Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamillka2 píše: @tumpach? ja se z toho zblázním…jsem daňovej poplatník (živitel státu) proč myslíš žš se musí zvyšovat daně?::: proč já budu hlasovat sama sobě pro zvýšení daní? proč… protože zemanovci a spol rozkradli co se dalo a tak se musí zvyšovat daně!!! logick a jasné ještě nějakej blbej dotaz…a kdyby si četla zeman by je rád zvýšil na 25%
no nečtu všechno, ale taky vím že scharnzebereg chce euro, al e já nioho envolím, tak nevím, proč se do mě nevážíte, ja vím, že všichni jsou draška a on nám se ten kaja taky vybarví, počkejme si na to
,
Příspěvek upraven 22.01.13 v 19:55
@tumpach zemanovo spoz navrhuje daně až 25% a chce snížit sociální dávky
@Lenka002 píše:
@tumpach Zeman je taky pro euro.
bezva super, takže jeden lže víc nž ten druhej, co píšou pčed dvoumi měsíci není dnes že
![]()
Holky,
každá můžete mít jiný názor.
Tak se prosím nehádejte.
Nebo mi připadá že u některích to tam směruje.
@tumpach děláš si srandu?
moc věříš kdejakému předvolebnímu kváku viď.. ale jinak politiku a zprávy nesleduješ evidentně.
Před lety si představoval zeman přijetí eura v roce 2015-2017, dneska aktuálně v horizontu 5-10 let. Problém je jen v tom, že nesplňujeme zatím stále podmínky pro přijetí. Doplň si informace. Zeman to naposled říkal v tv duelu před týdnem, který si asi taky neviděla.
@kaminky: jediné v čem v s ním souhlasím je snížení soc. dávek těm co nemakají několik let, ti co využívají jen stát, těm co jen rodí a hovno dělaj…a když už platím daně jak blázen ať to jde na lidi nemocné, invalidy, na důchody těm co makali celej život, maminkám samoživitelkám (ale ná 15 let)…(né těm co makali půl roku)…to je jediné těmto lidem bych nakopala prdel a nic bych jim nedala
@tumpach jo přesně tak. Lže, aby tě utáh na vařenou nudli (euro, daně) a získal tak tvůj hlas (do toho patří i ty lži o haagu)
@kaminky píše:
@tumpach děláš si srandu?![]()
![]()
![]()
moc věříš kdejakému předvolebnímu kváku viď.. ale jinak politiku a zprávy nesleduješ evidentně.
Před lety si představoval zeman přijetí eura v roce 2015-2017, dneska aktuálně v horizontu 5-10 let. Problém je jen v tom, že nesplňujeme zatím stále podmínky pro přijetí. Doplň si informace. Zeman to naposled říkal v tv duelu před týdnem, který si asi taky neviděla.
hele pormin, vidéím těch zpráv xxx a letmo, mám jiné starosti, než debilí politiky, dámy loučím se a jdu pryč, děůat něco asi užitečnějšího, než dizkutovat blbosti tady stejně mi toho moc nevyřešíme ![]()
@kamillka2 to je jedno, je to mimo téma o výrocích. to já jen na konto toho, že chce nízký daně a chudým dávat a vůbec je to kouzelnej dědeček, co zvládne světovou krizi kouzelnou hůlčičkou.
@tumpach píše:
suer víš co, mě je to jedno v pdostatě, ažý nebdue mít co žrát, rptože milej kajíček da daně na 20procent tak s e holky nedivte, už tzed nas kaja přivedl na mizinu
tak si mila zlata precti volebni program strany Zemana, ten chce zvysit dane na 24%
@tumpach jasně, já to beru. Máš pravdu. A o to jsou ty lži horší, protože co ti mají co takhle lhát a dělat z tebe vola, že jo.
@kaminky : no jasné třeba má nějakej tajnej fond…:-) já tomu i věřím po tom všem co si nakradl…
![]()
@Hanka1 píše:
tak si mila zlata precti volebni program strany Zemana, ten chce zvysit dane na 24%
hod mi sem kdyžtak link nemám čas to hledat