Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444
Víš co, z jedné strany ti tu budou říkat, jak paní T nemůže za svoje rodiče a jak je to vlastně v pořádku a z druhé strany ti budou říkat, jak je skvělé, že otec KS byl v odboji a jak pomáhal ze zahraničí ![]()
Tak buď teda rodiče na své děti vliv mají, nebo nemají ![]()
@kaminky píše:
@terinka4444 jj to je fakt, dám mafii do uvozovek. „Mafie“. No zkrátka si o nich léta letoucí nemyslím vůbec nic dobrého. Je to duo a jeho divná parta. S tou podporou komunistů teď je to ale taky fakt. Přece před 89. udávali, vraždili a mučili lidi. Od nich bych podporu taky nechtěla a nepřijala už jen z principu.
@mari1912 píše:
@terinka4444
Víš co, z jedné strany ti tu budou říkat, jak paní T nemůže za svoje rodiče a jak je to vlastně v pořádku a z druhé strany ti budou říkat, jak je skvělé, že otec KS byl v odboji a jak pomáhal ze zahraničí
Tak buď teda rodiče na své děti vliv mají, nebo nemají
@terinka4444 no spíš bych řekla, že se schwarzenberg a jeho otec označili za nácky. Tak se muselo holt vysvětlit. Na impulsu máte zemana.
@kaminky píše:
@terinka4444 no spíš bych řekla, že se schwarzenberg a jeho otec označili za nácky. Tak se muselo holt vysvětlit. Na impulsu máte zemana.
Ahoj holky,
dostal se k vám tento článek :
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Je mi jedno kdo koho volí, takže tohle rozebírat nemusíme ![]()
Jen mě zajímá váš názor na tento výrok :
„Víte, jaký byl rozdíl mezi knížaty a mezi zemany? Knížata měla právo první noci. A díky tomu zdegenerovala, protože své nevolnice nemusela znásilňovat, nemusela tedy vydávat energii na toto znásilňování. Zatímco my zemani jsme si svého práva, nejenom v sexuální oblasti, vždycky toto právo museli těžce vybojovat, a proto jsme nezdegenerovali,“ uvedl Zeman.
A článek jako takový.
Já si myslím, že tohle vypustit z úst opravdu nemusel ![]()
Je vidět že není žena.
Já politiku až tolik moc nesleduji ale když už zeman někde mluví… nevim nemužu si pomoci a prosím aby se tu do mě nikdo nepouštěl…v nezávislosti na volby mi zeman přijde tak trochu hospodskej buran… kolikrát sem slyšela nějaký rozhovor s ním kde pronesl svým způsobem velmi nevhodné výroky… ![]()
U Zemana jsou trapné výroky úplně normální, mě to tedy nepřekvapuje. to bude ostudy, jestli bude prezidentem ![]()
Zeman je buran, z úst vypouští urážky takže mě to od něj nepřekvapuje ![]()
Je to hulvát, který si myslí, že je nechytřejší, nejvtipnější a bohužel je jen nejtrapnější. Můj názor. Mě také na něm vadí, že zdůraznuje ve své kampani dceru. Nějak chlapec zapoměl, že je také otcem syna.
Ač jsem Zemana volit nechtěla, tenhle výrok mě ještě víc utvrdil v tom, že dělám dobře. Sám se zachoval jako degen…