Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, tak dneska mi došel pohled s MZ..body proč bych ho měla volit…no něco úplně mimo, něco na co mám já opačný názor a něco vyloženě jako protiklad KS..no tak to jako sorry…fakt mě nepřesvědčil.
Bylo tam školné (já bych souhlasila, za urč. podmínek, asi jako KS), restituce (referendum v takové otázce, v níž se orientují jen odborníci je hovadina a populismus), že je Čech jak poleno, že by snížil dph na základní potraviny a léky (no ale v programu mají že zbytek by klidně zvýšili)..že by nikdy neudělal amnestii( KS je taky proti, rozhodně by to neudělal v takovém rozsahu..já sama nemám nic proti amnesitii prezidenta, pokud by šlo např. o neúmyslné trestné činy)
přijde mi že je děsně úlisný, má pocit, že lidé mají krátkou paměť a taky mě štve ta jeho dcera, jak ji všude cpe, do každého spotu.
Osobně mám i dojem, že by ho tento post hodně vyhnal nahoru, už taik si o sobě myslí dost, nemylsím že by to ustál s čistým štítem..u KS pocit kariérismu nemám..to by byl profesionál na svém místě.
@elanaa
@Wiolla
jestli myslite Klause tak kousek od nas tu leta opravuji prekrasny zamecek a porad kazdy dumal pro co na co a ono pro pana Klause za jeho zasluhy. Moc pekne mistecko, jeden by pohledal.Pry tam bude jenom pracovat, ale to ja tam teda pujdu delat uklizecku, takove mistecko k nezaplaceni.
@kaminky píše:
http://www.impuls.cz/…cnost/234540http://www.impuls.cz/…ketou/234538
Tak jsem přelouskala ten rozhovor s KS. Jsem spokojena s jeho stylem i obsahem. ![]()
Jsem zvědavá na dnešní rozhovor s MZ. Poslouchat ho nebudu, přečtu si ho také zítra. Bohužel už dopředu vím, že se nedočkám jasných a stručných odpovědí. ![]()
@panenka87 píše:
Oba jsou srandovníhttp://www.youtube.com/watch?…
Já jsem si málem krůpla…
a vzbudila jsem si dítě.
Asi nejznámějším poradcem Jana Fischera byl kardiolog Jan Pirk… Dodal, že on sám má také výhrady k oběma postoupivším kandidátům, na rozdíl od Fischera prý ale menší vůči Schwarzenbergovi.
„U něj mám jednu trošku veselou výhradu: Měl by být o deset let mladší,“ poznamenal známý lékař. Naopak vůči expremiérovi Zemanovi je jeho nejzásadnější výhrada jiného rázu. „On rád dělá vtipy a humor, kterým ponižuje ostatní lidi, to se mi strašně nelíbí, to není můj styl,“ uzavřel Pirk.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
90. léta - privatizace, tunely, rozkrádání majetku, soudy, odsouzení
1997 - konec Klause po jeho návratu ze Sarajeva, byl silně nepopulární on i ODS
Volby vyhrává ČSSD. Úleva.
1998 - opoziční smlouva mezi ČSSD a ODS (opoziční od slova opozice ke koalici) a Klaus je zpět - výsměch všem. Začíná být nepopulární i Zeman a to extrémně. (Strany obecně v těchto letech procházejí rozvratem, zakládají se různé Unie Svobody atd., jejich členové již odmítají být v ČSSD nebo ODS). ČSSD ztrácí podporu voličů. Zeman odchází na Vysočinu, čímž mj. straně uleví.
Do prezidentské funkce je paradoxně protlačen Klaus.
Zeman se pokouší několikrát vrátit, zakládá SPOZ, ta se však se 4% podporou voličů do parlamentu nedostává. Není zcela nečinný, jeden příklad za všechny: roku 2011 se účastní mezinárodní návštěvy ruského prezidenta).
Po 10 letech v prezidentské funkci Klaus uděluje amnestii a milost se dostává lidem spojených s kauzami 90. let.
Klaus i celá jeho rodina se silně staví na stranu kandidáta Zemana. Není to o hymně a euru.
Příspěvek upraven 22.01.13 v 15:43
Mno, hypoteticky si představme, že jsme postaveni do situace, kdy nám je nějakých jedenáct dvanáct let, máme den na to, abychom se rozloučili se vším, s čím jsme rostli, co jsme znali a milovali…
Ten den berme s nadsázkou, pak, protože rodiče nesouhlasí s něčím, co se děje „doma“, musí hledat jiné „doma“. Neptají se mě, dítěte, rozhodují oni. Když se rozhodnou špatně, tatínek skončí na doživotí jako politický, děti nepůjdou studovat a skončí při nejlepším v kotelně, v horším případě se na ně zapomene (nedostanou práci, takže jsou vyřízení).
Podle mě nesvědčí o lásce k vlasti to, že sklapnu a budu zticha, ale to, že najdu jiné „doma“, naučím se všemu, co zvládnu a pak, byť z ciziny, budu pomáhat.
Jinak mi asi vynechává paměť, pan Z uvádí, že byl vyloučen z komunistické strany, ale nepamatuji se, že by byl nějak perzekuován… Pracoval ve svém oboru, na špičkovém pracovišti…
Hele co má naše potencionální první dáma v jídelně za pěkný obrázek http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/…hajluje.aspx
@Bersaba
máš pravdu, je to nakonec jedno. Jen můj názor a ne názor žádných známých lidí. ani politiků, ani umělců. Tak se na mě kvůli tomu nezlob
Už psát nic dál nebudu, protože nemám co víc říct
Tak jsem to krouhla, aby to nebylo tak moc přepálený ![]()
Ještě jsem o tom přemýšlela…
já se přiznám, zcela obecně, že mě protikandidát obtěžuje pouze do té míry, do které si jeho existenci připustím. Mně se nezdá kampaň ani jednoho z nich nijak extra viditelná, otravná, obtěžující, všudypřítomná. Kdybych nechtěla, tak na diskuze na Emiminu tomuto tématu věnované nelezu (ostatně všimni si, kolik nás tu je, stabilně přispívajících, 10? 15?, kde je zbytek uživatelek), na FB nemusím mít olajkovaného žádného kandidáta a pak mě tam neotravujou ani jeho spamy (já jednoho mám, toho svého, ale ten mě tudíž neobtěžuje)-jo, občas tam blikne reklama zaplacená, ale tak na to jsme zvyklí a jestli mi tam skáče Kníže s čírem nebo podprsenky Astratex, to je mi fuk…no a pak zbývá rádio a televize a to si taky mohu odpustit. Ještě leda ty Karlovy „hospody“, to uznávám, že může protivoliče otravovat, ale zas jsem-li někde štamgastem, tak prostě večírek s Karlem projednou oželím a jdu na pívo vedle, no.
takže vlastně nemůžu říct, že jeden z kandidátů tlačí. Já, být nerozhodnutý volič, tak jediné, nač dám, jsou debaty těch dvou. Žádný jiný styl kampaně pro mne není relevantní, pouze diskuze face to face, ve kterých se odkopou a vyleze na povrch spíš, jací opravdu jsou.@eumedon píše:
No… přepálená volební kampaň je volební kampaň přehnaná. To je takovéto tlačení na pilu: Čív víc tlačíte, tím hůř to jde. Prohrává ten, kdo tlačí (od určité intenzity).Takže bych netlačil. Já osobně teda netlačím a nebudu volit toho, kdo nadmíru tlačí.
@terinka4444 píše:
Hele co má naše potencionální první dáma v jídelně za pěkný obrázek http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/…hajluje.aspx