Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje důvody pro volbu
@marye @Denisa56 tak já tohle třeba vidím jinak s tím fanatismem. A to hned řeknu proč. Při první volbě jsem měla Zemana hned po Schwarzenbergovi a Dienstbierovi, neb ostatní byli nevolitelní (jeden modrej, druhá pachatelka dobra.. no comment). Na Sobotku se nějak zapomnělo, ten jako kdyby nebyl. Jenže po 1. kole se to zvrhlo v to, že se pořád říkalo, jak je Schw. pro eu a pro euro a Zeman proti, což je přece blábol. Takže se to muselo vysvětlovat. Všechny ty kydy o tom, že Zeman ovlivní daně atd. V principu je to stejné, jako by tady všichni voliči Schw. opakovaně několikrát za den tvrdili, že Zeman je bolševik a chce snížit sociální dávky a chce se paktovat s Čínou a když se stane prezidentem, tak přitáhne zpátky do vlády Grosse a jeho příbuzný z 5. kolene podporoval Stalina a že jeho žena je někde zalezlá a bůhví co je zač. To jsou žvásty, co se tu od začátku vyvracejí. A pak se to úplně mylně vyloží jako fanatismus pro někoho. Jenže je to jen vysvětlování totálních blábolů. A výsledek je co??? Výsledek je, že se pozitivně a negativně mluví o Schw a o Zemanovi se nemluví vůbec!!! Ani tak ani onak. Tak jsem sem dala pár obrázků. A co jsem hned byla pro někoho? No přece ze štábu. Taková chujovina
Myslím, že jeden obrázek nebo citace je snazší, než milion keců o ho. ně. A jak jsem si zpočátku Zemana připouštěla, tak po tom, co předvedl za stoku a po tom, co se prokázalo, že lže a manipuluje se svými voliči a po tom, co se ukázalo, že je evidentní, proč se asi tak paktuje s Klausem, tak díky, ale já tu skupinu skutečných lumpů nechci!! Ne domnělých jakýchsi Schwarzenbergů. Tak otec manželky Schw. byl lump. Ale ona se proti němu postavila. A otec schw. je vlastenec. Já řeším schw. a zemana teď! A zeman s klausem urážejí svými výroky emigranty, menšiny, lidi s nečeským příjmením, smíšené svazky atd. Urážejí všechny lidi s vrozenou vadou. Kde je Uhl a jeho řeči o xenofobii? zeman si dá klidně na stránky blog člověka, který jednak není žádnou osobností ani autoritou ani nikým důležitým. Je to jen pisálek, zato je to ULTRApravicový antisemita!!! Je to normální, aby si blog antisemity dával na web kandidát na prezidenta za účelem dezinformace svých voličů? Začala jsem být ostře proti Zemanovi a může si za to sám. Žádnou kampaň Schw. jsem nesledovala a řešila jsem si v poklidu těhoteství. Ani diskuze. To až po 1.kole. Zeman se shodil úplně sám v debatních pořadech a že je lump, tak to si pamatuju. Vždyť ho před lety nikdo nechtěl. On i Klaus byli extrémně nepopulární. A teď těží z toho, že přece byl na Vysočině, on nic on muzikant. Skuteční lumpové, kteří škodí naší zemi nejsou nějací Schwarzenbergové. Ale je to banda kolem Zemana s Klausem už 20 let. Privatizací počínaje, přes šloufy atd., grosse a další ministry stíhané za kde co. A voličům házejí blbosti o dekretech, daních, manželkách.. aby se o to jak hovádka hádali a přitom podstata je úplně někde jinde. Zeman je porevoluční problémová minulost a Schwarzenberg je Západ, ten který jsme tady vždy chtěli.
Důkazem budiž sprosté chování, prokázané lži, urážky, neustálé dezinformace voličů - vždyť včera bylo v TV ve zprávách, že celá ta bublina kolem dekretů a sudeťáků byla další dezinformace a sám vždy tvrdil úplně to samé co Schw. a tak je to s daněmi, eurem a vším ostatním). Už si v politice užili Klaus se Zemanem snad dost a dost. I Dienstbier a další ČSSD mluví na plnou pusu o tom, že Zeman je napojen na šmejdy. Říkají to novinám, televizi, mají to vyvěšené na stránkách ČSSD. Špidla říkal to samé i před 10 lety a teď to znovu opakuje. A to je důvod, proč chci Schwarzenberga (špínu nekydá a má úroveň a reprezentuje nás několik let v zahraničí, má zkušenosti a nadhled, moudrost, rozhled) a zároveň důvod, proč je pro mě Zeman naprosto nevolitelný. A to je i důvod, proč už neberu jako věrohodný zdroj nějaké nablblé blogy.
@kaminky
to jsou tvoje důvody pro volbu. my dvě se nikdy nemůžeme shodnout. už jen proto, že pro mě jsou téměř všichni lepší než tihle dva a Fischerová je mi názorově nejbližší ![]()
@marye v pohodě
a přečetla sis to?
je to děsně dluhý
ale jestli ti oba přijdou hrozní, tak fakt radši bych na tvém místě hodila prázdnou obálku, jak radí i dienstbier. ![]()
Kdyby jen to…Obama je aspoň rozumnej člověk. Ale horší je, že se MZ dost nelichotivě vyjádřil i o islamistech…a tam je to teda už přes čáru, na ně musí být člověk fakt diplomat (pozor, neplést s řiťolezectvím). Ale banda, která jen čeká na záminku, aby mohla začít unášet turisty a krátit je v přímém televizním přenosu o hlavu, tak si jako tu záminku kecy českého prezidentíka moooc ráda přivlastní. Takže nejen, že před 80ti lety by byl Zeman nebezpečný, až by trousil kecy o Hitlerovi. Teď nám může být ta jeho nevymáchaná samolibá huba možná ještě nebezpečnější.
škoda, že např. TOTO se příliš nezdůrazňuje, to je podle mě pro volbu mnohem podstatnější, než jestli někdo je či není čistokrevný kocour (pardon, Čech), restutioval to či ono nebo zda má nebo nemá dvě brady.@Osmanka píše:
@marye
To jo, ale lepší aby usnul, než mluvil sprostě.Když už je musíme porovnat - prostě jeden z nich bude prezident. Co když se nazuje do vzhledu Obamy.
Příspěvek upraven 21.01.13 v 11:01
@Anie22 píše:
OD Jan Šimek: „Tak jsem se dnes dočetl, že ta paní, co jí Livie nechce za první dámu, pochází ze starého štýrského rodu, usedlého mimo jiné také na Moravě, že vystudovala lékařství na Vídeňské universitě a dále se věnovala vlastní praxi, zaměřené především na homeopatii. Po těžkém úrazu na lyžích v r. 1992 ochrnula od hlavy po celém těle a přesto se soustavnou rehabilitací opět rozchodila. Protože jí sychravé počasí zhoršovalo stav, odjela za kamarádkou do Keni a začala se věnovat ženám s ženskou obřízkou. Naučila se svahilsky, postavila pro ně nemocnici, sehnala odborníky a sama tam začala pracovat… Já myslím milá Livie, že narozdíl od vysedávání v dozorčích radách a hlazení dítek po hlavičkách je toto také bohulibá činnost a nová první dáma se určitě naučí i česky, když zvládla svahilštinu… A já budu pyšný, jakou tam mám šarmantní a moudrou představitelku. Nebo manželku představitele? Teď nevim, jak to napsat…“
Takže si, prosím vás, nejdříve o dotyčné něco zjistěte, než začnete někoho urážet. Zkrátka pan Schwarzenberg je tisíckrát lepší REPREZENTANT naší země, než nějakej Zeman, ze kterého už teď mají v cizině jen legraci!
Díky za info
Takových lidí by si člověk měl vážit..
@kaminky píše:
Díky za infoTakových lidí by si člověk měl vážit..
MĚL… to je to správné slovo ![]()
@marye píše:
@kaminky
to jsou tvoje důvody pro volbu. my dvě se nikdy nemůžeme shodnout. už jen proto, že pro mě jsou téměř všichni lepší než tihle dva a Fischerová je mi názorově nejbližší
Kdyby se každý, kdo volil v prvním kole jinak, měl ohánět, že jeho kandidát je mu názorově nejbližší, tak k těm volbám v druhém kole nepřijde skoro nikdo.
Taky tam nemám svého kandidáta, jsem postavena před situaci a prostě si zvolím. Nepíšu tu, že jsem tam chtěla jiného kandidáta - chtěla, ale prostě to nevyšlo. Druhé kolo je prostě uplně jiná situace a i v tom druhém kole by si člověk měl vybrat. Jeden z nich tam prostě sedět bude, žádná Táňa nepřijde.
Jsem normálně znechucená. Jak já byla ráda za přímou volbu a teď bych nejraději, aby si to parlament pěkně odvolil sám, protože pak by se ty volební b(l)itky odehrávaly v zákulisí PS a ne mě před očima.
V téhle situaci už pro mě cesta není. Po prvním kole už jsem byla na 99% rozhodnutá, koho volit v tom druhém, ale po posledních několika dnech, kdy se oba milí kandidáti tak pěkně odkopali, mám sto chutí raději jet na hory a na celou volbu se krajcvajc.
Proč se v české politice i něco tak důstojného, jako je prezidentský úřad (protože v něm jde podle mě především o důstojnost, reprezentaci a „výkladní skříň“ země), dokáže tak neuvěřitelně pohnojit? ![]()
@Bersaba píše:
Proč se v české politice i něco tak důstojného, jako je prezidentský úřad (protože v něm jde podle mě především o důstojnost, reprezentaci a „výkladní skříň“ země), dokáže tak neuvěřitelně pohnojit?
@krupkobrani píše:
@Denisa56
ano to jsme tu probirali, ze jsou oba stari pardalove prast jak uhod, spis tu reagujeme na to mnozstvi spiny co se tu vytahje na K., ale o Zemanovi se to nejak zameta pod rohozku a lide tem clankum veri, ikdyz vetsina jsou jen lzi.
Já myslím, že je to tím, že ta špína o MZ je všeobecně známá. Ale KS média prezentují málem jako ctnost samu. Proto asi tak antikampaň na blozích atd.
Ale jinak souhlasím s tím, že to druhé kolo mělo být už tento víkend. Vydržet kampaň ještě týden bude opravdu děs běs.
@Miriska
ale já volit půjdu, buď prázdnou obálku, nebo MZ. KS to nebude určitě.
@marye Ok, schw. prostě nechceš. Beru, respektuju, bez debat
a zemanem jsi si jistá? věříš mu, věříš v něj? že bude dobrý prezident, diplomat, státník?
@Anie22 Zapomněla jsi ještě dodat, že paní Therese byla svému muži nevěrná, povila mu nemanželského syna, načež se spolu rozvedli a K. S. si ji po 20 letech znovu vzal, když už byla po tom úraze.
Což jsou body spíš pro něj, než pro ni. ![]()
Ale sám K. S. i o sobě prohlašoval, že měl slabost pro ženy, takže u nich to bylo spíš „co jsme si, to jsme si“.
Když už jsme u toho (ne)objektivního podávání informací, nemalujte ty lidi jen černě nebo bíle. Život má plno odstínů šedi. ![]()
@elanaa Zeman je sprostej hulvát, co si nevidí do huby, ale není to deb. l. Když nerozpoutal „třetí světovou“ za dobu co byl v politice před lety (to taky jezdil na zahraniční cesty a reprezentoval ČR, ne?), tak to neudělá ani teď.
Musím však říct, že jsem z těch voleb (kandidátů na výběr) čím dál víc nešťastná. To je fakt k uzoufání.