Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marye prosím tě co to říkáš? to snad nemůžeš myslet vážně.. taková nedůležitá blbost. jsou tam citace hřebejka, za další to bylo jen upřesnění na tvůj odkaz v rámci objektivity, nic podstatnějšího za tím nestálo. za další je to i na idnes a fakt je to úplně jedno, tohle zrovna jo. až půjde o důležité věci, tak se ozvi, jasně. Ale tohle je jednak kravin, jednak se mu omluvili, jednak schw. si cení dejdara, že nahlas a otevřeně řekl svůj názor a přiklonil se veřejně ke svému kandidátovi a tohle všechno můžeš dohledat i ve zprávách, nejen na blogu. Takže o co jde? nechápu ![]()
@kaminky
to jsem pochopila, že nechápeš. a i to má pro mě výpovědní hodnotu
zajímavé je, že vlastně nakonec budu volit podle voličů víc než podle kandidátů ![]()
@Knihomyš píše:
http://www.loupak.cz/…arzenbergovi
Boreček.
Tak trochu Hutka, ale sympatičtější.
@marye no teda víš.. ale to od tebe není vůbec hezký. já jsem s tebou vždycky mluvila v pohodě a slušně
chápu, že tu proběhly různé dohady a tak a člověk je naladěn mírně bojovně, ale já určitě ne. Tedy vůbec ne vůči ostatním, až na klause a zemana
tak tady máš odkaz jinam, abys to neměla na blogu
http://www.novinky.cz/…-vzteku.html
Příspěvek upraven 21.01.13 v 19:31
@Bersaba píše:
http://www.loupak.cz/…arzenbergovi
Boreček.Tak trochu Hutka, ale sympatičtější.
to je fakt chytlavý, nejdřív jsem to chtěla vypnout, ale pak jsem vydržela ![]()
@kaminky
omlouvám se za zpoždění, koupala jsem děti a sebe ![]()
abych to vysvětlila: když chce člověk mít zásadu, musí být skutečně zásadový. pořád. jinak je lepší se tím neohánět. i malá chyba pak může shodit veškerá předešlá (a třeba i náročná pátrání) v ověřených zdrojích.
pak je také tu chybu dobré uznat a ne ji bagatelizovat konstatováním, že jde o nicotnou informaci a že jsou umělci teatrální. nakonec jsou to umělci, kteří velice prospěli tvému favoritovi ![]()
navíc o nicotnou informaci nejde. je to informace důležitá. rozhodně důležitější než třeba zprávy z archivů a poznatky o prvních dámách. hlavně pro poslání, které s sebou nese, a také tím, že jde o současnost. ne nadarmo ji měla MfD dnes na titulní straně
protože pokud by měl být člověk „trestán“ za svůj politický postoj (navíc vůči oficiálnímu kandidátovi na prezidenta), zavání to totalitními praktikami (proti kterým zúčastnění sami bojovali). Stránský se pak omluvil (informace „vylezla“ až po našich prvotních příspěvcích na toto téma), ovšem mediální kampaň tomu rozhodně pomohla. a krom toho to nahání Zemanovi plusové body. možná víc než jeho narážky na sudety. ![]()
toť vše. taky mám pocit, že se tu chovám slušně a nikomu nenadávám ![]()
@marye jasně, chápu. Ten první odstavec sdílím, to je fakt. stačí pak malá blbost a může dost uškodit, byť myšlena jinak. A k druhému odstavci musím říct, že kdyby ti umělci si nehráli na cinkání klíčema, kdyby ti lidi po volbách v 1. kole nezačli zpívat hymnu, zkrátka kdyby mysleli hlavou, tak by to schw. dost ulehčili! resp. nechápu, proč mu tak škodí.. jsou jak malý děti ![]()
@kaminky píše:
jsou jak malý děti
no uvidíme. docela mě zarazil nějakej koment, že naposledy takhle umělci vzývali Klementa Gottwalda
(ale to samozřejmě nemám nijak ověřené
)
„I když jsem pravičák, mám mezi levicovými lidmi osobnosti, kterých si vážím. A rád jsem se díval na debaty Václava Klause s Milošem Zemanem. Bylo to chytré, zábavné, o něčem. Byly v tom i emoce. To dnes není.A od pana Zemana si jako člověk od kumštu slibuji, že bude trochu legrace,“ vysvětlil Dejdar, proč chce dát hlas bývalému premiérovi
Tak to je moc
to je teda fakt megadůvod pro volbu kandidáta. Dejdarovi je asi tak mentálně 10 let.
To je fakt psycho. Mě přijde, že lidem se furt podsouvá názor, že jeden z kandidátů je vlastně dobrák, který se chová jako hulvát jen proto, že to je jen kampaň. A že druhý je vlastně hrozná svině, která se přetvařuje a dělá ze sebe dobráka. Trošku schizofrenie. Nemyslím si ale, že by lidi byli zfanatizovaní, jak už jsem tu hodněkrát četla. Z čistě psychologického hlediska, když se někdo chová slušně a jiný na něj útočí, tak se část lidí přidá k tomu hulvátovi a do toho slušnýho kope a druhá část lidí se přimkne k tomu slušnýmu a má tendence ho bránit. A zaplať pánbůh za tyto lidi, protože to ukazuje, že společnost ještě není tak prohnilá, jak jsem si myslela. Proto si dovolím vzít do úst jedno heslo, doufám, že PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ. A přeberte si to jak chcete.
Holky, neda mi to a zeptam se tech, ktere chteji volit Zemana… vam nevadi, ze v minulosti lhal a lze dal? Nechci se do nikoho navazet, jen kolem sebe nemam moc lidi, kteri by ho volili a zajima me, jak se k tomu stavi jeho zastanci. Prikladam par clanku, pokud nevite, co tim myslim
http://neviditelnypes.lidovky.cz/…olecnost.asp?…
Podle většiny průzkumů prý vede Miloš Zeman. Pokud opravdu vyhraje, tak jen potvrdíme zbytku světa to, co si o nás dávno myslí. Že jsme národ zlodějů, lichvářů a lhářů. A jeden takový nám bude vládnout…co na to říct ![]()
Příspěvek upraven 22.01.13 v 08:45
@Vendy31
Ti co volí Zemana si myslí, že chudým bude dávat a bohatým brát, co jsem tu pochopila.
@Osmanka píše:
@Vendy31
Ti co volí Zemana si myslí, že chudým bude dávat a bohatým brát, co jsem tu pochopila.
A to myslí vážně? Nezbláznili se náhodou? Jak by to asi mohl udělat? Vždyť jde hlavně o reprezentaci, o to, aby hlava státu byl někdo, za koho se nemusíme jako za člověka stydět. A to tam má být lhář, jen proto, že něco naslibuje, i když už několikrát předtím veřejně lhal? No tak prosím, ať tam je, hlavně že je s ním sranda. Jsem zvědavá, jak se za pár let budou smát ti, co ho volili ![]()