Znáte situaci? Rodiče v obchodě odmítnou dítěti něco koupit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
30.7.13 14:33
@00000 píše:
@1.zizi Zažila a mám stejný názor, jen bych přidala pivo a podobné. Co chvíli se kdekdo stěžuje, jak se těžko žije, že na to a to nemá, ale když pak vidím, že chodí téměř denně do hospody, za jaké pitominy utrácí, je mi dětí líto. Když sobě, tak i jim. Nebo nikomu.

Jasně. V každým krámě kam se s děckem vleze tak sobě i jim.to je ono. naučme je že si v životě nemusí nic odepřít. Na vše mají právo a vše můžou mít tak jak to tvrdí např reklamy v bedně.
Sory ale to co popisuješ je tak trochu extrém. Ten kdo děcku nekoupí u kasy sladkost není krkavčí rodič. A co je na tom že si rodič koupí láhev? Co ty víš jestli ji nemá pro někoho? Nebo i kdyby ji měl/a/ pro sebe. Copak si nemůže dát matka občas panáka pro lepší náladu?
Osobně tedy znám podobné typy ale moc jich není. Spíš opravdu ty maminky co děcku odmítnou koupit úmyslně vystavené lákadla u kasy peníze nemají. Ono když koupí každý den věc cca za 20 pro dvě děcka tak ze měsíc máš pěknou sumičku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
30.7.13 14:33

Uz jsem to psala v jedne diskuzi, nechce se mi to psat znovu tak kopiruji ;

Me je vzdy strasne lito deti, kdyz chteji blby lizatko a rodice jim reknou ze nemaji penize… Jednou jsem vylezla z obchodnaku a jedu s vozikem k autu a skladam nakup do kufru, vedle me stal starej, orezlej favorit, k nemu prisla rodina tata, mama a dve deti. Decka zadonila o nanuk, ne nemam na to nevotravuj!! Matka na me zacala utocit, kde jsem vzala takovy faro, ze to se nekdo ma kdyz ma zazobanyho fotra, nebo jestli mam zazobanyho borce a tak..a ze oni rodina musi jezdit tou pleckou… Cumela jsem jak puk! Kouknu do kosiku k nim a co nevidim!!! 2 kartony Startek, vodky a pivo… Rekla jsem ji, ze kdyby nekupovala to co ma ve voziku, tak si za chvili muze koupit lepsi auto… Vlezla jsem do kufru vylovila dva Magnumy a podala je tem deckam. Cekala jsem, ze se do me pusti, ale fotrik se nechal slyset : jen si to vod ni vemte, vona na to evidentne ma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.7.13 14:34

Tak mně se stalo, že dcera zas ve městě předvedla parádní hysterák - válela se v prachu po chodníku, ječela jak pavián :roll: No já byla totálně nas. raná a řekla jsem, že zmrzlinu za odměnu holt koupím jenom synovi a taky tak učinila. Jste měly vidět tu prodavačku v krámě, když roztomilá princeznička nahodila smutný obličejík. :roll: Jsem byla za tu největší swini :lol:, no málem by jí snad tu zmrzku dala zadarmo :mrgreen: A syn nakonec olízal půlku a pak ji ségře dal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.7.13 14:38

@Gina108 U té svojí princezny bych čekala další hysterák v cukrárně, že tu zrmzlinu fakt nedostane :lol: Jinak kluk je borec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
30.7.13 14:39

@MiskaKosa Tohle mě donutilo komentovat, takovouhle situaci si asi neumím představit jak bych zareagovala. Asi lidi nenapadne, že se dá na věci také vydělat, než se jen dobře narodit, nebo provdat. Juj to mi zvedlo mandle, tuhle „rodinu“ bych chtěla potkat teda :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.7.13 14:39

@Gina108 to je syn frajer :palec:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
30.7.13 14:40

Jo a minulýv týden, mi synek v Tescu řval takovým tím nešťastným hláskem „maminko, já chci dárek, prosííím“ vydržel dlouho :cert:

• Citovat
  • Upravit
1767
30.7.13 14:42
@1.zizi píše:
Ahoj ženy…chci se jen zeptat, jestli jste to taky zažily..skoro pokaždé, když jsme v nějakém obchodě, tak je tam scéna, kdy dítě(max.10 let) o něco rodiče žádá(např. žvýkačky) a ten ho odpálkuje slovy, ŽE NA TO NENÍ a přitom si pak na kase vezme několik krabiček cigaret…není to útok na kuřáky, jen se mi vaří krev v žilách když to vidím a nejraději bych tu dotyčnou osobu propleskla, když vidím ty smutné výrazy těch dětí… :cert:

Nečetla jsem celou diskusi, ale souhlasím s tebou hlavně v tom smyslu, že by se měl dítěti říct pravý důvod, kór většímu, nechápu proč si něco vymýšlet a jak potom má pochopit ten „princip“ o kterém tu mluvíte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

@Jasněnkaa :lol: Můj syn ví, jak jsem alergická na slovíčko chci, takže ten skládá věty typu „Maminko, ale já to hrozně moc potřebuju, prosííííím“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
30.7.13 14:43

@MiskaKosa tak v tom pripade jsme taky zazobani:-DDD…cca rok zpatky jsme byli nakoupit v Intersparu a byla tam stara pani..porucila si z uzenin dva nejlacinejsi burty a u kasy jsme staly za ni…k tem burtum mela par rohliku ve sleve…trhalo mi to srdce…jak pocitala drobny, jestli si to vubec muze dovolit…dostihla jsem ji u vychodu a dostala od nas dve kila masa a skoro pul kila uzenin…byla dojata a dekovala snad tisickrat…nevim, jestli to bylo hormonama(byla jsem zrovna tehotna) ale rikam si, kde to jsme, kdyz se neco takovyho deje…ta pani prece meusela mit nejake deti, nebo pribuzne… :(

• Citovat
  • Upravit
23847
@Kakika píše:
@Gina108 U té svojí princezny bych čekala další hysterák v cukrárně, že tu zrmzlinu fakt nedostane :lol: Jinak kluk je borec :palec:

To ona už byla vysílená tím předchozím hysterákem tak, že se zmohla jen na slabé pokníkávání, že chce takýýýý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Ne, nezažila, ale možná jeto tím, že mám svých starostí dost, než abych natahovala uši, kde kdo co říká svým dětem :nevim:
A ano, moje dítě taky žadoní, maminko, koupíme lízátko, autíčko, bláblá, argument „nemáme na to“ nepoužívám, nesnažím se mu lhát, zkrátka nekoupím, protože lízátka máme třeba doma, autíček je doma spousta. Kdybych měla splnit všechno jenkvůli smutnýmu ksichtíku, tak obědvají čokoládu a choděj zřejmě nahý, protože by pro hračky nezbylo za základní potřeby.

Zakladatelko, nevím, kolik dětí máš a jak starý, ale řekla bych že maximálně mimino, ne? Na každýho jednou dojde :jazyk:

@MiskaKosa dát někdo mým dětem na ulici zmrzlinu, i když jsem já řekla, že nebude, tak by ti ty magnumy přistáli na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Kakika píše:
@Jasněnkaa :lol: Můj syn ví, jak jsem alergická na slovíčko chci, takže ten skládá věty typu „Maminko, ale já to hrozně moc potřebuju, prosííííím“ :lol:

je to šikula mazanej ;) :D

• Citovat
  • Upravit
2139
30.7.13 14:44

Tak moje rodiče kouřili taky. A taky mi nikdy nekoupili všechno, co mi frnklo přes nos. Zpětně si říkám, že ty moje hysteráky musely být hrozně otravné. :mrgreen: Ale na druhou stranu jsem pak nebyla takovej rozmazlenej spratek jako někteří mí vrstevníci. A až moje dcera povyroste, taky nedostane vše, co si zamane chtít, a já se nebudu omezovat ve svých potřebách (btw, já nekouřím).

Docela mi leze krkem, když má někdo takovou nepřekonatelnou potřebovat kritizovat druhé, namísto toho, aby se zabýval něčím konstruktivním a nechal druhé dělat si věci po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová