Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
21.1.13 09:08

@Boriska
ano mne i velice zavadi, ze lide volici Zemana jsou ve svem nazoru velice totalitni a nejsou schopni diskuze. Nemate nejaky vtipny clanek o Zemanovi z jeho historie, ojeho recnickych schonostech, o jeho majetku o jeho Zemanstvi apod???
Prave mne ujdivuje i ten nepomer zvastu na K. a ne na Z.
Trochu mi to pripomina predvolebni kampan a masaz volicu pred prvnim kolem, kdy jsme se tu v Praze vsichni divili kde se vzal ten nazor ze Fisher a Zeman vyhraje…
No a ono asi penize jsou mocna carodejka… jenze za hranice hl. mesta uz se dostanou ty disblaboly…
At se kazdy rozhodne s cistym srdcem, jen rada okomentuju clanky, ktere jsou lez od shora dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
21.1.13 09:15

@krupkobrani já mám ten pocit zase opačně. Připadá mi, že až na pár výjimek, lidé, kteří volí K. S. jsou svým způsobem nějak zfanatizovaní, či jak bych to nazvala. Já osobně nikomu jeho názor neberu, nikomu nenutím ten svůj. Já volím Zemana, moje dcera K. S. a přesto se máme stále rády. Prostě to každá vidíme jinak. A tak je to v pořádku. Já si ani o M. Z. nemyslím, že je nějaký ideál, do toho má zatraceně daleko, ale stejně tak si to nemyslím o K. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.1.13 09:22

@Denisa56
ano to jsme tu probirali, ze jsou oba stari pardalove prast jak uhod, spis tu reagujeme na to mnozstvi spiny co se tu vytahje na K., ale o Zemanovi se to nejak zameta pod rohozku a lide tem clankum veri, ikdyz vetsina jsou jen lzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.13 09:22

Holky, já zase nerozumím tomu, proč jsou tu všichni tak vyřízení z Karla. mně nic neříká ;) nesouhlasím s jeho názory, krom toho už se na něm dost podepisuje věk, před 20 lety bych to třeba viděla jinak… i když názory měl určitě stejné. ale bohužel lidé, co s ním měli pracovně co do činění, tvrdí, že už skoro nic „neudrží“, čím nemyslím tělesné tekutiny :kytka: a člověk, který se chce dostat do politiky i za tu cenu, že se pobratří s Koďouskem, pro mě čestný a bezúhonný prostě být nemůže ;)
je mi jedno, co kdo píše, pro mě jsou strašní oba.
a rozhodně si nemyslím, že by voliči Zemana museli být méněcennější než voliči Schwarzenberga. nikdo to tu natvrdo nenapsal, ale pořád se tu operuje něčím jako „zdravý rozum“, „slušnost“, „privitismus“… a přitom je to jen věc názorů, vkusu a vnímání :kytka: krom toho Zeman má právě ty starší voliče - kteří by ho volili tak jako tak, zatímco Schwarzenberg nalapal spoustu hlasů mladých právě kampaní… je to jen o vnímání ;)
takže zatímco tu hořekujete, jak na to Zemanovi ti voliči skáčou, Karlovi zase mladí skočili na to, že je mladý a hravý a duší punker :mrgreen: prostě kampaň. a když to jednomu z nich pomůže vyhrát, tak je to kampaň účinná. co víc dodat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.1.13 09:33

Názory sem, názory tam - jenže prezident má hlavně vystupovat jako diplomat! Představte si, že by se Zeman potkal s Hitlerem a řekl mu, že je retardovaný. Se Zemanem budeme mít ostudu všude. Prostě nemůže takto se chovat ani pokladní, ani kandidát na prezidenta. Existují morální meze. Zeman bohužel v chatu na novinkách řekl, že je arogantní k blbůcm a klidně jim řekne, že jsou idioti. To prostě prezidendt nesmí! Musí umět vše říct taktně.

Příspěvek upraven 21.01.13 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
21.1.13 09:38
@Osmanka píše:
@marye
Názory sem, názory tam - jenže prezident má hlavně vystupovat jako diplomat! Představ si, že by se Zeman potkal s Hitlerem a řekl mu, že je retardovaný. Se Zemanem budeme mít ostudu všude. Prostě nemůže takto se chovat ani pokladní, ani kandidát na prezidenta. Existují morální meze.

O tom to totiž je - ne o tom, zda je někdo vyřízený z toho nebo z toho (mimochodem zatím vidím antikampaně, vtipy apodobně ze strany Zemanovců, naopak jen mizivě), je to o tom, zda je mi bližší slušné vystupování nebo hulvátství zabalené do žoviálního bonmotu.

• Citovat
  • Upravit
17581
21.1.13 09:45

No, Karel by mohl za chvíli zapomenout, proč tam jede, nebo tam usnout :lol: to byl vtip…
ale když jsme u té reprezentace a diplomacie, tak si opravdu myslím, že každý by byl lepší než tyhle dva - pro mě jsou na stejné úrovni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.1.13 09:48

@marye
To jo, ale lepší aby usnul, než mluvil sprostě. :D Když už je musíme porovnat - prostě jeden z nich bude prezident. Co když se nazuje do vzhledu Obamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
21.1.13 09:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.13 09:54

Holky, no, hulvátství je tak trochu i jeho image. když jsem se s ním setkala, tak žádnej hulvát nebyl, spíš naopak. a to jsem novinářka, takže pro něj vlastně idiot největší, no ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
21.1.13 09:55

Jenže já nechci za prezidenta někoho, kdo v TV vypadá jak sprosťák, i kdyby si na toho sprosťáka jen hrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.13 09:56
@eumedon píše:
Jenže já nechci za prezidenta někoho, kdo v TV vypadá jak sprosťák, i kdyby si na toho sprosťáka jen hrál.

a já nechci ani jednoho a je mi to prd platný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
21.1.13 10:20

OD Jan Šimek: „Tak jsem se dnes dočetl, že ta paní, co jí Livie nechce za první dámu, pochází ze starého štýrského rodu, usedlého mimo jiné také na Moravě, že vystudovala lékařství na Vídeňské universitě a dále se věnovala vlastní praxi, zaměřené především na homeopatii. Po těžkém úrazu na lyžích v r. 1992 ochrnula od hlavy po celém těle a přesto se soustavnou rehabilitací opět rozchodila. Protože jí sychravé počasí zhoršovalo stav, odjela za kamarádkou do Keni a začala se věnovat ženám s ženskou obřízkou. Naučila se svahilsky, postavila pro ně nemocnici, sehnala odborníky a sama tam začala pracovat… Já myslím milá Livie, že narozdíl od vysedávání v dozorčích radách a hlazení dítek po hlavičkách je toto také bohulibá činnost a nová první dáma se určitě naučí i česky, když zvládla svahilštinu… A já budu pyšný, jakou tam mám šarmantní a moudrou představitelku. Nebo manželku představitele? Teď nevim, jak to napsat… :)
Takže si, prosím vás, nejdříve o dotyčné něco zjistěte, než začnete někoho urážet. Zkrátka pan Schwarzenberg je tisíckrát lepší REPREZENTANT naší země, než nějakej Zeman, ze kterého už teď mají v cizině jen legraci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.1.13 10:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
21.1.13 10:29
@Osmanka píše:
@marye
Co když se nazuje do vzhledu Obamy.

Nenazuje. K mocnějším, než je sám, se chová úlisně.

Ale stačí, aby se americké (a možná i jiné) feministky dozvěděly o jeho „vtipném“ bonmotu o právu první noci a znásilňování a snad i dosáhnou toho, že bude v USA prohlášen za persona non grata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová