Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
22.1.13 18:57
@Hanka1 píše:
ja v to taky pekne doufam, ze nevyhraje. Ale bohuzel me pesimisticke ja si mysli, ze jo… :zed:

taky tak..ale porad doufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.1.13 18:57
@Taminka píše:
Neprocitala jsem, clanek jsem cetla a muj nazor je stale stejny..je to buran. Bohuzel si ho preje za prezidenta polovina naroda..
Politiku nesleduji, neni tam co sledovat :nevim:
A co me u Zemana jeste hodne vadi je to, jak furt vsude mluvi o sve dceri..nema zenu a syna? :think: :think:

syna ma z prvniho manzelstvi a je to lekar, zenu ma vyrazne mladsi.

• Citovat
  • Upravit
18305
22.1.13 18:58

A jéje, tady se pere špinavé prádlo…
Tak svůj názor přidávat nebudu, jen si dovolím trochu méně známých faktů. Tak především - sami Němci nepovažovali Rakušany za árijce. Takže těžko mohli někomu takovému svěřit cokoli důležitějšího. Je známý třeba výrok Reinharda Heydricha: „Sudetští Němci - a počítám k nim i Rakušany - jsou podle mého rasově méněcenní. Nepovažoval bych je za čistou árijskou krev.“ Od syna drobného živnostníčka z Halle to zní zvláštně, ale holt se dral nahoru za každou cenu…
Dál: minimálně polovina bojových jednotek SS plnila v Hitlerově Třetí říši stejnou úlohu, jakou v historii ozbrojených sil Francie hraje cizinecká legie. Detaily nechci rozebírat, jen připomenu třeba estonskou 20. divizi SS (která skončila v květnu 1945 u Mělníka) nebo českou „Svatováclavskou rotu“, která se formovala v lázních Čeperka (a to jsme prý byli taky rasově méněcenní… :roll: )
Za třetí - prohlášení o jednotkách SS jako zločinecké organizaci opsali soudruzi doslova ze závěrečné řeči hlavního žalobce, generála Romana Ruděnka, u norimberského válečného tribunálu. Formulovali ho sice angličtí a američtí právníci, ale našim bývlým mocipánům se znamenitě hodilo do jejich ideologických kšeftů. A my ho, jak vidno, ochotně papouškujeme dodnes.

Takže tchána K. S. bych v těchto souvislostech vůbec nevytahoval, je to účelové a bez vztahu k tématu.
Toť můj „jakoby názor“, myslete si o mně co chcete. Jdu dělat něco pro svou obživu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.1.13 18:59
@Michelangelo píše:
Lháře a zloděje, jsme posledních 10 let na hradě měli :poblion: Chci změnu, proto budu volit člověka, kterého Klaus nemá rád :jazyk: VOLÍM KARLA :srdce:

tak tak :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.1.13 19:00
@Hanka1 píše:
syna ma z prvniho manzelstvi a je to lekar, zenu ma vyrazne mladsi.

jo ja to vim..jsem to myslela tak, ze furt mluvi, aby se za neho jeho dcera nemusela stydet…dela, jako kdyby mel jen tu dceru..
Ale vim, ze dcerka nekde prohlasila, ze rada zastoupi prvni damu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
22.1.13 19:02

Tady to zase jede. tak nezbývá než to odlehčit ;)

nejvíc jasno má v prezidentstké volbě náš starší - 2,5letý Jenda:

„Jeníčku, víš, kdo je na tom plakátu?“
„To je Karel… Gott.“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
22.1.13 19:02

Bože, to je teda úroveň vyjadřování! 8o
Fascinuje mě, jak se lidé rozdělili na dvě skupiny, podle toho, koho chtějí volit. Většina lidí, které znám, raději volí Karla a úplně hnusně nadávají na Zemana.
Já budu volit Zemana. I když mi Karel není sympatický, tk bych se nesnížila na úroveň poslední hospodské cenové skupiny a takhle hnusně ho urážela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.1.13 19:05
@chelsea001 píše:
Nejhorší je, že stejně ty volby vyhraje :roll:

no to snad nee :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.1.13 19:05
@suwari píše:
Bože, to je teda úroveň vyjadřování! 8o

to, ze nekdo o nekom napise, ze je buran, je nejaka spatna uroven? Snad je svoboda slova a kazdy si muze napsat, co si mysli, nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.1.13 19:06
@helenkka píše:
Tak ona manželka vůbec nechce vystupovat na veřejnosti, takže se s ním ukazuje dcera. Tak zřejmě proto mluvívá o ní…

jj rikala jeho zena, ze na verejnosti vystupovat nechce..no ale i tak..ale je to jeho vec, ze ;) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.1.13 19:06

@MegK Nemám proti Zemanovi nic, ale tenhle výrok je opravdu mimo mísu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.1.13 19:07
@marye píše:
Tady to zase jede. tak nezbývá než to odlehčit ;)

„To je Karel… Gott.“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
22.1.13 19:08
@marye píše:
Tady to zase jede. tak nezbývá než to odlehčit ;)

„To je Karel… Gott.“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jenicek to rozstipl :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1147
22.1.13 19:14
@Taminka píše:
to, ze nekdo o nekom napise, ze je buran, je nejaka spatna uroven? Snad je svoboda slova a kazdy si muze napsat, co si mysli, nebo ne???

Kdyby byl takový buran, tak by se asi nedostal do 2.kola prezidentských voleb.
Burana si představuju teda jinak.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
22.1.13 19:14

…oba dva tito kandidati pro me nemyslitelny…tak snad za 4 roky bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...