Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wiolla ajo, máš pravdu. Když asi nehrozí, že by ho zvaly světové univerzity, tak se zařídí pro sebe sám. Však proč ne, lepší než nedělat nic.
@eumedon píše:
Takhle vážené dámy a vážení přítomní pánové: Slyšeli jste už někdy pojem „přepálená kampaň“ nebo „přepálení volební kampaně“?
Nevím, a?
@marye píše:
Tak sem přidám názor i z druhé strany, s kterým se v mnohém shoduji
http://brichacek.blog.idnes.cz/…-23-let.html
Mám na Zemana hodně podobné vzpomínky jako autor, dokonce jsem také coby dítě z čistě ódéesácké rodiny prošla podobným názorovým zvratem jako on.
Díky, je dobré vědět, že to někdo vnímá stejně. Zatím jsem si tu připadala poněkud… osaměle. ![]()
No… přepálená volební kampaň je volební kampaň přehnaná. To je takovéto tlačení na pilu: Čív víc tlačíte, tím hůř to jde. Prohrává ten, kdo tlačí (od určité intenzity).
Takže bych netlačil. Já osobně teda netlačím a nebudu volit toho, kdo nadmíru tlačí.
@Wiolla píše:
Já myslím, že VK se „odstřelil“ tou amnestií. To už neokecá…
Možná se budeš divit, co všechno je v Česku možné.
@eumedon píše:
No… přepálená volební kampaň je volební kampaň přehnaná. To je takovéto tlačení na pilu: Čív víc tlačíte, tím hůř to jde. Prohrává ten, kdo tlačí (od určité intenzity).Takže bych netlačil. Já osobně teda netlačím a nebudu volit toho, kdo nadmíru tlačí.
Jé a já myslela, že v tom bude nějaký zádrhel či vtip. Takže nebudeš volit? Nepřijde mi, že by někdo měl menší kampaň
. To je otázka, koho preferuješ a pak máš pocit, že toho druhého je všude víc.
Příspěvek upraven 22.01.13 v 12:47
@eumedon píše:
Takže bych netlačil. Já osobně teda netlačím a nebudu volit toho, kdo nadmíru tlačí.
Zrovna přemýšlím, co na mě působí hůř. Negativní kampaň MZ nebo „tlačící“ kampaň KS? A zase je to fifty fifty… ![]()
A mě je jedno, jestli a co na mě někdo tlačí nebo netlačí…budu volit toho, o kom jsem přesvědčená, že je lepší ![]()
ok, mám výhodu, můj kandidát z 1. kola je i v kole 2. Ale být nerozhodná, tak stejně přemýšlím o nich jako o osobnostech, projevu, (navenek ukazovaných) vlastnostech a náladách, které ve mě vyvolávají. Nic víc, nic míň. Volit pro mne horšího proto, že není tlačen, to bych si nemohla udělat ![]()
@Bersaba píše:
Mám na Zemana hodně podobné vzpomínky jako autor, dokonce jsem také coby dítě z čistě ódéesácké rodiny prošla podobným názorovým zvratem jako on.
Díky, je dobré vědět, že to někdo vnímá stejně. Zatím jsem si tu připadala poněkud… osaměle.
díky bohu za tebe
![]()
@Osmanka píše:
Jé a já myslela, že v tom bude nějaký zádrhel či vtip. Takže nebudeš volit? Nepřijde mi, že by někdo měl menší kampaň. To je otázka, koho preferuješ a pak máš pocit, že toho druhého je všude víc.Příspěvek upraven 22.01.13 v 12:47
No, budu volit, samozřejmě! Toho, kdo míň tlačí na pilu!
V mém okolí to vypadá tak, že se ani nevolí mezi KS a MZ, ale pro nebo proti KS ![]()
@marye
Tak u nás zase proti MZ
. V prvním kole jsem volila kdo má větší šanci proti kombinaci MZ a Fisherovi, už zbyl jen ten MZ. Kdyby neměl MZ tak na vrch v preferencích s Fisherem, tak volím jinak.
http://www.impuls.cz/…stkem/234511
Dienstbier na rádiu Impuls
Vracím se o pár stran nazpět - původně jsem volila někoho jiného a i přes nějaké předpoklady, klady, zápory atd. jdu a vhazuji neplatný hlas. No a když připadne sníh, tak se stejně nevyhrabu a volit nejdu
Po určitých zjištěních budeme všichni rádi, že ty 4 roky nějak přežijeme…
![]()