Zatajování a lži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
29.3.19 08:50
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych napsat, jak pokračujeme…
Dnes se manžel krátce před 6. hodinou vrátil. Měla jsem docela dobrou náladu a snažila se na to jít s humorem, žádné drama.
Ale jeho chování je slušně řečeno k pozvracení :poblion:
Holky jako vždy po příjezdu ze služebky běžely za tatínkem, co jim dovezl. Vždy nějaké měl, tentokrát měl velké kulové. Jen komentář o rozmazlených fraccích a mojí materialni výchově. Dál dost nevybíravě komentoval večeři - že byla dojídačka z oběda. Pak nezapomněl okomentovat mé plýtvání olejíčkem na břicho s tím, že to všechno platí. Tak jsem ho trošku uzemnila, já taky pracuju a sice vydělávám méně, ale byla to naše dohoda-abych mohla zajišťovat komplet děti a domácnost a on měl prostor pro svou práci, vzala jsem méně náročnou pozici. Na to zareagoval trapným zavrčením (jako že já vrčím) a šel spát.
Uvědomila jsem si, že se neskutečně změnil. Toto není člověk, se kterým jsem chtěla strávit zbytek života. :(

Tohle kopání kolem sebe svědčí o tom, že nemá čisté svědomí. Snaží se najít něco špatně na tobě, aby se pozornost odsunula od něj :pocitac: Moc mě to mrzí, ale fakt je to de.il :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
29.3.19 15:44
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych napsat, jak pokračujeme…
Dnes se manžel krátce před 6. hodinou vrátil. Měla jsem docela dobrou náladu a snažila se na to jít s humorem, žádné drama.
Ale jeho chování je slušně řečeno k pozvracení :poblion:
Holky jako vždy po příjezdu ze služebky běžely za tatínkem, co jim dovezl. Vždy nějaké měl, tentokrát měl velké kulové. Jen komentář o rozmazlených fraccích a mojí materialni výchově. Dál dost nevybíravě komentoval večeři - že byla dojídačka z oběda. Pak nezapomněl okomentovat mé plýtvání olejíčkem na břicho s tím, že to všechno platí. Tak jsem ho trošku uzemnila, já taky pracuju a sice vydělávám méně, ale byla to naše dohoda-abych mohla zajišťovat komplet děti a domácnost a on měl prostor pro svou práci, vzala jsem méně náročnou pozici. Na to zareagoval trapným zavrčením (jako že já vrčím) a šel spát.
Uvědomila jsem si, že se neskutečně změnil. Toto není člověk, se kterým jsem chtěla strávit zbytek života. :(

Nejlepší obrana je útok. To za prvé. za druhé si tě potřebuje totálně zhnusit, aby byl sám před sebou lepší v tom, že tu milenku vlastně musí mít, protože se s tebou nedá žít. Ale že mu překážejí i děti, tak to je fakt hnus. Máš nějak jasno co bys dělala, kdyby tu milenku fakt měl? 8)

• Citovat
  • Upravit
24857
29.3.19 16:14

Zakladatelko, není lepší se ho přímo zeptat? Tyhle konspirační teorie, který se tu člověk docte, bouří hormony i mně, ktera těhotná neni :lol: Takhle se k sobe normálni lidé nechovají. V klidu se ho zeptej, dej mu příležitost to v klidu vysvetlit. Žádný šmírování, jakoby volání změněnym hlasem :mrgreen: a já nevím ,co všechno. Nedělej to protože, at je to jak chce, tak tímhle vztahu jenom ublizis. Žádný vyslech, ale popovídání v klidu s vylozenymi kartami na stole. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
29.3.19 17:04
@růžový achát píše:
Nikdy se neptám manžela… kam jde … kdy přijde, a kde byl :P … doma je tedy málo :P

A ty taky do a neříkáš kam jdeš a kdy přijdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
29.3.19 18:08
@růžový achát píše:
Ne… 1. Moc nikam nechodim a za 2. mu do toho nic není, protože je mu to vlastně taky jedno, protože já jsem mu úplně fuk 8) , protože náš ne-vztah je opravdu moc hezký 8)

Aha, no tak doufám, že se domluvíte aspoň o tom kdo je s dětma :nevim: Mě přijde docela normální si společně plánovat čas kdo kdy bude kde aby děti třeba měl kdo doma nakrmit a nebyly samy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
29.3.19 18:32
@růžový achát píše:
@pikola Mě to taky přijde normální, a tak jsem pořád s dětmi já, a když jdu náhodou omylem na tah, tak dávám dceru raději k babičce :roll: , syn už si vystačí sám

Aha, takže to doma ideální nemáte, Chápu--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
29.3.19 19:22
@růžový achát píše:
Ne… 1. Moc nikam nechodim a za 2. mu do toho nic není, protože je mu to vlastně taky jedno, protože já jsem mu úplně fuk 8) , protože náš ne-vztah je opravdu moc hezký 8)

To má někoho jiného? Nebo máte, jak tomu říkáte, otevřený vztah?

To jsou termíny co jsem ani neznal. Třeba přítel s benefitem atd. Kdybych nepřišel na EM asi bych umřel úplně blbej :D Hold jsem technický typ.

• Citovat
  • Upravit
107638
29.3.19 19:54
@Nenapravitelný píše:
To má někoho jiného? Nebo máte, jak tomu říkáte, otevřený vztah?To jsou termíny co jsem ani neznal. Třeba přítel s benefitem atd. Kdybych nepřišel na EM asi bych umřel úplně blbej :D Hold jsem technický typ.

Já bych zase umřela sexuálně blbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.7.19 12:10

S napetim tedy cekam jak to dopadne… 8o nebo mozna k datu uz dopadlo…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 13:28
@terien píše:
Tak zakazování do vztahu dvou dospělých lidí nepatří, já nechápu jak to může vůbec někoho napadnout. Nejsi jeho matka a on není malý parchant který tě bude poslouchat. Zkusili jste si o tom promluvit jako partneři?

A když někdo dělá opakovaně něco i když ví, že to partnera bolí a zraňuje tak je na řadě se s tím buď smířit což asi nejde nebo odejít nebo trápit a hádat činný se člověk sám pro sebe shodí asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí