Závidím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6879
10.9.17 10:05
@Janina B1 píše:
Měla bych takto změnit přístup, máš naprostou pravdu…
Teď jsem si v souvislosti s tím vzpomnela, jak jsme seděli já, můj přítel, ona a její přítel a vyprávěla příběh jak 2 dny pekla dort. Jeden den zvládla korpus, protože vstavala v půl 12 a od 5ti sla na pivo s kamarádkou, které se zvedlo v mejdan a další den ho dodelavala… jen tu kuchyň nestihla uklidit. A mohli se z toho zbláznit jak ji vychvalovali. :D To jsem si pak připadala jako d*bil v jiném světě..

Hele a jestli ji chvalili, nebyla to spis ironie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.9.17 10:10
@Jogrr píše:
Hele a jestli ji chvalili, nebyla to spis ironie?

Právě ze ne, mysleli to vážně. On ji její partner poslal na 5 dni do lázní, aby si od sebe i odpočli… je to zvláštní vztah, díky Bohu, ze vztah mám s partnerem dobrý.
A omlouvám se ti, za to, jak jsem na tebe vyjela… to bylo přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.9.17 10:14

No, každý má něco, no. Nehroutila bych se z toho. Řešení vidím dvě- buď budeš makat, dřít na sobě a úspěch budeš mít vydřenej a zaslouženej-budeš si ho víc vážit.
A nebo si najdi taky prachytýho chlapa, válej si šunky doma a je to. :nevim:
Ale neřeš a nezáviď, prostě si to uměla zařídit, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
10.9.17 10:31

@Janina B1 Vykašli se na to, že někdo jiný nevyužívá (podle Tebe) svých možností - je to jeho problém, ne Tvůj. Ty se zaměř na sebe, na to, abys byla spokojená a zdravotně ok (v rámci možností). Někdo si ten „úspěch“ musí vydřít, někomu to jde tak nějak samo a někdo vše dostane „naservírováno na stříbrném podnose“. Tak to prostě je a Ty místo toho, abys byla na sebe hrdá, tak se užíráš závistí, že má někdo zdánlivě lepší možnosti než Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
10.9.17 10:48

Tebe štve ta holka, protože má hodně volného času. Ona si to tak zařídila! Ty máš náročnou práci i časově, tak sis to zařídila! Nejsi spokojená s prací, že máš málo volného času? Najdi si jinou!! Určitě tam děláš rok i víc, dobrou práci najdeš! Buď budeš mít méně peněz, ale víc volného času, nebo budeš chodit z práce utahaná, ale hodně peněz. Je to o TVÝCH prioritách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
10.9.17 10:50

@Janina B1 závist je přirozená lidská vlastnost, akorát ji málokdo dokáže přiznat a ještě méně lidí o ní psát tak konkrétně ;)
Pokud člověka nedožene k dělání nějakých kravin a naschválů, pak není důvod se nad ní nějak extra vzrušovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
10.9.17 11:04

@Saatine Skvěle napsané!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
10.9.17 11:05

Tak si též najdi bohatého chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.9.17 11:14
@MeganB píše:
Tak si též najdi bohatého chlapa

Takže dnes je lepší byt zlatokopka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
10.9.17 11:16

Ty tu slecnu jednoduse nemas rada, jakakoliv tvoje zminka o ni je jedovata.

• Citovat
  • Upravit
1170
10.9.17 11:17

Buď prostě ráda, že jsi soběstačná, a vyděláš si na život. A změň práci, jestli chceš víc času. Budeš spokojená a nebudeš řešit životní styl jiných lidí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.9.17 11:20

Já netvrdím, ze se nemáme dobře, přítel taky hodně pracuje a chceme časem rozjet i vlastní podnikání. Můžeme si dovolit defakto vše, co chceme. Ale spíš mi vadí, ze prostě nemohu studovat… a někomu přítel vše uzpůsobí aby mohl studiu dát vše a ten člověk si jen válí zadek ( ten kluk za ni vaří, uklizi a dělá komplet vše). Samozřejmě mate pravdu v tom, že je to jejich život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.9.17 11:20
@Janina B1 píše:
Ahoj,
Vím, že to není k chlubení, ale asi si prostě potřebuji ulevit. Můj přítel má kamaráda (jeho rodiče vlastní spoustu pozemků, které spravuje on - takže nechodí do práce a peněz má opravdu spoustu) a ten má přítelkyni. Nedávno postavili komplet nový byt a samozřejmě, vše nejvíc moderní co to šlo ( robot na vysávání, vytírání apod) on jí udělal v bytě i vlastní pracovnu, aby na sobě mohla pracovat a ona před 1 nebo 2 lety přerušila studium, protože se cítila slabě a jen tak Courala po brigádách. Co se přistěhovali k sobě nepracovala asi půl roku vůbec ( protože v 25 letech ji bylo zle - už 3 roky) držela detox diety a pak s náma odjela na fesťák, protože měla pauzu od diety a pila pivo, jedla smažený nudle apod…:D To je jedno. Nedávno si našla práci, kde pracuje 2 dny v týdnu a doma neudělá nic, kamarád se chlubil, ze mu udelala jednou řízky… a k jádru věci. Já ziju se svým partnerem v bytě, který si kousek po kousku rekonstruujeme, pracuji na německém finančním oddělení na vedoucí pozici (takže hooooodně práce a stresu) a do toho jsem dálkově studovala VŠ. Studovala, protože mi tento rok nastolili rozvrh každý pátek celý den a to já z práce nemohu. Samozřejmě chtějí docházku a snaha o domluvu nepomohla. Prijde mi opravdu krajně nefer, ze někdo má možnosti studovat, aniž by ho to nějak více napínalo, protože nemusí táhnout domácnost a se*e na to, protože je „nemocnej“ (všichni už ví, ze je to jen hypochondr) a někdo by chtěl, je schopnej tomu obětovat hodně a prostě to nejde…
Díky, zda jste dočetli až sem…

Jsi na emiminu nová, ale když si přečteš místní diskuze, zjistíš, že víc než 50% holek by mohlo závidět tobě: „Ona má dobrou práci, fajn chlapa, rekonstruují byt, ale fňuká, že je je ve stresu a musí chodit do práce.“

Vždycky ti může někdo závidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.9.17 11:22
@Poison Eve píše:
Ty tu slecnu jednoduse nemas rada, jakakoliv tvoje zminka o ni je jedovata.

Nemám. Nemám ráda někoho, kdo se mi víceméně do obličeje několikrát vysmál, že musím hodně pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.9.17 11:23
@Bábrdl píše:
Jsi na emiminu nová, ale když si přečteš místní diskuze, zjistíš, že víc než 50% holek by mohlo závidět tobě: „Ona má dobrou práci, fajn chlapa, rekonstruují byt, ale fňuká, že je je ve stresu a musí chodit do práce.“Vždycky ti může někdo závidět :nevim:

Ale ne, však já vím, že se nemám zle… jen mi záleží na tom si dodělat školu a jsem teď docela rozrusena, po zjištění, ze nemohu pokračovat… nefnukam, ze musím do práce. Naopak, ač je moje práce náročná, chodím tam ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová