Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,
já se nebudu zastávat ani jednoho.
Zeman mi nebyl sympatický ani jako politik.
Takže bych ho nevolila.
A jiná možnost je jen Schwarz takže bych volila jeho.
@tumpach píše:
Holky, myslím si, že zeman je menší zlo než karel. TEn Karel ten má jiný mouchy, taktže asi takto, ale volit nebudu nikoho.
mensi zlo? to jeho napojeni na kamaradicky typu Slouf a ostatni a orientaci na Rusko… ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
@neila osobně prosti němu taky nic nemám nic mi neudělal
ale je mi nesympatický ![]()
@tumpach : tipická česká nátura, je mi to jedno kdo tam bude kdo mě bude reprezentovat ať je to ten nebo ten…mě je to jedno raději strčím hlavu do písku a pak si budu jen stěžovat a nadávat…můj kandidát nezvítězil tak teď jsem naštvaná a je mi to fuk…malé děti to dělají. a zeman menší zlo
rozkradená půlka republiky, privatizace, rozkradená škodovka, Uhelná mostecká, ocelárny atd… stojí za nim Klaus, který udělal amnestii jen proto aby kryl sebe aby se nerozpoznalo že nitky vedou i k němu H system atd… promiň ale když zloděj někoho podporuje tak jedině jen zloděje…několik miliard propadlo, mnoho lidí nešťastných atd… no hnus a menší zlo?::::
@Hanka1 píše:
mensi zlo? to jeho napojeni na kamaradicky typu Slouf a ostatni a orientaci na Rusko…
http://www.youtube.com/watch?…
suer víš co, mě je to jedno v pdostatě, ažý nebdue mít co žrát, rptože milej kajíček da daně na 20procent tak s e holky nedivte, už tzed nas kaja přivedl na mizinu
@kamillka2 taky mi přišlo divný jak se ho Klaus zastával, já myslela, že stojí proti sobě
jinak Klaus je kapitola sama o sobě ![]()
@kamillka2 ano a co kaja všichni jsouv bledě modrém, takže asi taktto
@lajovka píše: …oba dva tito kandidati pro me nemyslitelny…tak snad za 4 roky bude lip
za 5 let tam opět naběhne klaus a tak to bude furt dokola, dokud tito dva budou dýchat.
@Lenka002 píše:
@tumpach Kája nás přivedl na mizinu???
top 09, ods zvyšovali daně, copak nevíš, že na tom měl podíl, a celáí tahle naše vláda
@tumpach? ja se z toho zblázním…jsem daňovej poplatník (živitel státu) proč myslíš žš se musí zvyšovat daně?::: proč já budu hlasovat sama sobě pro zvýšení daní? proč… protože zemanovci a spol rozkradli co se dalo a tak se musí zvyšovat daně!!! logick a jasné ještě nějakej blbej dotaz…a kdyby si četla zeman by je rád zvýšil na 25%
@Hanka1 píše:
no a gol bude kdyz bude prvni dama odbarvena vosumnactka![]()
neboj kdyz se Schwanzenbergova naucila svahilsky, nauci se i cesky a na rozdil od Livie nebude vysedavat v dozorcich radach
a mimochodem co tu ma prvni dama za funkci nebo poslani? A to ze umi nekolika cizima jazykama je pro reprezentaci v zahranici daleko lepsi nez kdakat cesky
souhlasím