? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75

Tak to je super, že když to s chlastem přepískne, tak si nic nepamatuje. Aspoň ho pak nežere svědomí :D já bych mu dala nůž na krk a to tak, že bych se odstěhovala k rodičům a řekla mu, že se vrátím pouze v případě, že nebude chodit po pařbách a bude se věnovat rodině. Znám spousty párů, kterým tohle pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Anonymní píše:

Třeba i tom, že pro tebe je to problém. On si je tebou tak jistý že se tomu může smát? Záleží mu na tobě, na vaši rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.1.19 21:38

Pryc od takoveho! Ale to asi slyset nechces. Po svete behaji i fajn chlapi a ne jen dobytci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.1.19 21:45
@Anonymní píše:
@terien a ze se to stalo x krat a nerekl mi o tom a jeste k tomu chlasta jedine do bezvedomi, ptz jinak to neumi, takze si nic nepamatuje.. Takze ani nevi co kde s kym delal a nedelal, to myslis, ze je v pohode?

asi Tě to nevadilo když s ním čekáš dítě :? Hodně štěstí do budoucna. Já když měla rizikové, manžel dělal vše místo mne takže by na hospodu už neměl ani pomyšlení a večer vždy odpadnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.1.19 21:55
@Anonymní píše:
Kdyz mu cokoliv zakazu, tak on to na truc udela schvalne a o to horsi.. Aby mi jako ukazal, ze si nic zakazat nenecha. Proto ma takovou volnost.. Ptz ja s tim nic nezmuzu i kdyz se mi to nelibi. Myslela jsem si, ze kdyz bude mit co chce, tak o to min katastrof se stane nez zakazovat..

A před prvním dítětem to samozřejmě nebyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 22:15
@terien píše:
Třeba i tom, že pro tebe je to problém. On si je tebou tak jistý že se tomu může smát? Záleží mu na tobě, na vaši rodině?

Co je pro me problem je pro nej nesmysl to resit. A jisty si asi je, ptz nikoho jinyho nez jeho nemam, takze vi, ze nemam kam jit a tak odejit nemuzu.

• Citovat
  • Upravit
20.1.19 22:17

Nebyt ditete (deti), tak je to jasny.. Ale v tomto pripade je to jiny. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.1.19 22:19
@Anonymní píše:
Co je pro me problem je pro nej nesmysl to resit. A jisty si asi je, ptz nikoho jinyho nez jeho nemam, takze vi, ze nemam kam jit a tak odejit nemuzu.

Tak v tom případě bylo druhé těhotenství geniální tah :zed: to ti asi nezbyde nic jiného než držet pusu a krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí