Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.1.13 21:36

@Michelangelo protože demokracie znamená rohodovat sám za sebe…je smutné že lidi volí někoho kdo uznává stalina s lennem…n hnus velebnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
22.1.13 21:39
@MegK píše:
kamínky a kamilka vy jste dvojka :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
22.1.13 21:41
Já vím, to jsem psala já…tu Zemanovskou diskuzi neznám, o těch dalších vím (a taky tam semtam píšu, ta Koho budete volit už myslím moc nejede). Ale dobrý, zmínila jsem to v kontextu, kdy Eumedon dopoledne nadhodil, že mu přijde kampaň už přestřelená a že nebude volit toho, jehož tým víc tlačí. Jelikož na těchto dvou diskuzích jsou asi činnější (výřečnější), byť ne v podstatném %, ale lehce asi ano, podporovatelky KS, vztáhla jsem to trošku i na sebe a napsala (mezi řádky), že to není až tak naše vina, protože kdo chce, tak si tyto diskuze najde a naopak, koho obtěžujou, tak je neotvírá a vzhledem k tomu, že z celkového počtu uživatelek EM je nás na volebních diskuzích minimum, tak určitě nejde o repre vzorek a přepálenou kampaň (za KS). Tolik jen na vysvětlenou :kytka:
@Osmanka píše:
Někdo tu psal, kde je zbytek mamin z emimina k této diskuzi. Našla jsem tu hafo jiných diskuzí - II. kolo prezidenstkých voleb, Koho budete volit, Pro všechny, kteří chtějí volit Zemana a určitě dál a dál. To jen pro info.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
22.1.13 21:42
@zuzouš píše:
Volím Milošee! :pankac: (pokud nepůjdu radši na cvíčo)

Určo bys neměla cvíčo zmeškat, to pro sebe uděláš mnohem líp :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
22.1.13 21:43

@Osmanka : Udělala bych z toho jednu diskusi. Takhle to vše nestíham dočítat :mrgreen:. Ale většinou to jsou stejné maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
22.1.13 21:48
@MegK píše:
@Michelangelo no brácha mi dnes říkal ať zvolí koho chcou pak zvrhnou vládu a pojede se od znova :D

to není špatnej nápad :think: páč Kradousek :poblion: by se už do sněmovny nedostal :palec: KS se podle mě od TOPky bude distancovat, pokud bude prezidentem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 21:50
@Michelangelo
@Michelangelo píše:
Určo bys neměla cvíčo zmeškat, to pro sebe uděláš mnohem líp :P :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
22.1.13 21:53
@kamillka2 píše:
@Michelangelo protože demokracie znamená rohodovat sám za sebe…je smutné že lidi volí někoho kdo uznává stalina s lennem…n hnus velebnosti..

tohle je věc, kterou jsem na českým národu nepochopila už v prvním kole :nevim: každej je otrávenej, každej chce změnu, ale kandidáti jsou spjatí z minulostí :nevim: :zed: jsme před světem národ šašků :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 21:55

@elanaa
Souhlas, že nejsme žádný reprezentativní vzorek. To jsem chvíli přemýšlela, zda nejsou Novinky, ale naštěstí jsem z diskuze zde usoudila, že ani snad ne tam :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 21:57
@teta 278 píše:
@Osmanka : Udělala bych z toho jednu diskusi. Takhle to vše nestíham dočítat :mrgreen:. Ale většinou to jsou stejné maminy.

Bych byla pro, ale to těžko tady hlasovat. Tak leda že se někdo přidá a někdo neřekne ne a zda s tím souhlasí na jiných diskuzích. Ani nevím, jak se to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.1.13 22:03
@Vendy31 píše:
Holky, neda mi to a zeptam se tech, ktere chteji volit Zemana… vam nevadi, ze v minulosti lhal a lze dal? Nechci se do nikoho navazet, jen kolem sebe nemam moc lidi, kteri by ho volili a zajima me, jak se k tomu stavi jeho zastanci. Prikladam par clanku, pokud nevite, co tim myslim

http://neviditelnypes.lidovky.cz/…olecnost.asp?…

http://respekt.ihned.cz/…oc-zeman-lze

http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…

No evidentně to asi lidem nevadí. Hlavně, že s ním bude sranda :zed:
:zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
22.1.13 22:03

@Osmanka taky nechápu, že už je tu 50 diskuzí a ještě žádná hlasovací anketa :lol: :mrgreen: do těch 50 diskuzí chodí ve skutečnosti 5 a půl maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
22.1.13 22:05
No tak diskuze na Novinkách. cz jsou proslulý, ať se to týká čehokoli, vůbec ne jen voleb. Když se chci nas.at, jdu tam a po přečtení vedoucího příspěvku mám vystaráno na zbytek dne :mrgreen:
@Osmanka píše:
@elanaa
Souhlas, že nejsme žádný reprezentativní vzorek. To jsem chvíli přemýšlela, zda nejsou Novinky, ale naštěstí jsem z diskuze zde usoudila, že ani snad ne tam :-).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.1.13 22:15
@Jindřiš píše:
a ti co volí K. S. tak jim nevadí jeho minulost? dnes jsem četla názor, že je K. S. představitel největšího vlastenectví a mně by zajímalo ke které zemi to vlastenectví cítí, ale určitě né k ČR

Já myslím, že vlastenec je. Osobně si vážím těchto činů: •v 70. a 80. letech jako předseda Mezinárodního helsinského výboru pro lidská práva neocenitelně přispěl k zániku komunistického bloku a komunistické diktatury •není zatížen komunistickou minulostí •jsou známi jeho pokrevní předci, je potomkem Přemyslovců a jeho pradědeček u Lipska porazil v Bitvě národů Napoleona •nestojí za ním prokazatelné korupční skandály

Pokud by podobné činy nebo třeba lepší skutky stály za Zemanem, budu ráda, když to sem někdo konečně dá. Ale bohužel se ke mě dostaly jen korupční skandály a lži… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
22.1.13 22:25

Tak pak se divím, že Bushovic familie byla zvolena 2× (starší i mladší), i když je prokazatelné, že za 2. světové války, než USA vstoupily do války, zásobovali fašistické Německo… Pchááá, největší demokracie světa nám to ukázala…

Zeman a jeho „obojaká“ rétorika je pro mě průšvihem na „entou“. Otec paní Theresy republiku řídit nebude a ona taky ne. Naopak si myslím, že její morální kodex je tak vysoký, že nebude to „prezidentování“ veřejně prožívat, protože ví, co dokážou „lidové masy“. Pro mě je důležité, aby mi někdo řekl pravdu, pak jsem schopná tolerovat těžké období, které nás, jako „obyčejný lid“, čeká. Ale ne, že pan Z řekne půl pravdy, tu méně důležitou, náležitě ji nafoukne, aby se lidé dívali jinam, než tam, kde je ta druhá, důležitější část pravdy. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová