Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen tři teze na závěr této nesmyslné debaty:
3] někdo přirovnal voli4e Zemana k příznivcům Hitlera?
No nevím, Zemana volí řada lidí, stejně jako já, protože je to menší zlo, ale kolem Schw. vzniká takový kult, k jeho osobě vznikají za dne na den takové přenadšené emoce, davový obdiv…jen tak k zamyšlení. Tímto s Vámi diskusi končím. Ať každý volí podle svého nejlepšího vědomí a svědomí ![]()
@irinna píše:
Jen tři teze na závěr této nesmyslné debaty:
- je dobré číst i jiné zdroje než idnes, ihned
- Schwarzenberg a spojení s Bilderbergem; Acta
3] někdo přirovnal voliče Zemana k příznivcům Hitlera?
No nevím, Zemana volí řada lidí, stejně jako já, protože je to menší zlo, ale kolem Schw. vzniká takový kult, k jeho osobě vznikají za dne na den takové přenadšené emoce, davový obdiv…jen tak k zamyšlení. Tímto s Vámi diskusi končím. Ať každý volí podle svého nejlepšího vědomí a svědomí
Takhle překrucujete všechno?
napsala jsem, že Hitler měl taky IQ a to je dost podstatný rozdíl
ale pokud vás napadlo tohle…
![]()
@Michelangelo píše:
Takhle překrucujete všechno?napsala jsem, že Hitler měl taky IQ a to je dost podstatný rozdíl
ale pokud vás napadlo tohle…
![]()
Já jsem si taky říkala, že to tu nikde nezaznělo
.
Pokud vím, tak to byl naopak Zeman, kdo spojoval Schwarzenberga s nacisty. Překrucování slov není jen výsadou politiků…
@marye píše:
Dneska nějaký klid…
tak jedem: se šípkovou! se zelím!
@irinna asi jen nedorozumění, taky jsem to pochopila úplně jinak..
Že i lotr může mít vysoké IQ.. a to je fakt.
@Michelangello a já zas napsala, že kolem Sch. vzniká kult a nadšení ze dne na den, ne že je nacista a ne že je nový Hitler, kult osobnosti může vznikat nejen v politice. Postavila jste dvě věci vedle sebe a já také. Stejný typ argumentace, i když uznávám, divný.
Holky, už to padlo včera na té vedlejší diskuzi (nebo tady?)…tak využiju toho, že se to tu momentálně lehounce odmlčelo a vedle to zrovna jede
nechcete tyhle diskuze spojit? Stejně se tu bavíme skoro pořád jen ty stejné osoby
, články, odkazy a obrázky se víceméně taky opakujou, nikdo nic nedohledává…tak to nebude takový problém.
zkusíme sem nic nepsat, třeba to půjde i bez hlasování a kdo má co na srdci, tak zkusme to vyjádřit zde: https://www.emimino.cz/…ankovani/60/.
@elanaa píše:
@karinka jasný, ale Havel je mrtvej a konkrétně jeho amnestie byly taky propírané-že jsou zbytečný, že jsou euforický a takový moc „pravdoláskařský“ atd., tohle si pamatuju moc dobře, jak se o něj pořád někdo otíral. Ale většina argumentů šla tam, že stoupne (a že stoupla) drobná kriminalita, prostě většina těch joudů, co Havel pustil, tam do půl roka seděla zas.
K té Havlově amnestii: Přišla poté, co padl komunistický režim, kdy ani v trestním řízení nebylo zaručeno právo na spravedlivý proces. Neexistovaly instituce jako Nejvyšší soud, ústavní soud, ke kterrým by se mohl nespravedlivě odsouzený dovolat.
O Evropském soudu pro lidská práva nemluvě.
Listina základních práv a svobod nebyla součástí ústavy.
V praxi to bylo tak, že pokud si StB přála, aby byl někdo odsouzen za kriminální trestný čin, tak byl odsouzen za kriminální trestný čin. Tudíž - pokud by nepřišla Havlova amnestie, tak by ve vězení sedělo dost nevinných lidí, osvobodit jen politické nestačilo (někteří političtí seděli za smyšlené kriminální činy poté, co jim bylo upřeno právo na obhajobu).
@kaminky píše:
Jde o zemana a jeho výtok, výron.. výrok? už ani nevím..
No, nejdřív si udělal výron, pak měl z toho výtok, a pak teda něco řekl… ![]()
@rejžička píše:
Podle mě to by úžasný výrok - vtip.
hmmm mne by zajimalo jak na takovy uzasny vyrok a vtip bys reagovala ty, kdyby se jednalo o tvoji dceru nebo o jeho Kačenku
![]()