Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10683
22.1.13 09:05
@MartinaIrena píše:
„I když jsem pravičák, mám mezi levicovými lidmi osobnosti, kterých si vážím. A rád jsem se díval na debaty Václava Klause s Milošem Zemanem. Bylo to chytré, zábavné, o něčem. Byly v tom i emoce. To dnes není.A od pana Zemana si jako člověk od kumštu slibuji, že bude trochu legrace,“ vysvětlil Dejdar, proč chce dát hlas bývalému premiéroviTak to je moc :zed: :zed: :zed: to je teda fakt megadůvod pro volbu kandidáta. Dejdarovi je asi tak mentálně 10 let.

možná lepší důvod než volit K. S., protože je IN, sympaťák atd.

nejsem zastánce ani jednoho, ani jednoho starce jsem v 1.kole nevolila a ikdyž jsem se teda rozhodla jít v druhém volit, tak si to asi ještě hodně rozmyslím jestli půjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
22.1.13 09:08
@Osmanka píše:
@Vendy31
Ti co volí Zemana si myslí, že chudým bude dávat a bohatým brát, co jsem tu pochopila.

tak ´tuhle větu už vůbec nechápu jak někdo může něco takového vypsutit z úst, snad má každý právo si vybrat a to, že nevolí toho koho ty, tak to přece není špatný nebo méněcenný člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
22.1.13 09:12
@Vendy31 píše:
Holky, neda mi to a zeptam se tech, ktere chteji volit Zemana… vam nevadi, ze v minulosti lhal a lze dal? Nechci se do nikoho navazet, jen kolem sebe nemam moc lidi, kteri by ho volili a zajima me, jak se k tomu stavi jeho zastanci. Prikladam par clanku, pokud nevite, co tim myslim

http://neviditelnypes.lidovky.cz/…olecnost.asp?…

http://respekt.ihned.cz/…oc-zeman-lze

http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…

a ti co volí K. S. tak jim nevadí jeho minulost? dnes jsem četla názor, že je K. S. představitel největšího vlastenectví a mně by zajímalo ke které zemi to vlastenectví cítí, ale určitě né k ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
22.1.13 09:17

Jsem zvědavá kam se zvrhne diskuze až bude po volbách a nemůžu se dočkat až to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
22.1.13 09:21

@Jindřiš
díky, že ses ozvala. :kytka: mně se tu před chvílí úplně udělalo špatně, a to jsem v prvním kole taky nevolila ani jednoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
22.1.13 09:36

Holky prosím nehádejte se.. tady se normálně rozštvává národ proti sobě a to je teda fakt hnus..

kašlete na to a fakt se koukněte na teb FB (já na něj taky nelezla, ale už se tam dívám). přečtěte si, co tam mají oba kandidáti vyvěšeno, a pak si rozklikněte nahoře vpravo nejnovější příspěvky, ať nemusíme psát, co už se píše tam :lol:
peace :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
22.1.13 09:51

@kaminky tak já si kvůli volbě prezidenta rozhodně nebudu zakládat profil na facebooku. Mně stačí pokecat si o tom tady. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.1.13 10:21

:nevim: @Jindřiš
Jindřiš jestli vis duvod jeho odchodu tak mi to prosim napis, porad se tu tim nekdo ohani, ale ja mam smutny pocit ze oni tady chteli zit ode vzdy, ale bohuzel jako dnes jejich majetek vadil predevsim te neblahe skupine, ktera tvrdila, ze vsechno je vsech a tak jim slapala na paty. Samozrejmen ze to SCHW, zminoval v jedne debate bohuzel to rekl slusne, ze do zdegenerovane rodiny uz slysival deno denne v minulosti… lidem to asi nedochazi. Myslim ti onu stranu, ktera tu porad vystrkuje ruzky a nesnasi nikoho komu to myslim, kdo ma majetek…apod..
Myslim, ze SCHW hodne voli lide, kterim toto dochazi a protoze Zeman si nevidi do pusy a vypustil uplne stejne vety, lidi kteri zazili za komunistu utiskovani musi byt uplne sokovani.
Ja myslim at je jaky je tak v recnictvi a vyjadrovani je to hulvat, ze on vlastne ani nevi jak je trapny a svymi projevy urazi kazdeho(vcetne prezidenta), ikdyz si mysli, ze je vtipny.
Tak marne hledam jak bych mela v takovem prezidentovi najit zalibeni. Jako recnik bohuzel vynika umenim hospodskeho povalece. Mne takova komunikace neprijde na svetove urovni, ale k pivu do hospody, ale asi i tam by mne nudil.
Nemam rada nekomu nadavat do idiotu, blbcu, zdegenerovanych pokud nad nim chci jako hlava statu vyhrat, tak jen nechapu ze nekdo takoveho chce, ze takovy obraz naroda se mu libi. POrad je to jen boj, ale zvolil si na pomery slusneho cloveka dost nizkou uroven. Samozrejmen da se to pochopit jen v pripade, ze to je jeho taktika a snazi se oslovit predevsim tuto skupinu lidi, protoze vi, ze to jsou zrovna ti, kteri Scw. nebudou volit.
Ale samozrejmne je kopa lidi, kteri maji tyto netaktni reci radi, bohuzel do sveta to neni.
Jsem fakt napjata jak trenky jak to v sobotu dopadne, at vyhraje kdo vyhraje je videt, ze narod je fakt napul. Ale predpokladam, ze ve volbach kdyz voli lidi to tak je vzdy. Nakonec se budeme muset smirit tak ci tak.
Co se ale bude dit v politice to uz tihle dva panove neovlivni. Jeden ci durhy budou za vodou, coz si tak trochu myslim, je zamer jednoho ci druheho, ale ktery prezident to delal s ciste lasky k narodu,,, vzdy tam musi byt ty osobni ambice. Snad jen vzhledem k jejich veku :-) nebudeme muset resit jejich sexualni aferky :-))))) a vymeny manzelek.
Jestli pak pan Zeman to nedela aby se vratil k manzelce do Prahy, samotka na Vysocine jej tyra…PS: to jen takovy vtipek pro odlehceni, porad jsou to jen jesitni chlapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 10:40

@Jindřiš
Vím, že to zní ostře, promiň. Ale když si přečteš některé názory, že jsou pro Zemana, protože by měl sebrat rodičák ženám s vyšším příjmem, že by měl dát vyšší daně pro vyšší příjmy, snížit DPH, zrušit úhrady za léky apod. Uznej, že to ale tak zní v souhrnu, co jsem vyjmenovala. Jinak jiné důvody chápu - reprezentace, národnost a tak, kdo se komu jak líbí, jak mluví, vystupuje - to je fakt otázka osobní sympatie a to ti neberu. Fakt promiň, zda jsem se nějak tě dotkla. To nebylo na tebe konkrétně, to bylo v souhrnu, co jsem četla hafo diskuzí a spíš dojem z nich. Samozřejmě, že Zeman má v něčem plus - lepší mluví, je Čech, není v současné vládě a je otázka, kdo se kam přikloní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
22.1.13 10:45

Ať si říká kdo chce, co chce, myslím, že se voliči KS nemusí bát, on to vyhraje, já v to pevně věřím. Vždyť ho bude volit spousta lidí, kteří se nesníží na tu úroveň, aby lezli na diskuze a někoho uráželi. V prvním kole byl také jasný Fischer a jak to dopadlo. Také má nespočet hlasů od slavných osobností, kteří nehlasují v různých internetových anketách. A ještě nesmíme zapomínat na lidi, kteří žijí v zahraničí, tam má také jasné hlasy KS. Nevím jak vy, ale já jako volič KS se na sobotu opravdu těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 10:47

@Jindřiš
Po volbách se to uklidní jako při zápase Sparta Slávie :-))). Nakonec je to jedno, kdo tam bude, protože stejně nic neovlivní prezident a vše je na premiérovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 10:52

@Anie22 Četla jsem párkrát na novinkách diskuze a je mi tam z toho blivno. Nejde o to, zda vede Zeman či KS, ale prostě rétorika způsobem - kdo nevolí XZ má dlouhé vedení, kdo ho nevolí BC je tydýt apod. Nejde mi o to, zda je tam MZ či KS, ale o sprosté narážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.1.13 10:54

@Anie22
Abys nebyla překvapená :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
22.1.13 11:10

@Osmanka na novinkách je jednoznačná podpora Zemana. Ale je tam hodně komunistů a to teď říkám úplně bez ohledu na volby! Plyne tak z jakýchkoli jiných jejich názorů na články o čemkoli. Na Novinky se nedá dostat dlouhodobě, nešlo ani dřív a ani to nepůjde. Schválně si zkus napsat komentář.. A pak si to zkus za půl roku.. Nechytáš se. @Denisa56 pro mě za mě si nic nečti, to je tvá věc. Tam bys stejně akorát viděla, kdo na koho kydá špínu. Ale to je jedno, máš taky noviny, novinky na netu a tv. A jestli ti stačí k volbám emimino, tak taky v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
22.1.13 11:20

Tak sem přidám názor i z druhé strany, s kterým se v mnohém shoduji
 http://brichacek.blog.idnes.cz/…-23-let.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...