Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych napsat, jak pokračujeme…
Dnes se manžel krátce před 6. hodinou vrátil. Měla jsem docela dobrou náladu a snažila se na to jít s humorem, žádné drama.
Ale jeho chování je slušně řečeno k pozvracení
Holky jako vždy po příjezdu ze služebky běžely za tatínkem, co jim dovezl. Vždy nějaké měl, tentokrát měl velké kulové. Jen komentář o rozmazlených fraccích a mojí materialni výchově. Dál dost nevybíravě komentoval večeři - že byla dojídačka z oběda. Pak nezapomněl okomentovat mé plýtvání olejíčkem na břicho s tím, že to všechno platí. Tak jsem ho trošku uzemnila, já taky pracuju a sice vydělávám méně, ale byla to naše dohoda-abych mohla zajišťovat komplet děti a domácnost a on měl prostor pro svou práci, vzala jsem méně náročnou pozici. Na to zareagoval trapným zavrčením (jako že já vrčím) a šel spát.
Uvědomila jsem si, že se neskutečně změnil. Toto není člověk, se kterým jsem chtěla strávit zbytek života.
Tohle kopání kolem sebe svědčí o tom, že nemá čisté svědomí. Snaží se najít něco špatně na tobě, aby se pozornost odsunula od něj
Moc mě to mrzí, ale fakt je to de.il ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych napsat, jak pokračujeme…
Dnes se manžel krátce před 6. hodinou vrátil. Měla jsem docela dobrou náladu a snažila se na to jít s humorem, žádné drama.
Ale jeho chování je slušně řečeno k pozvracení
Holky jako vždy po příjezdu ze služebky běžely za tatínkem, co jim dovezl. Vždy nějaké měl, tentokrát měl velké kulové. Jen komentář o rozmazlených fraccích a mojí materialni výchově. Dál dost nevybíravě komentoval večeři - že byla dojídačka z oběda. Pak nezapomněl okomentovat mé plýtvání olejíčkem na břicho s tím, že to všechno platí. Tak jsem ho trošku uzemnila, já taky pracuju a sice vydělávám méně, ale byla to naše dohoda-abych mohla zajišťovat komplet děti a domácnost a on měl prostor pro svou práci, vzala jsem méně náročnou pozici. Na to zareagoval trapným zavrčením (jako že já vrčím) a šel spát.
Uvědomila jsem si, že se neskutečně změnil. Toto není člověk, se kterým jsem chtěla strávit zbytek života.
Nejlepší obrana je útok. To za prvé. za druhé si tě potřebuje totálně zhnusit, aby byl sám před sebou lepší v tom, že tu milenku vlastně musí mít, protože se s tebou nedá žít. Ale že mu překážejí i děti, tak to je fakt hnus. Máš nějak jasno co bys dělala, kdyby tu milenku fakt měl? ![]()
Zakladatelko, není lepší se ho přímo zeptat? Tyhle konspirační teorie, který se tu člověk docte, bouří hormony i mně, ktera těhotná neni
Takhle se k sobe normálni lidé nechovají. V klidu se ho zeptej, dej mu příležitost to v klidu vysvetlit. Žádný šmírování, jakoby volání změněnym hlasem
a já nevím ,co všechno. Nedělej to protože, at je to jak chce, tak tímhle vztahu jenom ublizis. Žádný vyslech, ale popovídání v klidu s vylozenymi kartami na stole. Držím palce!
@růžový achát píše:
Nikdy se neptám manžela… kam jde … kdy přijde, a kde byl… doma je tedy málo
A ty taky do a neříkáš kam jdeš a kdy přijdeš?
@růžový achát píše:
Ne… 1. Moc nikam nechodim a za 2. mu do toho nic není, protože je mu to vlastně taky jedno, protože já jsem mu úplně fuk, protože náš ne-vztah je opravdu moc hezký
Aha, no tak doufám, že se domluvíte aspoň o tom kdo je s dětma
Mě přijde docela normální si společně plánovat čas kdo kdy bude kde aby děti třeba měl kdo doma nakrmit a nebyly samy..
@růžový achát píše:
@pikola Mě to taky přijde normální, a tak jsem pořád s dětmi já, a když jdu náhodou omylem na tah, tak dávám dceru raději k babičce, syn už si vystačí sám
Aha, takže to doma ideální nemáte, Chápu--
@růžový achát píše:
Ne… 1. Moc nikam nechodim a za 2. mu do toho nic není, protože je mu to vlastně taky jedno, protože já jsem mu úplně fuk, protože náš ne-vztah je opravdu moc hezký
To má někoho jiného? Nebo máte, jak tomu říkáte, otevřený vztah?
To jsou termíny co jsem ani neznal. Třeba přítel s benefitem atd. Kdybych nepřišel na EM asi bych umřel úplně blbej
Hold jsem technický typ.
@Nenapravitelný píše:
To má někoho jiného? Nebo máte, jak tomu říkáte, otevřený vztah?To jsou termíny co jsem ani neznal. Třeba přítel s benefitem atd. Kdybych nepřišel na EM asi bych umřel úplně blbejHold jsem technický typ.
Já bych zase umřela sexuálně blbá
S napetim tedy cekam jak to dopadne…
nebo mozna k datu uz dopadlo…?
@terien píše:
Tak zakazování do vztahu dvou dospělých lidí nepatří, já nechápu jak to může vůbec někoho napadnout. Nejsi jeho matka a on není malý parchant který tě bude poslouchat. Zkusili jste si o tom promluvit jako partneři?
A když někdo dělá opakovaně něco i když ví, že to partnera bolí a zraňuje tak je na řadě se s tím buď smířit což asi nejde nebo odejít nebo trápit a hádat činný se člověk sám pro sebe shodí asi.