Zatajování a lži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.19 22:31
@terien píše:
No a to je taková tragédie, že si šel třeba zatancovat na diskotéku místo sezení v hospodě? Není to jedno?

No tak můj ex si taky takhle chodil s kámošem po diskotékách (měl dávno 30+), já sama doma s 2 malými dětmi. Po rozvodu jsem dověděla, že tam chodil balit kočky a vydával se za svobodného, bezdětného…a já jak trubka jsem ho nechtěla omezovat, aby si nemyslel, že má doma stíhačku. Dneska bych tak tolerantní nebyla.

• Citovat
  • Upravit
34473
20.1.19 22:34
@Anonymní píše:
No tak můj ex si taky takhle chodil s kámošem po diskotékách (měl dávno 30+), já sama doma s 2 malými dětmi. Po rozvodu jsem dověděla, že tam chodil balit kočky a vydával se za svobodného, bezdětného…a já jak trubka jsem ho nechtěla omezovat, aby si nemyslel, že má doma stíhačku. Dneska bych tak tolerantní nebyla.

A ty si myslíš, že kdybys ho přivázala doma tak ty kočky balit nebude? Bude, jenom jinde a jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 22:43

@terien ale to víš, že jo, pokud by na tom ovšem měl čas. Ale mít dnešní rozum, mnohem víc bych mu přistřihla krovky. I když, kdo chce, bude zahýbat i cestou s košem k popelnici :think: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
7571
20.1.19 23:33
@muffin98 píše:
Toto tu vidím často, však jsi to musela vědět, do čeho lezeš, ne ?
Ne, fakt nemusela, oni chlapi se dokážou chovat jako někdo úplně jiný, ve fázi namlouvání, to se třeba alkoholu ani nedotkne, s kamarády jde jednou za čtvrt roku, umyje nádobí, pak svatba, dítě, už se začne projevovat, už má tu svou putku jistou, pak další dítě a už je to 100% on.
Nebo se prostě naučí pít až během vztahu, to nikdy nevíš, co bude z partnera za rok, za pět, za deset

Tak jestli te zrovna tohle potkalo, ses holt smolarka. Souhlasim, ze stat se muze cokoliv a nekteri se dokazi pretvarovat. Nicmene az tady budes vyrazne dele, tak zjistis ze v 90% pripadu byl partneruv problem znam jeste pred 1.ditetem/svatbou viz prispevek zakladatelky ve 21.23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.1.19 23:45
@muffin98 píše:
Toto tu vidím často, však jsi to musela vědět, do čeho lezeš, ne ?
Ne, fakt nemusela, oni chlapi se dokážou chovat jako někdo úplně jiný, ve fázi namlouvání, to se třeba alkoholu ani nedotkne, s kamarády jde jednou za čtvrt roku, umyje nádobí, pak svatba, dítě, už se začne projevovat, už má tu svou putku jistou, pak další dítě a už je to 100% on.
Nebo se prostě naučí pít až během vztahu, to nikdy nevíš, co bude z partnera za rok, za pět, za deset

Ale jdi ty. Spíš to žena bláhově přehlíží a omlouvá. Když jí pak dojdou síly a zdroje, chlapa teprve vidí střízlivýma očima. Jsem s jedním 16 let. Máme dítě. A fakt se jako bl.bec nechová. No ale nevzali jsme se, tak mě asi má tak jistou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
21.1.19 04:35
@Anonymní píše:
@terien ale to víš, že jo, pokud by na tom ovšem měl čas. Ale mít dnešní rozum, mnohem víc bych mu přistřihla krovky. I když, kdo chce, bude zahýbat i cestou s košem k popelnici :think: :poblion:

Tak jako v te bakalarske povidce Kbelik :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.1.19 04:38
@Anonymní píše:
Co je pro me problem je pro nej nesmysl to resit. A jisty si asi je, ptz nikoho jinyho nez jeho nemam, takze vi, ze nemam kam jit a tak odejit nemuzu.

Klasický případ chlap ví že má ženskou v hrsti tak se chová jako dobytek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.1.19 04:43
@Anonymní píše:

Nechápu jak tohle může ženská chlapovi trpět přeci ji musí být jasné co tam chlap asi dělá…jemu by se asi taky nelíbilo když by on musel sedět doma s dětma a ty si trajdala po dizach.Zatrhnout hned na začátku jinak bude ženská trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 07:12

Po pravdě ? pokud ti řekne že z toho děláš kovbojku asi na tom něco bude. :nevim:

Jestli k tomu dodáváš dovětky jako nevím s kým jsi tam byl a co jsi tam dělal :nevim:

To by se ti muj chlap vysmál taky. :roll: :roll:

Na druhou stranu když mu řeknu že je mi něco nepříjemné " milacku ja vim ze si taky potrebujes po praci vypnout a odpočinout a nevadí mi když se jdes pobavit ale byla bych rada kdybych alespon věděla kde jsi protože si pak připadám hrozně hloupě když se ke mě donese že jsi byl jinde než jsi mi řekl. "

Pamatuj si ze ne vždycky se mas držet starých komedii a nastoupit na chlapa s lampičkou a vařečkou nebo nůžkama na drůbež :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Faktem je že proč by ti měl říct že tam jde, když se dočká jen dalších výčitek a scén? kamaradim se prevazne s chlapama , kvůli svemu technickemu zamereni prace si s nimi vic rozumim a po pravde ??

V hospodě se smějou přesně takovým ženským , které jim něco zakazují, je jim to k smíchu, dělají si z toho legraci a každé stíhačce a citové vyděračce bych přála si někdy ten chlapský dýchánek poslechnout. :roll: :oops:

Třeba by jsi se pak chytla za rypáček a uvědomila si , že tudy cesta nevede :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
21.1.19 07:28
@Annabela11 píše:
Klasický případ chlap ví že má ženskou v hrsti tak se chová jako dobytek.....

No tak když ženská sama sebe do takové situace dostane :nevim: já to prostě nechápu, to ty ženský nemají žádný pud sociální sebezáchovy?? To se opravdu spoléhají na to, že se nic nemůže stát? Jako každý svého štěstí strůjce, jak si může do takové situace pořídit druhé dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
21.1.19 07:39
@Anonymní píše:
Po pravdě ? pokud ti řekne že z toho děláš kovbojku asi na tom něco bude. :nevim:

Jestli k tomu dodáváš dovětky jako nevím s kým jsi tam byl a co jsi tam dělal :nevim:

To by se ti muj chlap vysmál taky. :roll: :roll:

Na druhou stranu když mu řeknu že je mi něco nepříjemné " milacku ja vim ze si taky potrebujes po praci vypnout a odpočinout a nevadí mi když se jdes pobavit ale byla bych rada kdybych alespon věděla kde jsi protože si pak připadám hrozně hloupě když se ke mě donese že jsi byl jinde než jsi mi řekl. "

Pamatuj si ze ne vždycky se mas držet starých komedii a nastoupit na chlapa s lampičkou a vařečkou nebo nůžkama na drůbež :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Faktem je že proč by ti měl říct že tam jde, když se dočká jen dalších výčitek a scén? kamaradim se prevazne s chlapama , kvůli svemu technickemu zamereni prace si s nimi vic rozumim a po pravde ??

V hospodě se smějou přesně takovým ženským , které jim něco zakazují, je jim to k smíchu, dělají si z toho legraci a každé stíhačce a citové vyděračce bych přála si někdy ten chlapský dýchánek poslechnout. :roll: :oops:

Třeba by jsi se pak chytla za rypáček a uvědomila si , že tudy cesta nevede :nevim: :nevim:

Chlapci toho v hospodě nekecaj, to je to poslední na čem bych hodnotila ,, chlapské hospodské kecy,,. Každý druhý u piva pomalu týraný od ženy, čím víc piv, tím se týrání hubou stupňuje.
Takových keců už jsem v putice slyšela, šílená komedie. A to jim to ještě žereš, když je tak dobře znáš. :lol: Já tyhle jejich pivní blafy pouštím okamžitě uchem ven :mrgreen: .
Chlap od rodiny, co se toulá po disco, je hodně špatně, hlavně v jeho nevyzrálosti. Budiž k ničemu. Zakladatelka ať si radši ošetřuje do budoucna, kam odejít. Tohle je vztah bez budoucnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
21.1.19 07:59
@Anonymní píše:
Kdyz mu cokoliv zakazu, tak on to na truc udela schvalne a o to horsi.. Aby mi jako ukazal, ze si nic zakazat nenecha. Proto ma takovou volnost.. Ptz ja s tim nic nezmuzu i kdyz se mi to nelibi. Myslela jsem si, ze kdyz bude mit co chce, tak o to min katastrof se stane nez zakazovat..

Nevyzrálý pito.ec, co na to říci. Absolutně nezvládá roli otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
21.1.19 08:56

Pro zakladatelku: manzel neni tvuj majetek a ty nejsi majetek manzela. Tvorite par a mate budovat vztah. To vam nejde, protoze on se chova sobecky a nebere na tebe ohledy. Jak by to u vas doma vypadalo, kdyby ses chovala taky tak? Zkus nektery vecer odejit z domu drive nez on a nechat mu doma dite. Odejde parit i tak? Necha ho doma samotne? Dojde mu, ze presne tohle on dela tobe? Misto abyste spolu travili vecer cas, on od tebe utika.
Nevazi si tebe ani jako manzelky, ani jako matky svych deti.
Krom tohoto chovani by mi hodne vadil alkohol, nesnasim opile lidi. Ja bych s takovym muzem nezila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.1.19 09:34

@terien No druhé dítě bych s ním už neměla on mohl být normální když žádné dítě nebylo a začít se chovat jako blb mohl až po narození dítěte kdy je žena na chlapovi závislá,to některým chlapům přepne v hlavě a myslí si když oni jsou teď živitele že ženská bude poslouchat a oni si mohou dělat co chtějí!Znám to z vlastní zkušenosti :roll: já vzala v čas nohy na ramena tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.1.19 10:03

Chová se jako ukázkový pablb. Ty opravdu nemáš rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí