Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7253
21.1.13 13:58

@marye @elanaa klid a přečtěte si reakci toho hřebejka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
21.1.13 14:02

Už jsem klidná a beru to zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.13 14:02

No hřebejka jsem si přečetla, ale z toho mi zase vyplývá, že někdo další komentuje něco, co řekl někdo jiný :mrgreen: to už je fakt m*dník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
21.1.13 14:08

@marye byly jsme u toho? nebyly, takže mě to nezajímá. je mi jedno, kdo koho podporuje nebo ne. Můj názor je můj názor a bez hřebejka, dejdara. Nějaká jejich výměna názorů přes média je mi u zadku, jsem si jistá, že černobílé to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.13 14:12

No, text toho prohlášení Stránského a Bočana je tady, tak bych neřekla, že ten Hřebejk má pravdu
 http://www.lidovky.cz/…v-/lide.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
21.1.13 14:13

@marye to je jedno, jaký má postoj hřebejk nebo kdo k dejdarovi. Je to úplně jedno. Jediné, co mě zajímá, je, kdo bude sedět na hradě. Ne názory pár lidí. Ale kdo bude prezident dalších 5-10 let. Tohle mě zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.13 14:17

No, já se tím hřebejkem zabejvala jen kvůli tobě, že si to máme přečíst, že nám to vysvětlí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
21.1.13 14:23

@marye já sem dávala odkaz na hřebejka kvůli odkazu na dejdara a už nevím, jestli jsi ho sem dala ty nebo někdo jiný (mám zpomalený pc a tak jsem se nekoukla na předchozí stránku). Děsit se, co řekl kdo dejdarovi, hádat se zas tady o tom.. k čemu to je? Naprostá ztráta času a zabývání se nepodstatnými věcmi (což je převážná část sporů v diskuzích - nepodstatené věci). Voliči se hádají o kraviny (tím nemyslím tebe, ale většinu, vč. sebe), místo aby se zaměřili na to jediné hlavní a nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
21.1.13 15:08
@marye píše:
Koukám, že se ten boj začíná vyostřovat. tohle mi fakt přijde přehnaný :nevim:
http://kultura.idnes.cz/…elevize.aspx?…

A není to už pasé?
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.13 15:49

Tak teď už jo, vyšlo to ve 14:45 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
21.1.13 15:51

Ti umělci jsou taky íkvé.. kdyby radši drželi pusu. Furt ty jejich emoce… :roll: Za to nemůže ani Zeman (ať ho podporují komunisti nebo dejdar), ani Schwarzenberg (nemůže za emoce herců, režisérů apod.). Jsou děsně teatrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.13 16:17

Kdo není vidět a slyšet, jako by nebyl.
Spíš by mě zajímalo, jestli po Zemanovi/nebo Schwarzenbergovi/ dosedne na Hrad opravdu etnický Číňan narozený v Česku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
21.1.13 16:30

Tak pokud jde i hroby.kdo jak se stara nerikejte my ze dimanin nedostava penize od statu. a jeste se plati vstup do kaple pokladna u vchodu vyklad 20 min zahraji 3 pisne na fletnu. a potom se jde do hrobky. zakaz foceni.tych malych rakvi je tam snad 3..me se libi normalni nahrobky. normalni obycejni lide.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.1.13 17:39
@kaminky píše:
@marye to je jedno, jaký má postoj hřebejk nebo kdo k dejdarovi. Je to úplně jedno. Jediné, co mě zajímá, je, kdo bude sedět na hradě. Ne názory pár lidí. Ale kdo bude prezident dalších 5-10 let. Tohle mě zajímá.

Souhlas. Přeci Česko hledá prezidenta :-). Ale v USA to byla show taky :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.13 18:37

A mě spíš pobavilo, jak si @kaminky zakládá na přesnosti zdrojů a citací a pak sem jako vysvětlení frkne Hřebejkův blog ve stylu jedna paní povídala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová