Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
20.1.13 20:01

Ať jsou někam oba zasraní důchodci, vypatlaní :zed: :zed: :zed:, je to fakt mega ostuda. Jsou k zblití oba, volit nejdu, nemám koho :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
20.1.13 20:04
:palec: souhlasím. Myslím, že takto by měli uvažovat všichni nerozhodní, kteří by sice rádi volili, ale kterým přijdou oba kandidáti špatní, hrozní, příšerní a neví, který z nich je „menším zlem“ (to jim většina lidí doporučí, že když neví koho, ať volí menší zlo, ale co to je, to už samozřejmě neporadí). Tak právě tento přístup je volbou menšího zla. Oprostit se od větších či menších antipatií a volit objektivně, protože kdo z těch dvou je větší diplomat, o tom snad netřeba polemizovat.
@Osmanka píše:
Ahoj,
myslím, že oba jsou stejní. Ale když opomeneme kauzy, o kterých tolik nevíme, nevíme, co je fakt pravda, co média předělávají, pomineme názory kandidátů, které jsou jen dobré pro show, protože nemá prezident moc právo zasahovat do dění, ale prezident jedná na venek. A prezident by si neměl dovolit říkat lidem, že jsou zdegenerovaní, ač si to myslí, i kdyby to byla pravda, nemůže někomu říkat, že je idiot, debil apod. Toto nemůže si dovolit ani pokladní v supermarketu, na tož prezident. Zeman je rozhádaný už i s novinama v SR. Prezident by měl být hlavně diplomat! Si představte, že by řekl něco Hitlerovi, kdyby žili v jedné době - vždyť by mohl vyvolat nějaký konflikt!Za mě - důležité je, zda je diplomat! To je úkolem prezidenta!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
20.1.13 20:13

@Viking no jo, pod tím elaborátem o Schwareznbergovi je podepsán ten jakýsi Bartoš.. tak to je pak jasný, on 100% není věrohodný zdroj! :mavam: http://www.vasevec.cz/…hwarzenberga

@Milen ten výblitek od Bartoše ani nestojí za přečtení. Bartoš sype jeden škvár za druhým o všem možném i nemožném, „univerzální znalec“..Jakýkoliv zdroj, který není věrohodný, ať už o Zemanovi nebo o Schwarzenbergovi ignoruj. Vyrojila se záplava dezinformací. Musíš je filtrovat. Ber jen citace, odkazy na zdroj s daty apod. Abychom si za chvíli nemysleli, že Schwarzenberg je mistr Yoda z Hvězdných válek a Zeman třeba temný rytíř. :palec: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.1.13 20:41

@kaminky
Dobrá, je faktem, že blogy také neberu jako důvěryhodný zdroj. Ovšem je tam něco co tento pán píše, co lze vyvrátit? Nebo naopak? Že by si všechno vycucal z prstu??? :nevim:
Víš já vždycky říkám, na každém šprochu, pravdy trochu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
20.1.13 21:05

@mari1912 ale fakt jen trochu..

budu akceptovat kritiku na Schwarzenberga s daty, citacemi, odkazy na tisk a televizní debaty, záznamy v archivech atd. I zahraniční věrohodné zdroje. Ne nějaká jedna paní povídala.. Neakceptuju žádný článek nějakého pana xy bez odkazů a citací. A to se týká i britských a parlamentních listů, kde si píše, kdo chce, co chce. Jsou volby, je tu agresivní negativní kampaň, jsou prokázány oficiálně dezinformace a já se v tom nehodlám ztratit.

Jakoukoliv kritiku na kohokoliv přijmu jedině, když půjde o věrohodný zdroj a ověřitelnou informaci. Jinak ji ignoruji a vůbec mě nezajímá. Jsem slušný volič, chci se rozhodnout správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.1.13 21:15

Platí pro obě strany - kopírovat lze cokoliv, na netu najdete pozitivní i negativní nesmyslné elaboráty. To, že jste na kandidáta, který není vašim favoritem, našli negativní článek, ještě neznamená, že je ten článek pravdivý a založený na faktech. Občas tu některé příspěvky působí dojmem, že by zdejší autorky uvěřily i tomu, že Zeman je první kolonizátor Marsu a K. S. je převlečený Karel IV., který nalezl elixír mládí a díky tomu tady je doposud. Přece to bylo někde napsané, tak to musí být pravda a já tu budu za chytrou :roll:.

• Citovat
  • Upravit
7253
20.1.13 21:16

@mari1912 a ještě doplnění.. nebudu vyvracet kdejaký výblitek kohokoliv někde na netu. To by mi z toho asi přeskočilo, jistě chápeš :lol: Chci potvrzení, že to je fakt ne zavádějící zkreslená informace.

Jakékoliv odkazy na Zemana nebo Schwarzenberga, které budou z podobných nevěrohodných zdrojů neberu jako argument(zrovna např. bartoš je profláknutý tím, že je mimo, takže nezájem. Navíc kdo to je ten bartoš? Považovaná autorita nebo nějaký no name panák?). Že ti a ti lidé jsou stíháni nebo odsouzeni je fakt. Kdo byl omilostněn se ví a a je to fakt. Že Zeman dezinformoval voliče v souvislosti se Schwarzenbergem a dekrety je fakt. Blog si může založit každý, pindat si tam může cokoliv a šířit to kamkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.1.13 21:30

@kaminky
Jasně, proto taky neberu až tak v potaz jeho blog. Ovšem psal ho v roce 2011 pokud správně čtu-i když i tohle nemusí být založené na skutečnosti.
Protože v roce 2011 přece nekandidoval, tak si říkám, že to asi s kampaní nemuselo až tak souviset.
Ale pár věcí tam sedí, co jsem zatím vysledovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
20.1.13 21:36

@kaminky Nejhoší je, že na ty evidentní vymyšleniny pana Bartoše odkazuje i sám Miloš Zeman. :poblion:
 http://www.zemannahrad.cz/…zenberga.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
20.1.13 21:44

@nestela no tak to je vtip dne :lol: :lol: :lol: Zeman prostě chce udělat ze svých voličů idioty. Nebo pro něj vlastně národ je tupej. A já tupoun půjdu za týden k volbám a dám mu hlas. Myslí, že nám hodí zrní, abychom se tady o něj hádali a mezitím si bude hřát kašičku. Tůůůdle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
20.1.13 21:48

@mari1912 když už nic jinýho, tak ze Schw. aspoň nikoho veřejně nešpiní a nedělá ze mě blbce odkazy na nějaké psycho blogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
20.1.13 21:50

Ten blog a elaborát na KS…to už tady přece bylo :roll: Proč by měl KS svých 14 dní do druhého kola pořád jen obhajovat, co kdy, kdo, kde „pověsil“ a upravil si k obrazu svému :pocitac:

K restitucím…že on se zasadil, on na to kašlal. Veškeré dokumenty potřebné k předložení nějaké žádosti o restituci majetku orlické větve sbírala jeho advokátní kancelář v Rakousku. KS sám ani nevěděl, že byl příslušný zákon schválen, který restituci umožnoval. No a ta jeho adopce. Pravda to je, ale soud rozhodl podle práva rakouského, který restituce umožnil. České právo adopci v dospělosti nezná…tak asi proto uznal právo rakouské, podle kterého se pak postupovalo (ale to moje domněnka). Soud o hlubocko-krumlovský majetek vede především jeho sestra Alžběta Pezold vůči ČR a vůči samotnému KS. Mimochodem ho obvinuje, že učelně propásl termín, do kterého bylo možné se o restituce přihlásit. Ale podle zákona je majetek státu a KS to naposledy potvrdil mimochodem v oné debatě na CT1 ve čtvrtek - ony Benešovy dekrety.

No co ještě…omluva Němcům za odsun. A proč bysme se nemohli za zvěrstvo omluvit? Cílem omluvy bylo otevřít cestu pro obchod na trh Německa, což se podařilo.

A tak by se asi daly patřičně uvést na pravou míru i zbylé velehříchy KS.

Fakt je to pořád dokola, na KS se pořád něco hledá a loví. Jeho tým to vyvrací a vysvětluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
20.1.13 21:54

168 hodin a tam analýza kandidátů podle řeči těla. KS nečitelný, protože je pořád stejný :lol: ale důležité mi přišly slova o Zemanovi - arogantní, tady velím já…prostě stejný ipo letech „léčby“ na Vysočině. A souhlasím s názorem, který tu kdosi napsal, že prezident má být především diplomat, který si sám osobně může o svém národu myslet, kdovíjací jsou to „chytří a vzdělaní“ lidé, ale nahlas to opravdový diplomat nikdy nahlas z pusy vypustit nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
20.1.13 21:59

Kaminky ty kopeš někde ve štabu za knížete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 22:04
@Naima píše:
Občas tu některé příspěvky působí dojmem, že by zdejší autorky uvěřily i tomu, že Zeman je první kolonizátor Marsu a K. S. je převlečený Karel IV., který nalezl elixír mládí a díky tomu tady je doposud. Přece to bylo někde napsané, tak to musí být pravda a já tu budu za chytrou :roll:.

tak tohle mne rozsekalo :lol: :mrgreen: :potlesk: :palec: a pak jeste Mistr Yoda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová