Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
22.1.13 11:29

@marye
pekny blabol, je videt ze pan se v politice nevyzna a jen utoci. viz finalni zaver.
Schw je v politickem deni CR od sametove revoluce, jen to tak nerve vsem do hlavy jak Zeman, ktery miluje okatou popularitu a kamery.
No a pak se rozhodujte, kdyz jsou vsude takove kecy. :cert:
Nechapu kdo takove clanky uverejnuje, je to ostuda pro web. Aspon tam meli napsat ze je to osbni nazor toho cloveka a neodpovida realite. Prosim zjistete si pozadi p. Schw.. Vdeci mu za sve hodne jiz pan Havel a tim samo cela nase zeme. Cimz nic proti Zemanovi, ale clanek je naprosto lzivy.

take uz neco pamatuji
Skoda kdyby nam tu ti v clanku zminovani pani nerozprodali republiku do zahranici a vsechny schopne podniky nevydali na pospas, jak by jsme se tu meli lepe. Ted uz jen muzeme spolehat ze k nam bude svet otevreny a my tu v te nasi kotline drive nevymreme nebo se nam brzo vrati fronty na banany. Ted tu nastesti mame akorat tu druhou jakost, ikdyz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 11:40

@kaminky
Někdo mi říkal, že jedna strana si do novinek platí lidi, aby dávali komentáře. Nevím, co je na tom pravdy. Je pravda, že jsem tam v životě nezkoušela nic přidat, protože mi to tam přijde ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 11:41

@Denisa56
Souhlas, taky na facebook nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 11:46

Teď jsem slyšela zajímavý vtip - a jéje, teď se někoho dotknu :-) - za to se omlouvám, říkali ho na Impulsu.

KS volí lidi na sociálních sítích
MZ volí lidi na sociálních dávkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
22.1.13 11:46
Souhlasím. Já se taky obávám, že, ač to zřejmě dopadne těsně, tak se jazýček vah přikloní na stranu MZ. V podstatě pro nás, co bychom rádi změnu, tak se nestane nic jiného, než že změna nebude…to se dá přežít. Zas se budeme za prezidenta stydět, ťukat si na čelo co kde komu řekl, koho urazil, na koho se urazil…ale nic víc. Rusko přežilo Jelcina, Itálie má svého Berlusconiho, tak my jim to naservírujem tuplovaně a po (aspoň naoko blazeovaném) Klausovi tam strčíme opravdového zemitého Čecha. A na to jsme posledních 10 let už zvyklí, tak co. Akorát jestli si dotáhne na premiérské křeslo VK (i tento názor jsem zaslechla od nějakého politologa, bohužel nemůžu citovat, ale to je jedno, stejně je to jen spekulace a může a nemusí být), tak budem mít o čem mluvit ještě víc. Ale pro jeho modré oči ho ten tatíček Václav určitě najednou nepodporuje.
@Osmanka píše:
@Anie22
Abys nebyla překvapená :-(.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
22.1.13 11:54

@Osmanka je to ubohé a ty komentáře jsou škvár s velým Š. Je to neobjektivní a uzavřená skupina. (s fb jsem to myslela poněkud jinak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
22.1.13 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 12:11

@kaminky
Jasně. Já na FB nechodím spíš z důvodu nedostatku času :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
22.1.13 12:18
@kaminky píše:
Moje důvody pro volbu
@marye @Denisa56 tak já tohle třeba vidím jinak s tím fanatismem. A to hned řeknu proč. Při první volbě jsem měla Zemana hned po Schwarzenbergovi a Dienstbierovi, neb ostatní byli nevolitelní (jeden modrej, druhá pachatelka dobra.. no comment). Na Sobotku se nějak zapomnělo, ten jako kdyby nebyl. Jenže po 1. kole se to zvrhlo v to, že se pořád říkalo, jak je Schw. pro eu a pro euro a Zeman proti, což je přece blábol. Takže se to muselo vysvětlovat. Všechny ty kydy o tom, že Zeman ovlivní daně atd. V principu je to stejné, jako by tady všichni voliči Schw. opakovaně několikrát za den tvrdili, že Zeman je bolševik a chce snížit sociální dávky a chce se paktovat s Čínou a když se stane prezidentem, tak přitáhne zpátky do vlády Grosse a jeho příbuzný z 5. kolene podporoval Stalina a že jeho žena je někde zalezlá a bůhví co je zač. To jsou žvásty, co se tu od začátku vyvracejí. A pak se to úplně mylně vyloží jako fanatismus pro někoho. Jenže je to jen vysvětlování totálních blábolů. A výsledek je co??? Výsledek je, že se pozitivně a negativně mluví o Schw a o Zemanovi se nemluví vůbec!!! Ani tak ani onak. Tak jsem sem dala pár obrázků. A co jsem hned byla pro někoho? No přece ze štábu. Taková chujovina :zed: Myslím, že jeden obrázek nebo citace je snazší, než milion keců o ho. ně. A jak jsem si zpočátku Zemana připouštěla, tak po tom, co předvedl za stoku a po tom, co se prokázalo, že lže a manipuluje se svými voliči a po tom, co se ukázalo, že je evidentní, proč se asi tak paktuje s Klausem, tak díky, ale já tu skupinu skutečných lumpů nechci!! Ne domnělých jakýchsi Schwarzenbergů. Tak otec manželky Schw. byl lump. Ale ona se proti němu postavila. A otec schw. je vlastenec. Já řeším schw. a zemana teď! A zeman s klausem urážejí svými výroky emigranty, menšiny, lidi s nečeským příjmením, smíšené svazky atd. Urážejí všechny lidi s vrozenou vadou. Kde je Uhl a jeho řeči o xenofobii? zeman si dá klidně na stránky blog člověka, který jednak není žádnou osobností ani autoritou ani nikým důležitým. Je to jen pisálek, zato je to ULTRApravicový antisemita!!! Je to normální, aby si blog antisemity dával na web kandidát na prezidenta za účelem dezinformace svých voličů? Začala jsem být ostře proti Zemanovi a může si za to sám. Žádnou kampaň Schw. jsem nesledovala a řešila jsem si v poklidu těhoteství. Ani diskuze. To až po 1.kole. Zeman se shodil úplně sám v debatních pořadech a že je lump, tak to si pamatuju. Vždyť ho před lety nikdo nechtěl. On i Klaus byli extrémně nepopulární. A teď těží z toho, že přece byl na Vysočině, on nic on muzikant. Skuteční lumpové, kteří škodí naší zemi nejsou nějací Schwarzenbergové. Ale je to banda kolem Zemana s Klausem už 20 let. Privatizací počínaje, přes šloufy atd., grosse a další ministry stíhané za kde co. A voličům házejí blbosti o dekretech, daních, manželkách.. aby se o to jak hovádka hádali a přitom podstata je úplně někde jinde. Zeman je porevoluční problémová minulost a Schwarzenberg je Západ, ten který jsme tady vždy chtěli. :idea: Důkazem budiž sprosté chování, prokázané lži, urážky, neustálé dezinformace voličů - vždyť včera bylo v TV ve zprávách, že celá ta bublina kolem dekretů a sudeťáků byla další dezinformace a sám vždy tvrdil úplně to samé co Schw. a tak je to s daněmi, eurem a vším ostatním). Už si v politice užili Klaus se Zemanem snad dost a dost. I Dienstbier a další ČSSD mluví na plnou pusu o tom, že Zeman je napojen na šmejdy. Říkají to novinám, televizi, mají to vyvěšené na stránkách ČSSD. Špidla říkal to samé i před 10 lety a teď to znovu opakuje. A to je důvod, proč chci Schwarzenberga (špínu nekydá a má úroveň a reprezentuje nás několik let v zahraničí, má zkušenosti a nadhled, moudrost, rozhled) a zároveň důvod, proč je pro mě Zeman naprosto nevolitelný. A to je i důvod, proč už neberu jako věrohodný zdroj nějaké nablblé blogy.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
KONEČNĚ NAPSAL NĚKDO PRAVDU, LOGICKY A POLOPATĚ :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.1.13 12:18
@elanaa píše: …Akorát jestli si dotáhne na premiérské křeslo VK (i tento názor jsem zaslechla od nějakého politologa, bohužel nemůžu citovat, ale to je jedno, stejně je to jen spekulace a může a nemusí být), tak budem mít o čem mluvit ještě víc. Ale pro jeho modré oči ho ten tatíček Václav určitě najednou nepodporuje…

Já myslím, že VK se „odstřelil“ tou amnestií. To už neokecá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
22.1.13 12:19

@Osmanka já na něj nechodím, protože mi to tam nesedí, jak se hned na člověka lepí jména lidí a je to tam pro mě velmi nepřehledné. Profil tam sice mám už dýl, ale ani jsem na něj nemohla najít heslo.. :nevim: vůbec mi FB nic neříká a profil jsem si tam založila jen proto, že se o FB furt kecalo všude a já nechápala, co z toho všichni dělaj. No a nechápu to dodnes.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
22.1.13 12:21
No, snad jo. Stejně jsem zvědavá, kam se teď poděje, státník jeden ušatej :roll:
@Wiolla píše:
Já myslím, že VK se „odstřelil“ tou amnestií. To už neokecá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
22.1.13 12:27

Takhle vážené dámy a vážení přítomní pánové: Slyšeli jste už někdy pojem „přepálená kampaň“ nebo „přepálení volební kampaně“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.1.13 12:28

@elanaa Psalo se něco o tom jeho think tank institutu či co. Ale kdo ví, co má pro nás vymyšlené za překvápko. Pochybuji, že by to panu Velikému stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 12:29

@kaminky
Byla jsem tam jednou, taky jsem si udělala profil, přišlo mi to o ničem. Neviděla jsem po hodině koukání na to v tom žádný zázrak. A tím jsem asi skončila a nemám čas to tam loupat a číst haldy lidí. Pak to po mě chtělo nějaké osobní údaje a tím jsem to zavrhla totál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová