Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@suwari píše:
Kdyby byl takový buran, tak by se asi nedostal do 2.kola prezidentských voleb.
Burana si představuju teda jinak..
i buran se muze dostat do 2.kola prezidentskych voleb a i buran muze byt premierem
@suwari : ježiši kriste…vy neslyšíte jak pořád někoho uráží když je v koncích? o jeho výrocích nemluvě!!! jak si ve svém postavení může dovolit takto mluvit…chlap v jeho pozici musí být připraven na ledacos a ně hned někomu nadávat do zdegenerovanejch blbů a uražet půlku republiky a nebo protikandidáta… to dělaj žensky někde na lavičce u pískoviště…(některé
)je buran chová se arogantně…
@Taminka píše:
Neprocitala jsem, clanek jsem cetla a muj nazor je stale stejny..je to buran. Bohuzel si ho preje za prezidenta polovina naroda..
Politiku nesleduji, neni tam co sledovat
A co me u Zemana jeste hodne vadi je to, jak furt vsude mluvi o sve dceri..nema zenu a syna?![]()
Syn je z prvního manželství a se svou ženou údajně nežije. Dokonce v debatě, když se ho moderátor ptal na jeho ženu, odpověděl, že byla u voleb a volit znova půjde - jeho. Takže odpověď zase úplně stočil. Nechápu, proč neřekne na rovinu, že s ní nežije..
.
Jinak z hlášky překvapená nejsem, řekla bych, že je pro něj typická.
No, pre mňa je jeho výrok o znásilňovaní ako o výhode „zemanov“ ďaleko nielen za hranicou buranstva. Toto by si človek vo verejnej funkcii nemal za žiadnych okolností dovoliť vysloviť (hlavne keď sám má dcéru). A ak áno, mal by sa verejne ospravedlniť a navrhnúť svoje odstúpenie.
Mě to nepřekvapuje, mohlo to být i horší, asi se zrovna krotil ![]()
@Lama Lama píše:
Typický Zeman. Je to buranský, ale vtipný.
Počkej, to ti jako fakt přijde vtipný, když někoho nazve zdegenerovancem?
Že ne? ![]()
Jeden lepší jak druhej…ale rohdně je lepší jak Karel. Copak by měla mít ČR první dámu, která neumí ani česky??No to by byl teda gol ![]()
@suwari píše:
Kdyby byl takový buran, tak by se asi nedostal do 2.kola prezidentských voleb.
Burana si představuju teda jinak..
ale dostal …
@Hanka1 píše:
i buran se muze dostat do 2.kola prezidentskych voleb a i buran muze byt premierem
presne tak ![]()
@kamillka2 naprosto souhlasim..
@Kallkapa jj ja jsem to prece pochopila, jen jak jsem psala, me prekvapovalo, jak furt mele jen o te holce.
@Crystal87 píše:
Jeden lepší jak druhej…ale rohdně je lepší jak Karel. Copak by měla mít ČR první dámu, která neumí ani česky??No to by byl teda gol
První dáma stejně nic nemluví, takže je to fuk. Nebo Livie snad někdy něco pískla? Ta nebyla ani na okrasu… ![]()
@Crystal87 píše:
Jeden lepší jak druhej…ale rohdně je lepší jak Karel. Copak by měla mít ČR první dámu, která neumí ani česky??No to by byl teda gol
no a gol bude kdyz bude prvni dama odbarvena vosumnactka ![]()
neboj kdyz se Schwanzenbergova naucila svahilsky, nauci se i cesky a na rozdil od Livie nebude vysedavat v dozorcich radach
a mimochodem co tu ma prvni dama za funkci nebo poslani? A to ze umi nekolika cizima jazykama je pro reprezentaci v zahranici daleko lepsi nez kdakat cesky
@Taminka píše:@Kallkapa jj ja jsem to prece pochopila, jen jak jsem psala, me prekvapovalo, jak furt mele jen o te holce.
Já vím, jak si to myslela.. Já to myslela tak, že mu za to synek asi nestojí aby o něm mluvil, když je z prvního manželství
. Chce nejspíš vzbudit dojem dokonalé rodinky (žádná bývalá žena a první syn) jen načančaná dceruška. Manželka se podle mě neukazuje na veřejnosti, aby nemusela lhát. On to vždycky nějak obkecá, ona na takové bulíkování asi není zařízená.. ![]()
Livia je do dnes Slovenka..ceske obcanstvi nema… Manzelka TGM byla americanka…cesky se naucila..Theresa S. mluvi 5ti jazyky, tak proc by se nenaucila cesky!!! Takze podle manzelky bych prezidenta opravdu nevolila… To neni argument…
Livia je do dnes Slovenka..ceske obcanstvi nema… Manzelka TGM byla americanka…cesky se naucila..Theresa S. mluvi 5ti jazyky, tak proc by se nenaucila cesky!!! Takze podle manzelky bych prezidenta opravdu nevolila… To neni argument…
Holky, myslím si, že zeman je menší zlo než karel. TEn Karel ten má jiný mouchy, taktže asi takto, ale volit nebudu nikoho.