Zatajování a lži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2129
26.3.19 11:39
@Anonymní píše:
Ahojte maminky a ostatní uživatelé tohoto webu :)
chci se s vámi poradit, protože kamarádky nemám a rodině toto svěřovat nechci. Možná vše vlivem těhotenských hormonů trochu zveličuju…
Jde o opakované lži. Ta úplně první byla někdy v lednu. Odjela jsem s dcerama k rodičům na víkend. Manžel chtěl víkend pro sebe kvůli pracovnímu vytížení. Když jsme odjížděli, loučil se s námi v teplácích. Po cestě jsme zjistily, že nám něco chybí, a tak jsme pro to vrátily. Mohlo to být možná po půl hodině. A manžel nebyl doma. Do mobilu zněl dost divně, že prý se šel provětrat ven. Pak z něj po několika dnech vypadlo, že jel do obchodu koupit si jednu věc, kterou si myslel, že bych mu nedovolila a tak mi to nechtěl říkat. Přišlo mi tam pár věcí trošku divných (např. to, že tam prý jel taxíkem - v životě ho nepoužil. Auto jsem měla já a MHD u nás jezdí v těchto hodinách dost málo. Taky jsem mu v životě nic nezakazovala koupit a o té věci jsme se i bavili a neměla jsem námitky..). Ale OK, nějak jsem to přešla.
Pak to bylo pár hodně pozdních příchodů z práce, které dopředu vůbec neohlásil, prostě nebral telefon a přišel místo ve 4 třeba o půl deváté. Důvodem bylo prý pracovní vytížení a já vím, že toho v té době opravdu měli dost, tak jsem to moc neřešila.
V posledních týdnech se chová divně. Např. na holky je chvíli super, za chvíli je na ně protivný až hrůza. Například když měly karneval a přišly se mu ukázat v maskách (vyráběly je se mnou), tak jim na to řekl, že to nebude komentovat a převrátil oči. A to je všechno. Dost zvláštní reakce k dětem 3 roky a 6 let, ne? Ke mně se chová celkem normálně, akorát oproti předchozím těhotenstvím mě tak neopečovává, nehladí břicho atd.
No a teď to nejdivnější. V neděli odjel na služební cestu, kde má být do konce týdne. Podle jeho slov jeli celkem 3, jména kolegů mi řekl. A já jsem dneska potkala jednoho z těch „spolucestujících“ v supermarketu s jeho manželkou. Když jsem se ptala, jak to, že není v Praze, tak mi řekl jen to, že tam teď nejezdí a že má teď volno.
Mám z toho dost špatný pocit, musím se přiznat, že jsem i brečela. Asi hormony. Za 14 dní nastupuju na mateřskou a nevím, kde a s kým je můj manžel.
Večer si vždycky voláme. A já si teď lámu hlavu s tím, zda a jak reagovat na to, co vím. Včera jsme si volali a vím, že mluvil v množném čísle, že „kluci si šli ještě někam a on je na pokoji“ nebo tak nějak. To, že jeden z nich nejel, vůbec nezmínil. Zkusit se ho třeba jen tak poptat, co kolegové a zkusit, jestli řekne, že ten dotyčný tam nejel? Nebo to vybalit na rovinu? Nebo to teď vůbec neřešit?
Napadly mě pouze 2 věci - 1) že má problémy v práci (třeba o ni i přišel?) 2) nevěra.
Prosím co byste na mém místě dělali?
Vosička

To není hormonama,jakože bys byla „paranoidní“.Já myslím ,že tady je to do očí bijící .Nemyslím ,že má problémy v práci .Je mi to líto ,ale v tomto případě to fakt vypadá,že někoho má.Tech lži a nesrovnalostí je prostě už moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
26.3.19 11:42
@Anonymní píše: :mrgreen: Teď jsi mě pobavila. Tak snad je to něco podobného a ty ostatní věci jsou už jenom výplody mého těhotenského mozku, který hledá problémy tam, kde reálně nejsou.

Já tě nechci strašit, ale tohle nejsou výplody těhotenského mozku, ale fakta. Možná i intuice, která se většinou taky nemýlí.
Nebo si podobné „paranoidní“ stavy měla i v předešlých těhotenstvích? Asi ne, protože nebyl důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.3.19 11:47

Osobně bych se taky nenechala uchlácholit tím, že jsou to hormony, mě tohle chování přijde hodně divné :? Dřív ti třeba volal, že se zpozdí v práci? Mě kdyby manžel nezvedal telefon i několik hodin poté, co měl už být z práce doma, tak bych ho prohodila oknem :P Zbláznila bych se totiž strachy, že ho někde porazilo auto nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolka1122
26.3.19 11:52
@unuděná píše:
Osobně bych se taky nenechala uchlácholit tím, že jsou to hormony, mě tohle chování přijde hodně divné :? Dřív ti třeba volal, že se zpozdí v práci? Mě kdyby manžel nezvedal telefon i několik hodin poté, co měl už být z práce doma, tak bych ho prohodila oknem :P Zbláznila bych se totiž strachy, že ho někde porazilo auto nebo tak..

Tak to já taky, když manžel není doma do půl hodiny, už se bojím, co se stalo. Jelikož jsme pořád v kontaktu, tak vím, jestli jede třeba na nákup, nebo veze domů kolegu.. :lol: a už bych volala, co se stalo :mrgreen: ne jako, že bych byla stíhačka, páč vím, že se nemám čeho bát stran nevěry.. ;)

• Citovat
  • Upravit
9117
26.3.19 11:59

8o Přimáčkni ho ke zdi. Normálně se ho zeptej co kluci. A až ti řekne, že dobrý, tak se ho zeptej: „A s kým jsi říkal, že jsi vlastně jel?“ A pak to na něj vybal, že víš že lže. Já lhaní nesnáším. Párkrát jsem toho mýho chytla při lhaní (šlo o kraviny) a vyprášila jsem mu za to kožich. Ať mi radši řekne pravdu, co se mi nebude líbit. Já si zanadávám a jedeme dál. Ale lhát mi do obličeje nikdo nebude. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.3.19 11:59

@Nikolka1122 Tak já až takový přehled nemám, ale jelkož manžel chodí domů obvykle na večeři v šest, tak mi případné zpoždění hlásí. Kdyby nenahlásil, v sedm mu volám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.19 12:25

No myslím že konvalinka to nemusí sama řešit. Pokud se neplete a něco za tím vězí, tak jestli má týden dovolenou a kolega v práci byl dotázán jakto že s ním není na služebce, tak se to dřív nebo později provalí. Někdo chlapa bude varovat a on se bude chovat ještě víc divně. Nebo si lidi budou šuškat a divně zírat a ona to zjistí zvenku.
A taky při třech dětech bude muset chlap mnohem víc máknout a zapojit se, tak se uvidí jestli ho to prostě víc nebaví a jednoduše leniví a kapounovatí a to se bude muset srovnat, nebo se někde zapletl se svobodnou bezdětnou a bude chtít z téhle mašinérie zdrhnout do světa bez starostí.
Já se kloním k tomu že všechno jmenované může ještě být v pořádku, na druhou stranu když mě bývalý opustil tak jsem neměla absolutního šajna, že když jsem jsem mu chudákovi pozdě večer vezla do práce svačinu na nečekanou neplánovanou noční, tak se tam zřejmě pelešil s novou a tak dál :-)
A hlavně bych neříkala že jde o zblbutí těhotenskýma hormonama. Spíš se probouzí ty pudy, kdy lvice je schopná zabíjet aby ochránila svoje mláďata a svůj fungující domov. Neblbneš, chytříš konvalinko a jasní se ti zrak.
Jestli jsem tě předtím pobavila, tak jsem ráda :-) Já zase často a s láskou vzpomínám na pisatelku, co tu psala jak před dětma nemůže strčit brambůrek do pusy (…) a když na wc rozbalovala tampon, tak kluk zpoza dveří vyčítavě dorážel „mami čím tam šustíš, ty tam žereš bonboón“

• Citovat
  • Upravit
53190
26.3.19 12:30
@Anonymní píše:
Jestli jsem tě předtím pobavila, tak jsem ráda :-) Já zase často a s láskou vzpomínám na pisatelku, co tu psala jak před dětma nemůže strčit brambůrek do pusy (…) a když na wc rozbalovala tampon, tak kluk zpoza dveří vyčítavě dorážel „mami čím tam šustíš, ty tam žereš bonboón“

To je boží :lol: :mrgreen: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
26.3.19 12:36
@muffin98 píše:
Toto tu vidím často, však jsi to musela vědět, do čeho lezeš, ne ?
Ne, fakt nemusela, oni chlapi se dokážou chovat jako někdo úplně jiný, ve fázi namlouvání, to se třeba alkoholu ani nedotkne, s kamarády jde jednou za čtvrt roku, umyje nádobí, pak svatba, dítě, už se začne projevovat, už má tu svou putku jistou, pak další dítě a už je to 100% on.
Nebo se prostě naučí pít až během vztahu, to nikdy nevíš, co bude z partnera za rok, za pět, za deset

Mezi prvním a druhýmdítetem , už by mohlo lecos výlezt na povrch .Nebo opravdu čekají až bude druhé na cestě,aby konečně dali průchod svému já ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
26.3.19 12:48

Tak vypadá to na nevěru :think: me ještě napadlo (ale to jsem asi viděla někde ve filmu :nevim:) , že měl dotyčný nějakou nemoc, kterou tajil před rodinou. Tak nevím, co je “lepší” :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
26.3.19 12:51

Uhodila bych na něj, ale až doma, abych viděla reakci, protože jinak si teď něco vymyslí a než se vrátí, tak bude mít dost času si nějakou pohádku vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
26.3.19 13:38

A když zavoláš k němu do práce a představíš se jako někdo jiný, že sháníš pana tohoatoho..tak ti řeknou, že buď je na služební cestě nebo, že má dovolenou. Nebo ať tam zavolá nějaká kamarádka..Za blbce bych být nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.3.19 13:46

@baimoli Tyjo, to je dobrej nápad :palec: Jsi ďábel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
26.3.19 15:16
@baimoli píše:
A když zavoláš k němu do práce a představíš se jako někdo jiný, že sháníš pana tohoatoho..tak ti řeknou, že buď je na služební cestě nebo, že má dovolenou. Nebo ať tam zavolá nějaká kamarádka..Za blbce bych být nechtěla.
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
864
26.3.19 15:35
@Anonymní píše:
@terien nerozciluju se na tebe.. No minulost ma pestrou a incident s neverou uz tu byl kdysi taky + chlast..

Jestli to tady bylo už v minulosti a on immervere chlastá a je schopen tě i podvést, tak asi víš co čekat… a nic hezké to nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí