Znáte situaci? Rodiče v obchodě odmítnou dítěti něco koupit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
30.7.13 16:15

@jalemina mne spis zase vadi jak lidi smatlaji na pecivo holyma rukama, nebo jeste hru kychnou si primo nad pecivem…zveda se mi z toho zaludek :zed:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
30.7.13 16:15

@jeřáb no nesleduju, ale ty když procházíš obchodem, tak se nedíváš abys nenarazila do někoho? Já ano :nevim: nesleduju obsah košíků

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
30.7.13 16:17
@ivana-domca píše:
@Bunny puella nevim co ti na tom vadí, já vlezu do krámu a syn automaticky letí k rohlikum, tak mu půlku dám, druhou půlku vrazim do sacku k ostatním rohlikum a u pokladny nahlasim kolik jich je, pořád lepší mu vrazit rohlik a zalepit mu pusu, než poslouchat jeho ryceni :roll: a kdyby se do mě někdo z personalu pustil, že to teda ne, tak mu slusnym zpusobem vysvětlím, že to nemají teda cpát na začátek obchodu, ale nakonec :evil:

promiň, ale přesně tohle mě nadzvedává. Zalepit dítěti pusu nezaplaceným zbožím, jen aby rodiče měli klid. Ne, fakt nechápu.

a ještě EDIT: kam vlezu, tam je pečivo na druhé straně obchodu, protože vůně čerstvého pečiva láká zákazníky víc utrácet…nikde jsem nezažila pečivo hned u vstupu…ani u nás v pidi obchůdcích… ;) strategie prodeje, víš ;)

• Citovat
  • Upravit
538
30.7.13 16:19
@Bunny puella píše:
promiň, ale přesně tohle mě nadzvedává. Zalepit dítěti pusu nezaplaceným zbožím, jen aby rodiče měli klid. Ne, fakt nechápu.

Sníst věc můžeš v obchodě stejně jako s ní můžeš disponovat a dát si ji do košíku. Zaplacením přejde jen vlastnictví k věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
30.7.13 16:21

@jalemina Jj, ta hospoda je mazec, pak chce ještě brambůrky, další džusík. Do půllitru jí to už taky nechávám ředit, protože chlemtá jak prokopnutá, ale jsou i chvíle, kdy je tam hřiště a to pak dojíždíme za ní. Ale jinak jsem s ní za 8 let žádnou scénu v obchodě nezažila, to musím zaklepat a teď už to u ní nehrozí. Uvidíme, jaká bude ta malá až vyroste. Od známé syn (4 roky) dělá scény kdykoliv a kdekoliv. Maminka, protože je na děti sama, tak mu to kompenzuje tím, že mu cpe do zadku. A když jsme ho s mužem viděli naposledy, tak jsme se shodli oba na tom, že už bychom mu flákli. Nemám ráda rozežrané děti. Tím tuplem bych mu koupila prd, ale jsou i takoví, že pro svůj klid děcku zavřou pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.7.13 16:21

@Bunny puella Nj, ale já když dám dítěti v kráme rohlík, tak ho pak zaplatím, ne ze ho sezere jen tak. Nedávno jsme takhle dětem otevřeli v Albertu farmarske mléko, měly chuť a mimino si taky zblunklo. Na kase jsme normálně zaplatili a hlásili otevřenou krabici, aby se prodavač omylem nepolil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
30.7.13 16:23

@MaDoRaBe měly chuť…a to by nepočkali těch plácnu dvacet minut za pokladnu? :nevim:

nevím no, asi jsem holt moc poctivý člověk. :roll:

• Citovat
  • Upravit
887
30.7.13 16:25

@Bunny puella promin ja to nemyslela zle. A ne nekoukam po jinych mam blby oci a nejdou na to udelat poradne bryle sem rada ze zvladam mladyho a nenarazim do regalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.7.13 16:26

@jalemina tak to se mi v těhotenství taky stalo, já nechtěla, ale přítel utikal hned pro pití, otevřel, já se napila a hned mi bylo dobře, pití jsme dali do košíku a u pokladny normalně zaplatili, nejsme prasata, aby jsme to vypili a vratili zpátky do regálu ;-) ale od té doby si sebou beru pití z domova, mám takovou šikovnou plechovou lahev od juice, strasne dlouho tam vydrží pití studeny a než se někam dohrabu s těma třema rarachama, tak jsem vyprahla na troud a kupovat si skoro každý den někde vodu v petce, tak aec pěkně prohneme :zed: Akorát cekám kdo na mě kdy v obchodě vyběhne, že mám pod kočárkem nezaplacene pití :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
30.7.13 16:28

@jeřáb v pohodě. Já v marketech prostě sleduju regály, moje děti, můj košík (aby mi tam někdo něco nepřihodil, jak už se několikrát stalo :? ) a ostatní zákazníky sleduju v tom smyslu, abych do nich nenarazila.

• Citovat
  • Upravit
47759
30.7.13 16:32

@Bunny puella a kolikrat těch dětí máš? Já 3 a raději dítěti vrazim v krámě kus rohlíku, než ho imrvere hlídat, zda někde něco nebere a nekouse do toho, nebo se nevzteka, si prostě jen ulehčím a nevidím na tom nic špatného :nevim: U nás už mě znají a sama prodavačka mi jednou řekla, ať mu tu půlku rohlíku dám, aspoň budu mít klid, potřebuju si v klidu nakoupit, chodíme skoro denno denně u nás do billy pro pár drobností a zrovna ta má pečivo hned na začátku obchodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.7.13 16:32

@Bunny puella když jseš na cestě už třeba tři a půl hodiny, tak nepočkají. A jak píšu, tohle není krádež.
Co nechápu já, jsou otevřené baliky plen, kde si evidentne někdo sebere dva tři kusy a soupne do tasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
30.7.13 16:34

@Bunny puella Taky občas někdy něco někomu přihodím nechtě dokošíku. Prostě si ho postavím k regálu a mezitím mi manžel s ním odjede a postaví se tam někdo jiný :mrgreen: Jednou se mi dokonce stalo, že jsem byla tak zamyšlená, že jsem si nevšimla, že přehazuji cizí košík a že ten pán za mnou není můj muž. A já jen řekla:„Proboha, co to kupuješ za pič..iny!“ :oops: Chlápek měl ze mě dost a můj muž taky. Červená jsem byla až na zadeli, protože jsem z toho košíku ty „nepotřebné“ věci začala vytahovat, jako že je vrátím zpátky. Chlapík byl ale sympaťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.7.13 16:34

@MaDoRaBe to fakt někdo dělá to s těmi plenami? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
30.7.13 16:36
@Bunny puella píše:
@MaDoRaBe měly chuť…a to by nepočkali těch plácnu dvacet minut za pokladnu? :nevim:nevím no, asi jsem holt moc poctivý člověk. :roll:

Co je na tom nepoctivého, že dítě sní půlku rohlíku v krámě, když máš druhou půlku v sáčku, maslíš že pak zaplatíš jen tu půlku? U nás je to klasika, ve velkých obchoďákách strávíme delší dobu než 15 minut, takže se žere i pije během nákupu a na kase se to řádně zaplatí, té prodavačce je jedno jestli to máš nakousané nebo celé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová